Др Сигридов

• 159 698
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Здравейте! 
Бих помолила, ако някой има час при др Сигридов, които няма да ползва,  да ми го предостъпи. Ще съм изключително благодарна,  тъй като развивам прееклампсия и не мога да чакам дълго Sad

# 571
  • Живее на Луната
Във фейсбук има група "за д-р Сигридов с любов". Пиши там, има по-голям шанс някой да ти отговори.

# 572
  • София
Здравейте! 
Бих помолила, ако някой има час при др Сигридов, които няма да ползва,  да ми го предостъпи. Ще съм изключително благодарна,  тъй като развивам прееклампсия и не мога да чакам дълго Sad

Ако си му пациентка , отивай по спешност , че не е шега работа, а ако не си , както каза Бел, има група в ФБ , в която понякога момичетата си преотстъпват часове- пиши там . Успех ти желая Simple Smile

# 573
  • Бургас
Благодаря, успях да си запиша час за 24.08. Но,  не мога да се ориентиран какви изследвания да нося, тъй като отивам за първи път,  имам само за тромбофилия..

# 574
Благодаря, успях да си запиша час за 24.08. Но,  не мога да се ориентиран какви изследвания да нося, тъй като отивам за първи път,  имам само за тромбофилия..
В групата във ФБ има един списък съставен от доктора - погледни го - там има изследвания в зависимост от проблема, с които отиваш.
А на място Той ще ти каже ако иска още нещо.

# 575
Мимка, изследвания за белтък в урината пускани ли са ти от жк? Албумин?

# 576
  • София
Вие как си запазвате час, звъня вече втори ден в Св. Петка и никой не ми вдига или дава заето. Часовете как се дават - за около месец напред ли, или все пак има надежда и за по-ранен час?

# 577
  • София
Вие как си запазвате час, звъня вече втори ден в Св. Петка и никой не ми вдига или дава заето. Часовете как се дават - за около месец напред ли, или все пак има надежда и за по-ранен час?

Има свободен час за 19 ти септември, ако го искаш ми пиши на лс

# 578
  • Варна
Здравейте, момичета - знаете ли при първия преглед в 8-9г.с. какви изследвния иска доктора (знам за тези, които са за първата ФМ, но за в началото)?

# 579
Във ФБ групата има списък с всички изследвания, които изисква съответно за различните етапи. Най-добре е да се включиш и да следиш нещата и там.

# 580
  • София
Здравейте, здравейте! Аз също попаднах тук след 2-3 препоръки от познати, но искам да питам въпросният лекар прави ли само фетална морфология? Освен това, не намирам името му сред това на лекарите в св. Петка...нали не се е преместил? Гугъл ми казва, че работи тук - http://oscarclinic.com/ekip/? Или е стара информация?

Последна редакция: чт, 14 сеп 2017, 19:11 от Faumea

# 581
Здравейте, в Св.Петка на ул. Ген. Стефан Тошев работи. Мисля че сега записват за ноември часове.  Нищо, че го няма в екипа на Св.Петка, там е.

# 582
  • София
Здравейте, в Св.Петка на ул. Ген. Стефан Тошев работи. Мисля че сега записват за ноември часове.  Нищо, че го няма в екипа на Св.Петка, там е.

Здравейте, много благодаря. Ще звънна утре и ще стискам палци да има някой час за края на октомври, защото тогава ще съм 13-та седмица. Предполагам 14-та вече е късно за ФМ?

# 583
Звънете настоятелно Simple Smile Мисля, че между 11-13 седмица е БХС.

# 584
Здравейте,и аз се интересувам от д-р Сигридов ,заради повтарящи се аборти!Някой знае ли къде преглежда в момента и от къде мога да си взема час?

Общи условия

Активация на акаунт