Др Сигридов

• 159 630
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Боби, не знам защо си решила, че не можеш да го посещаваш, но твое мнение.

Докато бях бременна имаше толкова пациентки на Надежда пред кабинета. Да не говорим, за най-"фрапантният" за мен случай - жена на 49, бременна слен инвитро при С.от Надежда. Втора бременност проследяваше при него и сега при него се върна. Казах фрапантен, защото съм срещала мнения, че се отнасял лошо и с възрастните пациентки.

# 676
Нищо не съм решила. Не ми е на дневен ред точно в момента, но публикацията на zori_f ме подсети за предишни коментари, които съм чела и се запитах още ли е така. Като дойде точният момент ще решавам. Все пак след всичко, което преживявам от не знам кога, чувството ми за хумор се е поизпарило доста и не съм подходящ обект за подобни коментари.
Синеока, обещала си. Ще го борим двете този страшен доктор. Grinning
Лимонче, не е за тук разговора, но се надявам, че съм на прав път.

# 677
  • От Луната
Божеее, колко пишман гинеколози се правят на специалисти по ФМ, имаш ли представа?
Тези сигурно не са толкова известни...
Ако имаше 1% шанс дае така, до сега медиите да са го разпънали на кръст, а тук да се пише скорострелно.

Боби, винагии когато имаш нужда сме насреща!

# 678
Боби, успех Hug

# 679
Естествено,  че има нужната квалификация,  за да прави Фм. Никоя болница не би се съгласила да наеме толкова известен лекар без образование  и да отнесе някое съдебно дело.
Ама да си говорят хората...

# 680
  • От Луната
Д-р Сигридов е АГ на годината за трета поредна година. Класацията е на списание Пулс.
Представяте ли си как е награден, а няма нужната квалификация 😂.

Дано д-р Сигридов създаде още много прекрасни дечица... Да му е честита наградата и да продължава да работи, да се усъвършенства и най-важното е да "донесе" щастие в още много семейства.
Благодаря ви от сърце за нашето щастие!

# 681
  • София
Синеока, едно е Аг , друго е специалист Фетална морфология ....
Аз няма за какво да му благодаря като теб ( живи и здрави да сте ), погуби ми бебе в 20 седмица и даже ми каза да не забременявам повече, че ще умра следващия път . Е, не умрях , имам си бебенце, но не благодарение на него
Но, всеки с историята си !

# 682
Момичета искам да попитам ако отида и чакам без час независимо от времето ще ме прегледа ли доктора  в рамките на деня  дори и вечерта .

# 683
Мен ме прегледа.  Идвах от МД София, където ме наплашиха, че детето е със слаб пулс (в 14 г.с.). Изчаках всички часове,  защото не пожелаха да ме пуснат преди това акушерките и се опитваха да ме изгонят,  но той се намеси и ме прегледа.  Беше към 19.30 и прегледът беше също толкова подробен, както и с редовен час.

# 684
Ще те приеме ако си достатъчно нахална. Приготви се Ева да те навика и си чакай доктора. Много пъти ставам свидетел на лошото и отношение към пациентки без, а даже и с час.

# 685
Ами ,Благодаря .Аз такива най ги обичам .По устати от мен.BlushСлучайно да имате инфо дали доктора ,ще бъде наличен другата седмица в четвъртък и петък в кабинета си .

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 15:50 от d-r Sveta

# 686
Здравейте, виждам, че отдавна никой не е писал в темата, но аз имам въпрос по отношение на предписано лечение от др Сигридов.
Поради завишени околоплодни ме посъветва да си пусна тест за инсулин на 0,60,120 час както и тест за четири вируса(цитамегавирус, херпес симплекс1,2, ебщайн Бах, варицела зостер)
Излезнаха ми изследванията и докато чаках да се свържа с него се консултирах с други двама лекари, според които всичко е Ок, изкарала съм ги вирусите и имам имунитет, както и с инсулина всичко е Ок.
Но Др Сигридов смята че два от вирусите са активни(не ми казва кои) и че инсулина ми е в небето и трябва спорт и диета.
За вирусите ми изписа Biobran 1000, имуностимулатор, който да пия до края на бремеността и свещички индометацин(които са забранени по време на бременост).
АЗ съм в 22сед.
Има ли и друго момиче, което е минало през това, много се притеснявам да не се обърка нещо, всички казват че съм Ок, само той не, не знам какво да правя, а мненията за него са или свръх положителни или свръх отрицателни, което още повече ме обърква.

# 687
Дай изследванията да ги видим.

# 688
Той не е от лекарите изписващи медикаменти без причина. Аз бих му се доверила ( както и направих. Не съм се следяла при друг лекар).

# 689

Току що говорих с още една доцентка вирусолог, според нея всичко ми е наред, изкарала съм заболяванията и имам имунитет, не са активни!
А добавката за имунитета, която ми е изписал се препоръчва след химиотерапия и ако си със СПИН, като цяло аз съм със силен имунитет и завишени НК клетки и ме е страх ако прекалено си засиля имунитета да не стане нещо с бебето, което се развива чудесно.
А относно препоръките му за инсулина ще спазвам всичко, но тук ми е притеснението, защото и свещичките, които ми изписа индометацин са забранени по време на бременост или трябва в болнични условия да се прилагат.
Разберете ме правилно, аз го харесвам, но няколко лекари ми казват, че съм добре и това ме обърква

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 12:29 от Nadincho04

Общи условия

Активация на акаунт