Др Сигридов

• 159 692
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
Преглежда в МЦ Св. Петка. В гугъл има координати. Успех Wink

# 586
0884865170 , Ева записва часовете за Сигридов . Аз се записах по от рано, защото има твърде много пациенти.

# 587
0884865170 , Ева записва часовете за Сигридов . Аз се записах по от рано, защото има твърде много пациенти.
В момента за кога дават часове знаете ли,чакали се много!

# 588
Здравейте момичета. Има ли случайно някое момиче за 6.03, което би желало да си размени часа за 7.03? Аз имам за 7ми час от 13:30, но просто е много спешно да се видя с доктора и един ден е от огромно значение. Моля, ако някоя може да помогне! Благодаря предварително!

# 589
Здравейте момичета. Има ли случайно някое момиче за 6.03, което би желало да си размени часа за 7.03? Аз имам за 7ми час от 13:30, но просто е много спешно да се видя с доктора и един ден е от огромно значение. Моля, ако някоя може да помогне! Благодаря предварително!
Пишете в групата във фейсбук за по-бърза реакция.

# 590
Писах и там, но за съжаление без успех. Благодаря!

# 591
Здравейте, има ли някаква възможост да си запиша час за др Сигридов като не съм бременна и нямам аборти. Предстои ми забременяване, имам сериозно хронично заболяване и ще съм много рисков пациент, като рискът се изразява не само за бебето, а и за мен и искам мнението на доктора ?

# 592
  • София
Здравейте, има ли някаква възможост да си запиша час за др Сигридов като не съм бременна и нямам аборти. Предстои ми забременяване, имам сериозно хронично заболяване и ще съм много рисков пациент, като рискът се изразява не само за бебето, а и за мен и искам мнението на доктора ?

Да, има, обадете се в Св. Петка и поискайте час.

# 593
Здравейте, може ли да ми кажете дали Доктора записва часове за не бременни, имах биохимична бременност след инвитро?

# 594
По принцип преглежда небременни, но мисля че от скоро са спрени и дават за доста напред във времето. Най-добре се обадете до Света Петка и направо попитайте. Най-достоверна информация ще ви дадат.

# 595
Здравейте, момичета. Бях на преглед при д-р Сигридов и той ми препоръча да направя офис, мини хистероскопия при д-р Калчев, поради съмнения за сраствания в матката от предишни аборти. Обясни ми, че това е миниинвазивна процедура и на много места се прави без упойка, различна е от стандартната хистероскопия. Но като питах във фб групата за Калчев, оставам с впечатлението, че не я прилага самостоятелно... Някоя от вас да си е правила такава процедура при д-р Калчев? Благодаря Ви предварително!

Последна редакция: нд, 10 юни 2018, 16:14 от kissie

# 596
Здравейте, момичета! Имате ли представа от изследванията, които изисква доктора да се направят в начална бременност, за кои от тях може да се вземе направление от личния лекар? Благодаря!

# 597
Здравейте, момичета! Имате ли представа от изследванията, които изисква доктора да се направят в начална бременност, за кои от тях може да се вземе направление от личния лекар? Благодаря!

Повечето витамини едва ли, щитовидните би трябвало да може

# 598
A прави ли инвитро процедури

# 599
A прави ли инвитро процедури
Не.

Общи условия

Активация на акаунт