Др Сигридов

• 159 725
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • От Луната
Мисля, че прекалявате вече ... Никой не е принуден на сила да ходи при д-р Сигридов. Като не ви изнася, не ходете, а и ако няма какво да кажете по същество просто не следете темата!
По същество - кокаинът докарва сериозни умствени нарушения, води до параноя и т.н. Да си лекар и да си на кока е опасно не само за здравето на лекаря, но и на пациента. Па ако ще и Бог да е тоя лекар, дрогата не прощава. Дааааа, вие си ходете иначе..
А вие сте наясно с дрогата, защото... Имате опит или така сте чувала?
Не оправдавам подобно нещо, но вече се изчерпа разговора и няма нужда от ново подклаждане!
Който иска да ходи при него, който иска да не ходи ... И дай Боже по-малко хора да опират до подобни специалисти.
Д-р Сигридов не е някой пропаднал наркоман, това го знаем ние, като негови пациенти.

# 541
  • в кукувиче гнездо
Не е нужно да е пропаднал, за да е наркоман.
[/quote]
А вие сте наясно с дрогата, защото... Имате опит или така сте чувала?
Не оправдавам подобно нещо, но вече се изчерпа разговора и няма нужда от ново подклаждане!
Който иска да ходи при него, който иска да не ходи ... И дай Боже по-малко хора да опират до подобни специалисти.
Д-р Сигридов не е някой пропаднал наркоман, това го знаем ние, като негови пациенти.
[/quote]
Наясно съм, поради много причини, няма да навлизам в обяснителен режим, ако не се налага. Не мога да повярвам, че някой може да се повери в ръцете на смъркаш... И то когато става въпрос за бъдещите ви бебета... Той смърка, вас ви лови...

# 542
Кой знае колко от вас са щофирали след 1 бира (а със сигурност и след повече) и ако в този момент стане някое ПТП или ви спрат за рутинна проверка дали сте наясно, че сте престъпници и ще ви вземат книжката за 6 месеца поне...Това съвсем серизоно, новите закони са такива - 1 бира - 6 месеца без книжка. Само че понеже сте тотално безивестни никои няма да разбере за вашето "престъпление" и да ви набеди, че сте можели да убиете някои.

това е доста неточно. нека правим разлика между нарушение и престъпление и съответните наказания /най-общо казано/. от 0,5 до 1,2 промила е нарушение /по ЗДП/, нагоре е престъпление /по НК/. последиците са много различни. не е нещо ново това. вече на кого как му действа 1 бира е друг въпрос Grinning.
иначе мисля, че разговорът доста се изроди. в крайна сметка - който му няма доверие, нека не ходи при него. голямо оплюване, голямо нещо Rolling Eyes

# 543
Аз не мога да разбера теб защо толкова те бърка какво правят останалите ?!
Гледай си твоя живот...
Не мога да повярвам, че някой може да се повери в ръцете на смъркаш... И то когато става въпрос за бъдещите ви бебета... Той смърка, вас ви лови...

# 544
  • От Луната
Хванало ме - да, едно 5 месчно бебе ме е хванало. Благодарение на грижите на доктора ...
Егати разговора!

# 545
Кой знае колко от вас са щофирали след 1 бира (а със сигурност и след повече)...
Толкова ли е странно да има хора, които не карат пили? Уверявам те, има такива. А това, че някои карат пияни, не прави надрусаните по-малко опасни, нито по някакъв начин ги оневинява, и двете групи. Не правя разлика.
По въпроса за едната бира - в закона има допустими промили и едната бира попада там, неслучайно цифрата е тази, преценено е след колко човек е неадекватен.
За кокаин не знам да има допустимо ниво. Защо ли?

Това, че известните личности масово смъркали мен не ме интересува. Като блъснат и убият човек той ще е не по-малко мъртъв, защото всички така правили.

Докторът може да е много добър специалист, но като човек е допуснал сериозна грешка и е завил в грешна посока. Толерирането на действията му не е в полза на никого.

Всеки има право да избира кой специалист да посещава, но да се неглижира случилото се не е коректно.

Темата е сериозна, запазете добрия тон и не се засягайте лично.  

