Отговори
# 90
 Hug Tartaleta благодаря.. ooooh!за първи път я претоплм и си мислех, че като се поохлади, ще отмине обривът, но явно си иска време,....което е добре, защото съвпада със статуса към момента Thinking определено отшумява,...пф!

# 91
  • У дома
Мами добър вечер, мерси за отговорите за пюре, утре ще съм на шопинг до една ферма.  Joy Тук и тикви няма по магазините, освен на Хелуин за фенери  Joy Абе луда работа, намерих аз в една ферма и от там взимам тиква и зеленчуци.
Зелделина дано утре сте си вкъщи здрави  Hug
Джуфинка, дано проблемите са свършили за тази година, преди два дена и аз загубих баба ми, даже на погребението не можах да присъствам.
Хайде мами пускаме филм звяра заспа, от два дена мнооого пищи, направо мозъка ми ще експлоадира. Вашите пищят ли?

# 92
  • София
Идвам да се пооплача. В нослето на малката изолираха Streptococcus pneumoniae и ми е ужасно притеснено. Утре ще се консултирам с педиатърката как ще го лекуваме. Надявам се да се разминем с Бактробан или някакви антибиотични капки и да не се стига до пиене на АБ. Някой сблъсквал ли се е с такава гад?

# 93
Соник проверих, при нас Д беше на 20-тина дни, когато й откриха staphylococcus aureus . Изследваха ни и нас, родителите, защото възрастните могат да са носители без симптоми. Но се оказахме стерилни.
Лекувах ме я с фуситалмик (изписан от неонатолозите от родилното) иначе док спомена, че тя в такива случайни изписва бактробан ( но продължихме лечението с фуситалмик, да не правим смени по никое време) 10 дена лечение, 3 дни без и едва тогава повторни изследвания...

# 94
  • София
Лошото е, че Бактробан нещо не се внася напоследък и го няма по аптеките. Thinking Ще видим къде ще го диря.

# 95
Джуфинка, моите съболезнования.  Sad
Зелделина, стискам палци да сте здравички и да се приберете в къщи.
Моникет, оригинал претопляне, правила съм го често. Ще мине за два-три дни.
  bouquet
Майчета, аз съм потресена, хич не ми р весело. Пепи е 11.200кг.претеглих го вчера, той нищо не яде да му се не види.  SadИзобщо не спи и вече ще си направя харакири, вчера съм спала 2ч.Ей го сега,люлея, той ту ми се хили, ту реве.  ooooh!
За пищене кой пита? Петър пищи денонощтно, пронизващо и с вибрато чак. Комшийката ще ни изгони скоро.

# 96
Добър вечер и от нас. Току що заспахме. Аз изчаквам пералнята и лягам, че нямам сили вече.
Ние също пищим. Напоследък се дразни мнооого на лигавника си. Дърпа го и врещи докато не го сваля. Съответно заради лиги се преобличаме по 100 пъти.
Всичко лошо да остава назад и от сега само хубави неща да се случват на всички  Hug
Лека вечер от нас Simple Smile

# 97
Джуфинка, Джени, моите съболезнования  bouquet
Джуфинка и аз утре ше водя малката на гинеколог, имам съмнения, че имаме частично слепване на малките срамни устни, макар че педи да ми вика, че всичко било наред #2gunfire. Утре ше пиша какво естанало.
Дано всичко лошо е останало зад гърба ви . Лека от мен Hug

# 98
Добро утро!
Елси, дано да са напразни тревоги!
Тук някои вече спят първи дневен сън. Ама като са будни от четири и не знам колко, така е. Отказа ми псевдо-попарата и сега се чудя дали не я обича вече или просто и я предложих в час, в който по традиция пие мляко newsm78   или пък може би и се спеше прекалено много    newsm78
Айде вече да вземе някой да изобрети преводач от бебешки, че не се търпи

Последна редакция: чт, 15 яну 2015, 08:40 от anp

# 99
Добро утро!

Тук днес няма да става за разходки, още сега се е развилнял вятъра. Вчера изкарахме час в количката, което за нас си е рекорд.

monicat, и според мен обривът е от претопляне.

Соник, надявам се бързо да преборите тези гадни бактерии!

m_g_g, ние направо го сваляме, ако е такъв, който се залепва зад врата, голяма борба пада, като почна да и слагам лигавника с ръкавите, докато го сложа на едната ръка и тя вече го е свалила от другата ooooh!.

Genni, моите съболезнования Hug! Аз за съжаление изгубих любимата си баба още преди 6 години, беше ми много близка, с нея съм споделяла всичко, по-скоро ми беше приятелка, много тежко го преживях, даже още си поплаквам около семейните празници.

Elsi86, стискам палци да и няма нищо на малката Praynig!

anp, и аз искам преводач Laughing, понякога изобщо не мога да разбера какво иска Crazy.

