Др Сигридов

• 159 793
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте, момичета! По препоръка на д-р Жекова търся контакт със  сестра Ева - само това ми е дадено като информация за записване на час за фетална морфология до края на месец юни при д-р Сигридов. Телефонът, който имам обаче е изключен и не отговаря. Дали някоя от Вас има телефона на тази сестра, за да го сравним?
Благодаря предварително,

# 301
4udenkata, ако си звъняла днес е възможно, защото тя отсъстваше. Нямам идея дали е само днес или няколко дни. По принцип за записване на час не е нужно да я притесняваш освен, ако има някаква специална уговорка часовете да минават през нея в периода, в който док отсъства. Опитай на регистратура и те ще те ориентират. Мисля, че записват часове за ФМ въпреки отсъствието на док този и другия месец.

# 302
Момичета, някой знае ли дали Др Сигридов приема и на друго място, освен в МЦ Света Петка?

# 303
Не мисля. Той едвам смогва в Св.Петка  Laughing

# 304
Целия юли ли ще отсъства?

# 305
Док очаква детенце всеки момент и до колкото знам се връща след средата на юли.

# 306
По принцип се връща на 9юли. Аз имам час за 3ти (по щастлива случайност докато плащахме и някой звънна си отмени своя и аз веднага го заех  Embarassed)  и никой още не ми се е обадил да ми го отмени. Миналата седмица питах Док. там ли ще е на 3ти и каза, че най вероятно ще е там, но не можа да каже със сигурност. Явно зависи от това как ще се развият нещата му вкъщи.

# 307
  • София
Док има момиченце вече. Да му е живо и здраво!

# 308
Да е жива и здрава Ева! Нека с Ивчо бъдат много щастливи и безгрижни деца, и да радват тати Сигридов ❤

# 309
  • София
Честито да е бебчето на Доктора. Да са живи и здрави цялото семейство!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 310
Еха, каква хубава новина! Честито да им е! А малката Ева да расте здрава, умна и красива за радост на мама и тате Wink

# 311
Честита дъщеричка, много да го радва!

# 312
Здравейте момичета.Да попитам знаете ли д-р Сигридов само проследява бременност или преглежа и при проблемно забременяване. Имам един мисед през месец май и установихме тромбофилия, но АГ каза че няма нужда от допълнителни изследвания и ще бъда на фраксипарин при настъпване на бременност, но на мен ми е странно как ще определи дозата без допълнителни изследвания?Чудя се дали преди бременност трябва да направя преглед при Сигридов или след настъпване на такава?

# 313
Според мен направи среща с доц.Русев. Преди забременяване доктора изпраща пациентките при него и вече той ще ти назначи и допълнителни изследвания и ще ти даде терапия на база на твоите мутации.

# 314
  • В сърцето на любимия човек
Дозата на хепариновите препарати се определя от хематолог. Отидете при проф. Паскалева в НКБ. Тя ще ви направи нужните изследвания и ще обясни при бременност кога и какво да следите, за да се коригира своевременно дозата на лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт