Др Сигридов

• 159 637
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
странен е Сигридов, няма спор. На мен точно това чешитство при него много ми допадна,  но аз съм си социопат и май само с такива птици намирам общ език. той много се промени през годините. познавам го от 2010 г., беше коренно различен. за съжаление многото работа, слава, пари и напрежение не му понесоха добре. през 2013 г. вече беше доста променен, представям си сега....жалко, много жалко.

# 661
Така е попринцип, но никой не е безгрешен, и е по-добре да се застраховаш доколкото е възможно.

# 662
  • София
Де да беше егото - за жалост дрогата не прощава. Очаквам нещата да стават по-зле.
Добре де, не искам да му ставам адвокат, но виждали ли сте го да шмърка? Като тръгне приказка за някого и всички започват да я повтарят..
Не съм го виждала, не е и нужно. Информацията беше доказана и публично оповестена. Кокаинът е тежка дрога и отказването е плод на голяма борба.
Описаното поведение на доктора е доста сходно със заобикалящите ни случаи на наркозависими. Не се оспорват знанията и уменията му, но няма гаранция в каква фаза ще го хванеш. А ако не е взел мерки да спре, нещата ще се влошават.
Аз не бих му се доверила изцяло. Задължително бих взела и второ мнение.

# 663
Аз не бих му се доверила изцяло. Задължително бих взела и второ мнение.
Това е задължително. Втората ми бременност определено си я изтърва лекарката ми. Ако Господ ми даде още един шанс, не бих се доверила на мнението на само един лекар.

# 664
  • От Луната
Да твърдите,д-р Сигридов няма "тапия" да практикува е като да твърдите, че има живот на Луната...
Д-р Сигридов е лекар на годината - две поредни години.
Д-р Сигридов има практика по тази специалност в няколко болници преди да се премести в частен кабинет.
Няма как човек от този ранг да практикува без нужните дипломи и знания...
По-голяма глупост от това не съм чувала по негов адрес.
И пак казвам, ако не ви понася отношението му, защо се чувствате длъжни да го посещавате или да сипете мнения тук, без да го познавате лично?

# 665
Еднакво смешно е да се твърди, че не е доктор, както и щом не сме го видели значи не ползва кока.

# 666
Ако визираш моето мнение, щото други подобни не видях, се върни и прочети отново по-внимателно какво съм написала. А то е, че съфорумки са писали, НЕ че не е доктор, а че НЕ е специалист по ФМ. Има лека разлика, нали?

# 667
На мен пък точно като спец. по ФМ ми го бяха похвалили през 2010 г.

# 668
Момичета, нека всеки направи своя избор дали да го посещава или не. Нито тези от вас, които смятат че са пострадали от него ще променят мнението си, нито пък тези, които имат дечица благодарение на него ще спрат да го обичат. Всеки е прав за себе си. Аз затова вече избягвам да величая или отричам даден доктор. Успехът при едни не означава успех при други. Същото е и с грешките.

За мен лично беше полезно да разбера дали бих могла да ползвам услугите му в някой бъдещ момент, но явно няма как да се случи. Надявах се, че тези негови емоции са отминали. Ще помоля ако все пак има престрашили се скоро пациентки на Надежда, които не са били заплашени с изгонване от кабинета да се похвалят. Wink

# 669
Аз бях пациент на Надежда и не ме е гонил. Може би има значение и човекът срещу него как подхожда. Аз също съм с по-особено чувство за хумор и винаги сме се разбирали. Има моменти в които говори доста отрицателно за Надежда и в началото ми идваше в повече, но в клиниката много са се променили нещата последните години и вече започвам да го разбирам. Особено след като изобщо не обърнаха внимание на спонтанната ми бременност. От там пари не се печелят. И все пак всеки има право да реши на кой лекар да се довери. Д-р Сигридов има предостатъчно пациенти.

# 670
Аз нямам проблем, че не харесва клиника Надежда, но той хвърля такива обвинения, че ме накара да се замисля за ужасяващи неща. Каза ми, че др Стаменов продавал яйцеклетки и всякакви такива ужасии, ако има доказателства - да го съди, защо трябва да говори такива неща на пациентите? В крайна сметка всеки може да изкаже мнение и аз това правя, а ако на някой не му харесва - да не чете!

# 671
  • София
И какво са виновни пациентите за враждата му със Стаменов? Да го извика на дуел и да се разберат като мъже. Simple Smile

# 672
  • От Луната
Ако визираш моето мнение, щото други подобни не видях, се върни и прочети отново по-внимателно какво съм написала. А то е, че съфорумки са писали, НЕ че не е доктор, а че НЕ е специалист по ФМ. Има лека разлика, нали?
Как ще практикува ако няма диплома за това, тези твърдения са смешни.
Не само е специалист по ФМ, но и много повече от това...
Боби, стискам ти палци. Аз на твое място бих направила същото, но това мисля, че  не е от значение за Сигридов. Той зад тази маска е друг човек, и както по-нагоре написаха, много е важно и ти как ще подходиш към него. Желая ти успех, просто тихичко ти стискам палци и ако трябва ще дойда с теб при Сигридов и ще нося точилката... за всеки случай! Стига да искаш Simple Smile ще намериш път към него, а за другото палците са нонстоп стиснати!

# 673
Боби, ти си пациент на Калчев от доста време, аз на твое място просто бих пропуснала местенето в Надежда пред Сигридов. Надявам се скоро да ти се наложи да го посетиш Hug

# 674
Божеее, колко пишман гинеколози се правят на специалисти по ФМ, имаш ли представа?

Общи условия

Активация на акаунт