Др Сигридов

• 159 829
  • 756
  •   1
Отговори
# 285
Пишете във фейсбук групата за д-р Сигридов, там има по-голям шанс някоя мама да пише, че се отказва от часа си и да го вземете, защото реално там се случват и по в реално време нещата.

# 286
Търся час за фетална морфология при д-р сигридов. Първата я пропуснах, защото погрешна информация в интернет съм чела, а изглежда, че и втората ще пропусна, защото при добрите специалисти няма часове. Ако някой реши да се отказва от часа си, ще съм много благодарна..
Час ми трябва за тази, следващата или по-следващата седмица.

Бих те посъветвала същото като Desert girl. На мен по спешност ми трябваше час, тъй като съм с близнаци и шийка 11мм. в 20та седмица, а ми даваха час чак за юли месец и буквално вчера писах във фейсбук групата "За д-р Сигридов с любов" и една жена влезна в положение за спешността на проблема и ми преодстъпи часа си за утре!
Пиши в групата и друга жена ми предложи преотстъпване на часа си за 15ти юли.
Все някой ще влезе в положение ако е спешно. Все още има добри хора и въпреки, че всеки е на зор влизат в положение!
Успех. Аз утре съм на преглед и нямам търпение да се срещна с доктора!

# 287
Ради, успех утре. Да начертаете правилна стратегия с д-р Сигридов и да получиш нужното ти сега успокоение.  Peace

# 288
Ради, успех утре. Да начертаете правилна стратегия с д-р Сигридов и да получиш нужното ти сега успокоение.  Peace

Благодаря! bouquet bouquet bouquet
 Много се надявам да ми обърне внимание,че малко ми е притеснено защото не съм негова пациента (а се надявам да стана) и съм вече 20та седмица (доста напред) и 2-3 жени казаха да не очаквам много, но мисля позитивно за него като доктор!

# 289
Доктора е направо страхотен! От години съм по лекари и болници, но никога ама никога не съм попадала на такъв Човек и лекар. Преглежда ме цял час, не ме претупа въпреки че не съм му пациентка, направи ми обстоен преглед фетална + вагинален за да види серклажа.
Предложи адекватно лечение, с което ми каза че ще родя в 9ти месец (чул го Господ)  baby_neutral Flutter.
Някакси ми спечели доверието и му се доверявам изцяло! Ще пренебрегна лечението, което ми е предписано от моята лекарка по ЖК и ще започна това, което той предложи.
Нямам думи да го опиша. Трябват ни повече лекари като него!

# 290
radet0o0, много се радвам! Сигурна съм, че заедно с доктора ще отгледате бебчето до 9ти месец!

# 291
Ради, много се радвам че всичко е наред. Щом д-р Сигридов ти е казал, че ще родиш в 9-ти месец, значи така ще стане. Успокой сега малко душата, следвай лечението което ти е предписал и пази бебчо.  Heart Eyes

# 292
Мерси момичета  bouquet
И са два бебока  Embarassed Crazy Rolling Eyes

# 293
Привет отново  Embarassed
Много ми е неудобно да попитам това което ще попитам (умирам от срам)  Embarassed Embarassed Embarassed ма ще питам  #Crazy

Сега си купух свещички индометацин и чета в листовката графата "Не използвайте индометацин ако: ....ако страдате от хемороиди...."  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Аз не съм убедена, че имам, но мисля че имам.  Sick Sick Sick
Та сега се чудя какво да правя? Да ги слагам ли, да не ги ли слагам  Tired Flutter Embarassed
Някоя от вас да се е сблъсквала с такъв казус?

# 294
Мисля, че имаше проблем, ако са вътрешни и кървящи, както е с повечето свещички. В момента имаш ли активен проблем с тях newsm78

# 295
Супееер. Значи пази бебоците.  bouquet

Аз съм използвала индометацин на свещички в продължение на 10-тина години по 3 дни в месеца по време на МЦ /ползвах го за много силни менструални болки, това беше единственото лекарство което ме спасяваше/. Аз също мисля като Блингчето, че ако са активни в момента и кървящи тогава би имало проблем.

Понякога се чудя в моя случай дали ми е помогнал заради противовъзпалителния си ефект или ми е навредил, защото в листовката пише, че може да доведе до потискане на фертилитета при жени, които го употребяват. Интересно ми е на теб защо ти го изписал.  newsm78

# 296
На мен също ми ги изписа за кратко заради инфекция, която нямаше как да лекуваме с АБ и понеже шийката не беше идеална. Ако четем листовката може да се хванем за главата. В последствие след мое проучване установих, че се ползват честно след серклажи, проблем с водите, инфекции.
Скрит текст:
Лошото е, че при мен някои от пътите ми подействаха като разхлабващи свещички и трябваше да слагам по още една бройка, защото ги изхвърлях. Не знам дали беше случайно, но за всеки случай гледайте по възможност през конкретния ден да свършите тази работа, за да няма такъв ефект.

# 297
Не, в момента нямам проблем, дори не знам дали имам в действителност. Просто един път ми се стори, че имам защото имах проблем с ходене до тоалетна по 5 дни не ходех и ми изписваха разхлабителни, та ме беше заболяло един път та си внушавах, че имам  Joy
Преди няколко дни пак нещо ме заболя, тъй като първите 4 месеца от бременността пак ми беше трудно да ходя, даже ми изписаха дуфалак, та пак се появи съмнение.
В момента нямам проблем, просто съм си паника  #2gunfire hahaha newsm78 #Crazy

Хахаха сега си давам сметка колко странно звучи това, че не знам дали имам  Joy

Изписа ми ги тъй като забеляза инфекция около мехура, която предлопожи че е от трансфера на  ембрионите ( при връщането им явно е попаднала бактерия от влагалището). Та 6 дни трябва да ги слагам.

# 298
Значи определено нямаш проблем Peace Повярвай, ако имаш няма как да не разбереш Wink Слагай ги спокойно, но взимай мерки и се старай да хапваш храни, които ти помагат. С напредването на времето нещата стават все по-зле особено и от допълнителния прием на желязо.

# 299
Здравейте, момичета, ще съм благодарна ако има някоя дама, която се отказва от часът си и би ми го предоставила  bouquet
Знам, че има фб група и там ще попитам.
Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт