Отговори
# 705
Здравейте, за нас днес утрото далеч не е добро. Снощи от 12 до 5 се събуди 5 пъти. Съответно аз не съм мигнала. Към 5:30 заспа, та да 8. Значи да съм спала около 2 часа. И сега имам ужасно главоболие.
 Яде кус кус на закуска. Явно му хареса. Утре пак.
Хайде, това е за сега.
Хубав ден Simple Smile

# 706
И ние сме на линия днес пълна програма - закуска каша,сега 1/2 плод...ще пълним и памперсите после Joy

Вън пак грее...ако изтрещя,може и да я изкарам  Thinking

Вече си отваря кухненските шкафове и пазарува нови играчки  hahaha

# 707
Здравейте!!
Времет е много приятно. Няма да изведа Д само защоото утре ще я ваксинират, дс не вземе да настине баш сега.

Другата седмица в Лидл ще има бебешки неща. В това число и протектори за шкафове.

М_г_г аз ставах 3 пъти да приспивам от 2:30 до 5:05. Пак до 2:30 поспах, де. Ама гледам горен страничен резец е пробил. Аз от половин месецму се чудя, но вече наистина е пробил.

Гледах бисквитки Холе в един Пикадили и пише от 8 м и съдържат сода. Това, естествено го пише на холандки или бог знае какъв е езикът. На бг не пише нищо такова. Аз съм си хвърила празната опаковка, но Холе правят само тези бисквити. Тия нашите тъпаци, не стига, че един етикет немогат да преведат, ами лепят и по оригиналните. Аман вече от идиоти. Следващия път като купувам нещо, ще трябва да препипвам всички кутии, за да сглобявам фрагменти от отигиналните етикати

# 708
Anp, и при нас страничния е готов. Дано по-бързо да пробие.
Поразходихме де малко, но както обикновенно се размрънка и се прибрахме. Заспа и си викам ей сега ще се разходим на спокойствие. Но трая само 10 мин.
Момичета, Иван снощи ме изненада. Катереше се по дивана. Аз държах една кутия, която идкаше да вземе. Пусна се и направи 2 крачици да си я вземе. След това започнах да го прилъгвам с разни други играчки и още няколко пъти крачна. Днес обаче неще Simple Smile Дали скоро няма да си имам щъкашо човече?

# 709
Мгг- А такаа!!!  Heart Eyes Браво на детето! Да го дебнеш сега  photo Много се радвам.  Heart Eyes
Скоро ще сме в тази тема. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=823863;topicrefid=17
Днес се посмях доста.  Joy
Моят дундю се задържа на крака,ама за пълзене и дума не може да става. Някакви странни пози заема,вдига краката и дупето на горе,все едно лицеви упори ще прави. Опитва се сам да се изправи,за да седне,ама нъцки. Хваща се за крачола,да се вдигне,аха,аха,и туп обратно.  hahaha

# 710
  • У дома
Добър ден и от мен Sunglasses Мами днес да се оплача, цяла нощ сме спали с рев Confused Какво става с тоя бебок незнам, май ще е от зъбите, сутринта към 6 ревеше и спеше, взех я в мен и заспа спокойно, и въздъхна. Милото толкова да ми дожаля, днес не съм ходила на работа. Незнам зъби ли са, стомахчето ли я е боляло, нямам идея. Ние спим по цяла нощ, но днес незнам. Сутринта била с подути очи, аз станах към 11, тя милата скача няма търпение да е гушна(тя нама време да ме види Cry).
Палачинке и ние сме като вас, задържа се на крака доста, ако е оставя да се държи за дивана, стои сама, нооо лазенето НАПРЕД е мираж Tired
Хайде мами отивам сега и къщата да оправям докато Лили спи, че взехме килима от химическо и трябва да се слага пак #2gunfire ей няма почивка за нас #Crazy

# 711
 Whistlingдадах един морков за гризане -за момента мир  Thinking

Anp ох,ще сглибяваме,няма как...
Mgg браво Simple Smile лека полека натам вървят нещата.

Pancake ей сега ще хвърля око на линка

Мишка,добави това към начална,ако сметнете че полезно
Скрит текст:
Winkвзето на заем от март-енките

# 712
 Сега ще забъркам бисквитки,споделям какви.   chef Ще видим как ще са на вкус, стискайте палци,хихи.
https://allforthekid.wordpress.com/2012/02/08/%D1%80%D0%B5%D1%86 … 1%82%D0%BA%D0%B8/
Аз си избрах с овесените ядки на мама Ани.

# 713
Pancake, направо се разбих с тази тема Grinning
От сега усещам, че ще имам мн какро да споделям.
На почти 7м, с проходилката в кухнят. Отворил един шкаф и вади тигани.
Преди няколко дни, направила съм каша, оставям я на масата, а той на проходилката малко по- встрани. Завъртам се да взема лигавника, обръщам се и кашата е на земята.
Какво ли ни чака... Не ми се мисли

# 714
Pancake ще се запиша в тая тема Joy
Ето нещо и от мен

# 715
Хоп, две крачки заснети Simple Smile
Много съм доволна.

# 716
Monicat, линк-а го има на първа страничка още от преди, сега добавих линк-а за бисквитките Peace. Нямам време да пиша повече, защото след малко сме на консултация, после ще наваксам.

# 717
Ооо мгг, браво. Току виж момчето ще посрещне баба Марта проходило.

Това с минутит етишина е много смешно. Гледах го тези дни във фб. Изтръпвам като си помисля, как ще изглеждат у нас.

Панкейк, не бързай да изхвърляш бисквитите, ако на теб ти изглеждат кошмарно. Аз направих едни недоразумения в неделя, които силно напомняха на джуджешкия хляб, описан от Тери Пратчет. Е, да, ама Диана си ги хапва с апетит.

Гени, дано да мине бързо този период. Аз, уви, не спя още от бременна. Тогава не ми се спеше, сега и в най-спокойните нощи съм биберон.

Някоя от мамите беше споменала за бебче, което не иска вече гладките пюрета. На мен Д ми отказа едно заешко, та се замислям. Май другия път ще и го предложа надробено със сухар да видя дали ще го яде.

# 718
  • Toronto, Canada
m_g_g според мен 1-2 седмици и ще си ходи вече.
Вчера малката спа от 1-3:30 и си викам, че ще спи цяла нощ, като е имала само една дрямка, но не. Заспа си както обикновено към 11, става си 2-ти през ноща в 2 и в 5. От 2 дни ми пропуска следобедното кърмене и прави 5-6 часова пауза. Ще трябва да взема АМ за всеки случай, че доста ми е намаляла кърмата, особено едната страна все едно не се пълни вече.
Вчера излязохме само за 20 мин, че заваля сняг на парцали. Днес е слънчево и духа, но следобяд ще я изкарам и дано успея да ида до магазина да разгледам за пюрета.
Genni тук има и български магазин, но не зареждат макаронени и в турските, гръцките също няма. Арабският кус кус е различно от киноата, киноата е по-полезна от кус куса и е от семена киноа, а кус кус пише че е от 100% грис. Въпреки, че и макаронените са от грис, но слагат и яйца и ддуги съставки.
Днес пак яде малко попара, не я харесва особенно.

# 719
АПР напълно си права те не само не изглеждат добре,а и са ужасни на вкус,явно не ми се получи. Утре,ако остане време ще пробвам тези:https://vkuhniata.wordpress.com/2010/05/27/gluten-free-sugar-free-cookies/
Нямам брашно от елда,ама нищо.
Овесени бисквитки- НЕ!  hahaha
Цвети,защо не пробваш някоя италианска паста без яйца? Той кус-куса си е макарон,аз бих сварила,той моят и без това пасиран го яде. Peace

Общи условия

Активация на акаунт