Др Сигридов

• 159 723
  • 756
  •   2
Отговори
# 525
  • В сърцето на любимия човек
Мда, въпреки че не виждам защо се е наложило. В други теми има далеч по-провокативни постове, за една амброзия са се хванали Mr. Green

# 526
Мани амброзията, ама госпожата пак ще подскочи, че призовавам към наркомания.

# 527
  • София - Варна
Всъщност вие как точно си представяте човек смъркащ кока. Това е наркотика на богатите. Не е синтетиката да прави мозъка на пихтия. Доколкото съм запозната много от известните борят така стреса. Успокоява нервната система, прави ги по издръжливи на обстоятелствата, дава им концентрация.
Не е като да се боцка във някой вход нали.
#Crazy Я пак?
Защо се учудвате? Точно така си е.

# 528
  • София
Как ще е така бе,  хора! Я се прегледайте някъде.

# 529
  • Варна
Как ще е така бе,  хора! Я се прегледайте някъде.
Е, да почетеш малко и да се усведомиш е по-лесно. Никой не е казал, че е безвреден, но не е като да гълташ синтетика и да се бодеш с боклуци, да.

# 530
Хора, не мога да разбера защо не оставите всеки човек да си прецени дали да ходи при Сигридов???
Който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка.
Стига сте хейтили, всеки ще понесе последствията от действията си рано или късно.
Аз също не одобрявам употребата на наркотици, но знам, че този лекар е изключително добър и сама ще преценя дали ще ходя при него. Не е нужно някой да ми казва, че съм луда, всеки си има глава на раменете.

# 531
Лелеле, колко сте изписали по темата, явно много вълнения, даже не успях да изчета всичко...но достатъчно. И през цялото време се чудех от къде дойде заключението, че положителната проба за кокаин, означава, че някои е наркоман или че употребява редовно, споменато е няколко пъти, че доктора е бил в отпуска и му се е родило дете. Кой знае колко от вас са щофирали след 1 бира (а със сигурност и след повече) и ако в този момент стане някое ПТП или ви спрат за рутинна проверка дали сте наясно, че сте престъпници и ще ви вземат книжката за 6 месеца поне...Това съвсем серизоно, новите закони са такива - 1 бира - 6 месеца без книжка. Само че понеже сте тотално безивестни никои няма да разбере за вашето "престъпление" и да ви набеди, че сте можели да убиете някои.
Животът е сложно нещо, не го изпростявайте толкова, виновни винаги има, някои са повече, други по малко, ама чак наркоман, престъпник и кво ли не, че дори и лиценз за работата му нещо се споменава...супер нелепи коментари има!
А забравихте да споменете още нещо супер важно, доктора е имал много лош късмет да се засече с тия мутри на пътя, които почти сигурно не са били по малко пияни и дрогирани, ама....за тях или добро или нищо. И нали се сещате, че счупения нос на доктора не е от катастрофата...Преди да хвърляте обвинения, помислете, а най-добре се помолете вас да не ви застигат подобни злини, понякога от Нищо става Нещо...просто защото Съдбата така е решила. За мен обикновено това са поводи да се замисля и променя някои неща в живота си, уроци така да се каже, всеки минава през тях...предполагам така е и за доктора! И да е жив и здрав и по бързо да забрави за случилото се, защото има страшно много хора, които имат нужда от професионализма му...докато не може да се каже същото за другите участници в ПТП-то, нали?!

# 532
И нали се сещате, че счупения нос на доктора не е от катастрофата...
Видях доктора тази седмица и носът му въобще не е счупен, нито някакви други видими следи от катастрофата...
Информация от петък късния следобед обяд.

Последна редакция: нд, 30 юли 2017, 20:31 от ver4eto_sv

# 533
  • София
И нали се сещате, че счупения нос на доктора не е от катастрофата...
Видях доктора тази седмица и носът му въобще не е счупен, нито някакви други видими следи от катастрофата...
Информация от петък късния следобед обяд.

И аз бях в понеделник (24.07) , нищо му няма на нослето , екстра си е 💜💜💜

# 534
  • в кукувиче гнездо
А с главата как е?

# 535
  • От Луната
Мисля, че прекалявате вече ... Никой не е принуден на сила да ходи при д-р Сигридов. Като не ви изнася, не ходете, а и ако няма какво да кажете по същество просто не следете темата!

# 536
  • София
Код:

Доста тъп въпрос, не мислиш ли ?👎👎👎
Аз не мога да разбера , дразните ли се , че ходим при него???
На вас ( тия дето са добре с главите и не са луди) , просто не ходете !
Защо се опитвате да набивате на останалите, които ходят " виждате ли, той е неадекватен, наркоман и т.н "
Няма как да стане, тези, които се следят при него, не мисля, че нещо ще ги откаже

Последна редакция: пн, 31 юли 2017, 11:42 от Bambolinka11

# 537
  • София
За разлика от някой си е на мястото при това е и със съдържание.

# 538
  • в кукувиче гнездо
Мисля, че прекалявате вече ... Никой не е принуден на сила да ходи при д-р Сигридов. Като не ви изнася, не ходете, а и ако няма какво да кажете по същество просто не следете темата!
По същество - кокаинът докарва сериозни умствени нарушения, води до параноя и т.н. Да си лекар и да си на кока е опасно не само за здравето на лекаря, но и на пациента. Па ако ще и Бог да е тоя лекар, дрогата не прощава. Дааааа, вие си ходете иначе..

# 539
  • Prismatica Aerie

По същество - кокаинът докарва сериозни умствени нарушения, води до параноя и т.н. Да си лекар и да си на кока е опасно не само за здравето на лекаря, но и на пациента. Па ако ще и Бог да е тоя лекар, дрогата не прощава. Дааааа, вие си ходете иначе..
А алкохолът не прави нищо от това на средностатистическия българин, чиято едничка цел вечер е да се намота и налюля, щото така разпускал, видиш ли, и щото алкохолът е легална дрога?... Ето това е зависимост, а не спорадична употреба на каквито и да било нелегални вещества.
 Мнозина от плюещите  дори не знаят как изглежда човек употребил определен наркотик, не правят разлика между "вдигащи" и "свалящи" - каже ли се наркоман и се визуализира някакъв прошляв, мръсен, фъфлещ и размазан субект с  блуждаещ поглед.
Правото на избор е свещено, запазете си мислите, никой не може да съди никого.

п.п. Прочетох някъде назад, че кокаинът успокоява нервната система -  напротив, стимулира я. Премахва умората, повишава енергията.

Общи условия

Активация на акаунт