Др Сигридов

• 159 707
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • София
И аз подкрепам мненията първо при Русев. Аз обратното направих, но все пак първият доктор, който посетих беше Сигридов. И той си ме изпращаше където трябва. Като забременях до 12 седмица с Русев обсъждах нещата, след тази седмица със Сигридов.
Успех! Simple Smile Всичко ще се подреди. Сигурна съм.

# 556
Благодаря ви много.Вече записах часс за петък при Русев и тъкмо докато се върне от отпуска се надявам да успея да направя назначените изследвания и терапия като се върне от отпуска😉

# 557
Момичета ще помоля на лс да ми изпратите контакти за да запиша час и за Сигридов (за след няколко месеца най-вероятно).Благодаря!

# 558
Подкрепям горните мнения. Първо при Русев, но имай предвид, че излиза в отпуск от 04.08 чаак до 04.09. Аз имам да правя още изследвания, назначени от него, но май няма да успея преди отпуската му. Той ще предложи и адекватна терапия на база резултатите. Аз в същия ден по-късно минах и през Сигридов, но за да ме прегледа по-обстойно след претърпяния преди 2м. мисед. Каза, че съм възстановена и че нямам двурога матка /според него много важно условие за протичане на нормална бременност/. Назначи ми да приемам витамини (Б6, Б12, Д), въпреки че според Русев бяха с добри показатели, но както знаем док. държи да са в горни граници. Каза ми следваща среща в 9 и 12 г.с. Simple Smile
Голям симпатяга  Heart Eyes
И аз съм с мисед преди 3м и си мисля, че въпреки конслултацията утре с Русев не е лошо да запиша и един час при Сигридов преди бременност (ако пък не забременея до тогава).На мен това ми е втора бременност, но първо спонтанно забременяване защото първата бременност беше ин витро...

# 559
Имам един може би малко глупав въпрос, но какво правите ако сте в МЦ когато ви дойде час за преглед при Сигридов (в смисъл ходите ли или го сменяте).Защото ако сега запиша час за октомври и си изчисля горе долу МЦ за тогава, но той се промени и съм в цикъл ходя ли си на прегледа все пак?

# 560
  • В една слънчева къща...
Освен Русев, и лабораторията му ще е в отпуска, така е че възможно да не успееш да направиш всички изследвания сега. Аз ще изчакам да се върне, за да направя допълнителните, но вече имам направени доста други /тромбофилии - разширен в МД, Останалите в Бодимед: TSH, T4, TAT, MAT, ДКК, желязо и ТЖСК, вит. Д (25 OH), B6, B12, APTT и фибриноген/. Остава да направя НК панел, ТЛА и антифосфолипидни антитела - това ми назначи Русев.
Имам един може би малко глупав въпрос, но какво правите ако сте в МЦ ...?
Мен док. ме гледа през корема, така че може би няма да е проблем.
Запиши си час и дано до тогава вече си бременна  Hug

# 561
Благодаря за отговора.Записах час за края на октомври, а през това време утре имам консултация при Русев и ще направя тъкмо и изследванията които ми назначи докато стане време за часа при Сигридов...

# 562

Освен Русев, и лабораторията му ще е в отпуска, така е че възможно да не успееш да направиш всички изследвания сега. Аз ще изчакам да се върне, за да направя допълнителните, но вече имам направени доста други /тромбофилии - разширен в МД, Останалите в Бодимед: TSH, T4, TAT, MAT, ДКК, желязо и ТЖСК, вит. Д (25 OH), B6, B12, APTT и фибриноген/. Остава да направя НК панел, ТЛА и антифосфолипидни антитела.

А имаш ли идея колко ще струват изследванията които си описала по-горе с изключениена тромбофилията и йормоните на щитовидната жлеза защото тях вече ги направих миналия месец...И само в тахната лаборатория ли мога да ги направя защото ми се искаше докато е в отпуска да ги направя...

# 563
  • В една слънчева къща...
В бодимед платих 134 лв /по спомен/. Значи около 100 лв без ТАТ и МАТ. Имай предвид, че за каквото можах си взех направление и минаха по ЗК, така че ако нямаш направление, си предвиди нещо отгоре. Останалите ще ги правя в лабораторията на Русев /НК панел, ТЛА и антифосфолипидни антитела/, а той по мейл ще ми изпрати резултата и евентуална терапия при нужда. За тях ще платя 290 лв.

# 564
Слънцето, вече са ти казали, но и аз да се включа - Сигридов гледа изцяло на коремен, освен когато има някакъв проблем - нпр. Скъсяване на шийка, за по прецизно измерване..
Така че не се притеснявай за МЦ, аз и след двата аборта случваха точно 2-3 ден от МЦ да ми е прегледът.

# 565
Здравейте, момичета! Вероятно сте писали някъде в темата, но д-р Сигридов, работи ли сега, тъй като имам записан час за средата на август, а ще пътувам от провинцията?

# 566
Здравейте, момичета! Вероятно сте писали някъде в темата, но д-р Сигридов, работи ли сега, тъй като имам записан час за средата на август, а ще пътувам от провинцията?
Док преглежда по график.

# 567
  • София
Момичета,
може ли да ми пратите тел на др Сигридов на лични. Онзи ден , като бях на преглед ми го даде за да му кажа резултатите от изследванията, но го написа на зелена рецепта заедно с изследванията. В лабораторията я взеха, а аз въобще не се усетих, че не съм преписала телефона. Confused

# 568
Здравейте, с какво работно време е д-р Сигридов? И по точно от колко е в четвъртък

# 569
Здравейте, с какво работно време е д-р Сигридов? И по точно от колко е в четвъртък
Обади се в св. Петка, там могат да ти дадат информация.

Общи условия

Активация на акаунт