Последна редакция: вт, 01 авг 2017, 09:19 от Не се сърди, човече

# 546
  • Варна
Темата е за Доктор Сигридов!!! Не е за какво прави Сигридов в свободното си време! Знам, знам регистрирала съм специално за това ....Trollface
Чудя се само едно, как така темата вървеше, като костенурка с гипсиран крак и изведнъж полетя, като бясно ферари във Формула 1.
Хич няма хейтъри!!! Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

Моля, не ходете при Доктор Сигридов, за да може той да има повече свободно време за нас , тези които не се усъмнихме в него, нито за миг!

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 22:42 от Dominique7

# 547
Като човек вземе кокаин в свободното си време, той не изчезва като с вълшебна пръчица, когато започне работното му, нито като се качи на автомобил.
Нормално е такъв инцидент да се обсъди.

# 548
  • Варна
Моля, не ходете при Доктор Сигридов, за да може той да има повече свободно време за нас , тези които не се усъмнихме в него, нито за миг!
Много патетично, няма що... Сама си направи изводите защо темата вървеше като костенурка и се раздвижи сега. Не се сърди човече каза нещата съвсем точно, без да пада на ниво обиди и хейт, не е лошо да я попрочетете, ама с разбиране.

# 549
Момичета с тромбофилия съм и един мисед.Смятам да се запиша на преглед при Сигридов и Русев, но се колебая за къде да запиша първо час?Не съм бременна.Според вас към кой да се насоча като начало...?

# 550
Момичета с тромбофилия съм и един мисед.Смятам да се запиша на преглед при Сигридов и Русев, но се колебая за къде да запиша първо час?Не съм бременна.Според вас към кой да се насоча като начало...?
Ще те изпрати при Русев, според мен иди първо при него и ако има нещо притеснително той пък ще те прати при Сигридов.
Но обикновено Русев подготвя за бременност, а след забременяване се включва Сигридов.

# 551
Ще те изпрати при Русев, според мен иди първо при него и ако има нещо притеснително той пък ще те прати при Сигридов.
Но обикновено Русев подготвя за бременност, а след забременяване се включва Сигридов.
Много благодаря.Сега ще звънна да проверя кога мога да запиша мас при Русев.В такъв случай чак при настъпване на бременност ли да посетя Сигридов или по-добре предварително...

# 552
Слънцето, при мен и при още 3 девойки беше така - Русев преди забременяването, Сигридов при бременност. Доц. Русев ще ти каже, че е хубаво първият доплер да се направи в 8-9 г.с. Ако отидеш първо при Русев, за мен няма смисъл да ходиш при Сигридов, защото на този етап доц. Вече ще ти пуснал изследвания и ще те назначил терапия.

# 553
  • В една слънчева къща...
Подкрепям горните мнения. Първо при Русев, но имай предвид, че излиза в отпуск от 04.08 чаак до 04.09. Аз имам да правя още изследвания, назначени от него, но май няма да успея преди отпуската му. Той ще предложи и адекватна терапия на база резултатите. Аз в същия ден по-късно минах и през Сигридов, но за да ме прегледа по-обстойно след претърпяния преди 2м. мисед. Каза, че съм възстановена и че нямам двурога матка /според него много важно условие за протичане на нормална бременност/. Назначи ми да приемам витамини (Б6, Б12, Д), въпреки че според Русев бяха с добри показатели, но както знаем док. държи да са в горни граници. Каза ми следваща среща в 9 и 12 г.с. Simple Smile
Голям симпатяга  Heart Eyes

# 554
  • Sofia
Съвсем нормално е жени, които не са имали допир с доктора да смятат, че оттук нататък всеки негов пациент не е с ума си. И аз бих мислила същото, ако се случи същото с някой непознат за мен лекар. Много ми е неприятно, че се прочу с това, което направи. Честно, не знам как приема пациентките си в момента и с очакване, дали някоя няма да засегне темата. Но се надявам, инцидентът малко да го сепне и да го вкара в някакви релси. Той е следил и двете ми бременности, изроди малкия ми син. Имала съм му най-голямото доверие, което можеш да имаш на лекар. Когато се роди малкият се чудех как така изведнъж няма да виждам доктора, как ще понеса, че няма да общувам повече с него, въпреки чудатостите му. Надявам се да се вземе в ръце, за да може да продължи да помага на нуждаещите се бъдещи майки.

Общи условия

Активация на акаунт