От няколко дни и Елена не позволява да и сменям памперса, върти се, рита, прави мостове и е едно омазване ooooh!tartaleta123, при вас премина ли този период?

Много се надявам от тук нататък да ни случват само положителни неща Praynig!

# 100
Добро утро, мамчета.
Ни се събудихме последно в 9. Но от 6:30 до тогава не може да се нарече сън. Будене, мрънкане през 15 мин. Към 9:30 закуси попарка. Сега си играем. Уж е спокоен да видим до кога.
Elsi, дано наистина няма повод за притеснение.
Соник, на вас бързо справяне с проблема  Hug
Съжалявам за загубата на всички. Ужасно е. И ние изпратихме моята баба преди почти 4 години. Много я обичам и ужасно съжалявам, че не удпя да види правнучето, което толкова искаше.
Да почиват в мир и да ни закрилят от небесата.
При нас нещо времето май не е много добро. Ще поизчакам още малко. Но най-вероятно ще си бъдем вкъщи цял ден Sad

# 101
Добро утро момичета
Моите съболезнования  Hug
и ние пищим ,даже и в момента, изпъва се цялата като струна, врещи и става червена когато иска нещо  ooooh!
вчера излезнах ме за малко ама урева света, хем и се спи хем не иска да заспи, това ни е новия номер от няколко дни  ooooh!
Днес и при нас духа много, че мислех да ходим до доктора, че гърлото така ме боля вчера, а днес все едно ми се е стеснило от вътре. Дано само да нямам гнои,  Praynig че как ще се лекувам . лекарства не мога да пия и ще им кажа направо инжекции  Sick Поне чичо и ще я гледа да не я водя с мен в този вятър и при заразите ooooh!
И ние смецелите в лиги и имаме пъпчици, от едната страна на устата и се образива нещо като пръша и после като ида ще питам док с какво да я мажа, че имам едно на А-дерма, с което съм я мазала пак заради лигите.

е сега да ви се похваля ММ ми купи таблет. Оф пак потхвана същата песем да реве защото и се спи  #Cussing out Хайде до после

# 102
здравейте момичета

Соник, пожелавам бързо оздравяване  Praynig

моите съболезнования на Джуфинка и Джени, и аз тежко преживях загубата на моя дядо, дори понякога го сънувам

Силвия също не спи добре, заспа в 23 ч, после в 1.30 се събуди за ядене, после в 4.00 ч пак замрънка и й дадох да посуче и после уж заспа, но през 30 минути нещо си проплакваше, та така до 8.00 ч сутринта, когато окончателно се събуди и преди малко я приспах, че явно и тя не се е наспала хубаво през нощта

вчера ми отказа всякакъв вид пюре и се чудя дали нещо не съм я изтормозила, днес няма въобще да настоявам, та дори и цял ден да е на кърма

тази година хич не почна добре, но нали знаете, че палачинката се обръща .. така че с повече търпение мисля, че ще преодолеем всеки проблем  Hug

# 103
Здравейте,

Тежка е загубата на близък човек  Confused Но трябва да съберем сили и да продължим напред Hug

Juli ти каши даваш ли? Можеш да пробваш лека комбинация 2/3 пропорция пюре с 1/3 каша (1сл сухо, разтворено с водичка). Дари така в един момент вече не тачеше чистите пюрета, но с малко каша ги хапваше с апетит. Иначе един ден само на кърма не е лоша идея  Peace и аз съм правила няколко такива паузи, но само за ден, защото  ooooh! тя кърмата ми и без това намалява ...

Чакаме Зелделина да се похвали, че вече са в къщи  Flutter
Соник и ти пиши как сте, какво ви изписаха...

Отивам да си направя едно кафе,докато спящото зайче до мен се събуди за обяд  Party

# 104
Моите съболезнования  Cry

Мами аз да питам вие какви сухари ползвате за попарата, какъв чай, какво сирене? Захар слагате ли? Какви бисквитки давате? Пюрета с по-едри частички давате ли? Предстои ни въвеждане на тези неща и съм в пълен потрес. Грам не съм ориентирана. Купихме чашка, но той си я ползва да си чеше венците вместо да пие от нея smile3504 Пробвах да му дам от обикновена чаша, нея я суче все едно чака да има биберон на нея  Joy
Почнахте ли плодови сокчета да давате? Казаха ми със сокоизтисквачка, но ние нямаме и не знам каква ще ми върши работа. Предложения за фирма и модел?
И последно - мисля вече да излизаме с летния кош на количката, защото зимния му е къс и опира главата и крачетата в него  1stroller newsm62 но може да се вози с лице към мен и с лице напред. Ако някой е с летен кош да дава съвет как го вози. Вчера излязохме с количката и той рева през цялото време, че иска да седи и на магия го возих седнал в зимния кош. Накрая заспа седнал хааххаах moresmile голям смях. Затова отднес - летен кош.

Общи условия

Активация на акаунт