Др Сигридов

• 159 831
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Най-добре на място. За съжаление с този проблем по телефона едва ли ще може да помогне. Освен това докато преглежда пациентки (а отвън е лудница) не мисля, че би разговарял по телефона. А пък след работно време - след 19ч не мисля, че е удобно.
Момичета здравейте!

Спешно ми трябва тел. на д-р Сигридов (на лично ако може).
Става въпрос за второ мнение за серклаж който ми правиха на шийка едва 1см. Разбрах че той има голям опит и със серклажите, а лекарката ми мисля че ми спестява информация и съм страшно притеснена.
Моля някой ако може да ми даде телефон, че се обадих в МЦ Света Петка, но за съжаление ми дават час за края на юли, а тогава вече ще е късно (ако избутам до тогава).
БЛагодаря!

# 271
Съмнявам се, че някой ще ти даде телефонният номер. Всеки лекар има причина да го даде на някого лично. На твое място бих отишла в Мед. Център, когато Сигридов  е на дежурство и ще направя всичко възможно да говоря с него лично. Може преди това да разбереш кога е дежурен за да си спестиш едно ходене. За себе си не разчитам, че важни въпроси от медицинско естество мога да реша по телефона. От мен успех!

Не става въпрос да уточняваме мед. проблем по телефона, просто ми се искаше да говоря лично с него дали би ме приел и евентуално да ме ориентира горе долу кога да отида,тъй като поради направения серклаж ми е абсолютно забранено ставането освен до тоалетна, не ми е разрешено дори да стоя седнала, но ще отида и ще вися пред кабинета и каквото стане, да се надяваме поне да ме приеме (има момичета които казват, че се чака много  4-5 часа, дори и повече. Това е което ме притеснява).
Ще отида утре след 17ч. и ще чакам до края на смяната му и ако нещо поне да разговаряме лично и евентуално да ми даде час Sad

# 272
Не е ли по добре да отидеш преди да започне дежурството му? Да го чакаш и да направиш опит за контакт. Може и да намери пролука да те приеме. Извинявай, че ти давам "напътствия", но аз така бих направила. Още веднъж успех и ако искаш пиши.

# 273
radet0o0 и да говориш с него най-вероятно просто ще те викне, за да те види. Той не отговаря за часове и организационни въпроси. Свързването с него по телефона е много трудно. Препоръчвам ти по-скоро да се свържеш с главната акушерка Ева, да й обясниш проблема и тя ще те ориентира какво да направиш. Като това е хубаво да стане в конкретен ден, в който имаш възможност да реагираш и отидеш. Защото всеки ден е различен, графикът върви различно, док идва по различно време. Чакането обикновено е голямо особено за теб непосилно. И в края на деня е лудница, а в началото док идва обикновено към 10:30-11. Трудно е да нацелиш удобен момент. По-скоро трябва да са предупредени и да отидеш в момент, който да те приемат почти веднага. За целта се свържи най-добре с Ева. Някои от момичетата, ако може да ти даде тел, помоли на регистратура да говориш с нея или просто прати някой твой човек на място.

# 274
Благодаря Ви за съветите.

Писах снощи в групата му във фейсбук и едно момиче ми преодстъпи часа си.
Само се чудя дали няма да ме върнат така с преодстъпен час, но пак е по добре от никакъв!

# 275
Няма да те върнат, но трябва да се обадите да смените имената. Само, че това пак не е много добър вариант за теб понеже пак ще се наложи да чакаш. По кое време на деня е часът newsm78

# 276
От 11:15ч. Как се процедира така със сменени часове? На кой трябва да се обадя? Някой има ли представа?

# 277
Обади се на регистратура и кажи с кой и за кога си сменяш часа, за да си запишат. С този час най-рано ще минеш между 13-14 ч. Ако има как прати някой, който да чака вместо теб и когато наближи момента да отидеш и ти. Или говорете с Ева, ако има как да те вкара по-рано. Защото иначе ще имаш поне едни 2-3 ч чакане.

# 278
На регистратура да не срещна проблем със смяна и то общо взето не е смяна на час, а жената ми преотстъпва нейния, аз така и не записах час защото ми дават за края на юли.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 10:26 от radet0o0

# 279
Доколкото знам така се практикува и няма проблем. На мен лично не ми се е налагало. Просто се обади и кажи, че взимаш нейния час, за да запишат твоето име.

# 280
Обадих се и ми се поскараха, че по цял ден се занимавали с графика на д-р Сигридов и за когато съм се разменила, с който съм се разменила да съм отивала и хич не ги интересувало , кой влиза за часа.

# 281
Ох, тези са много кисели, не им обръщай внимание. Важното е, че имаш час.
Пред мин веднъж се изказаха нещо от типа - какво толкова му намираме на др. Сигридов, та сме на такива тълпи при него  ooooh!
Успех!
Обадих се и ми се поскараха, че по цял ден се занимавали с графика на д-р Сигридов и за когато съм се разменила, с който съм се разменила да съм отивала и хич не ги интересувало , кой влиза за часа.

# 282
Здравейте,

Имам записан час за скрининг (11-13 г.с) за утре при д-р Сигридов в Медицински център „Света Петка“. Но бих желала само да се консултирам с него по повод терапията за тромбофилия, дали това ще в проблем?
Всъщност аз имам скринг от МЦ Фемина, както и изследвания, назначени от д-р Ташков. Въпросът ми беше, че няма да ме върнат, ако искам консултация.

# 283
  • София
Не, никой няма да ви върне. Можете да питате доктора каквото пожелаете. Simple Smile

# 284
Търся час за фетална морфология при д-р сигридов. Първата я пропуснах, защото погрешна информация в интернет съм чела, а изглежда, че и втората ще пропусна, защото при добрите специалисти няма часове. Ако някой реши да се отказва от часа си, ще съм много благодарна..
Час ми трябва за тази, следващата или по-следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт