Др Сигридов

• 159 645
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
А на мен не ми се дават толкова пари за преглед, за който според някои съфорумки (не съм проверявала дали е истина, нито пък знам къде и как да проверя), той не е специализирал в тази област. Дано само не е хвърляне на кал и разпространяване на неистини.
Той точно в това е страшно добър.
Странни са ми повечето отрицателни мнения за него. Голям чешит е, доста цапнат в устата, но ако човек носи на майтап не обръща толкова внимание на това. Аз проследих цялата си бременност при него,  като пациент на Надежда, ходих и след мисед при него- винаги се е държал добре. Вероятно и той греши, все пак не е Господ. За съжаление при бременността до края не е ясно как ще  приключат нещата.

# 646
Де да беше егото - за жалост дрогата не прощава. Очаквам нещата да стават по-зле.
Добре де, не искам да му ставам адвокат, но виждали ли сте го да шмърка? Като тръгне приказка за някого и всички започват да я повтарят..

# 647
Твоят пък въпрос е странен? Той да не би да дойде вкъщи да разстеле една магистралка на барплота ми. Информацията от бюлетините на МВР са, че е имало кокаин в организма му. Едно е да отричаш очевидна информация, друго е да питаш - ама вие виждали ли сте го.

# 648
Това е дълга тема. В държава като нашата винаги могат да те подредят както си поискат. Още повече, че другите участници не са случайни. Не бих си позволила да петня името на някого, ако не съм го виждала лично. Миналата седмица почина вокалистът на Gravity Co, след тежък побой. Полицията веднага обяви, че сам си е причинил раните, защото преди време имал проблеми с наркотиците. Целият интернет коментираше в тази посока. След аутопсията се оказа, че не е имал наркотик в кръвта и наистина е бил пребит, но нито полицията ще се заеме със случая, защото така им е по-лесно, нито журналята.

# 649
Не знам, Бети. Няколко съфорумки пишат, че не е специалист по ФМ. Аз това няма как да го проверя и реших да се доверя на доц. Димитрова. Мислех да запиша час при още някой от известните имена, но все пак реших да не прекалям. Живот и здраве, мисля да правя и пренателен тест.

# 650
Яврр Захариев е бил намерен с ключ от вътрешната страна на вратата. Не знам  дали е употребил наркотици или така е наранен, че вътрешните му органи не са издъргжали. Наистина е съвсем друга тема, която няма нищо общо със Сигридов.

# 651
Когато защитавах Сигридов след катастрофата още бях още с добро мнение за него, защото той наистина е един от малкото лекари, които следи бременните за тромбофилия, витамин B12, витамин B6, витамин D и т.н, няма да обяснявам още, за да се разбере, че съм била негова пациентка. При него основния проблем е ЕГОТО, защото смята, че е безгрешен и отказва да приеме чуждо мнение. Аз продължих да съм доволна от него до 31 седмица, когато той ни изгони и дори не ни каза нищо за феталната морфология. 3 дни плаках и не бях на себе си. Когато родих моят мъж искаше да се разправя с него, но аз реших да се радвам на детето си, а не да се занимавам с човек, който изобщо не му пука, какво имаш да му кажеш освен, ако не го боготвориш.
Със сигурност е помогнал на много жени да родят живи и здрави деца, но има и такива, които е изгонил и е погубил бебета им. С моя коментар година по-късно искам да покажа, че този лекар има и доста лоша страна, а не постоянно да слушам колко безгрешен и перфектен е. Ако беше толкова добър, защо не е видял кистата на детето ми.... Това е въпросът, който с удоволствие бих му задала и някой ден ще отида и ще го попитам. Изрично попитах д-р Масларска дали е възможно тази киста да се е появила след 31 седмица,но тя беше категорична, че е била оформена доста по-рано, е как този невероятен лекар не я видя?! Не желая да споря с никой, всеки да си прави изводите сам. Аз, ако забременя пак със сигурност няма да отида при него.

# 652
Не знам какво разбирате под специалност фетална морфология - не съм наясно с видовете специализации, които могат да имат гинеколозите. Знам само, че на първия ми преглед при него изкара от някаква невзрачна торба!!! /не закачен в рамка, а в торба/ сертификат за фетална морфология, ако правилно си спомням от Холандия, беше на английски и не беше някаква тридневна измишльотина, с каквито разполагат други велики провинциални гинеколози. Това за смяната на жената според мен е типичният му хумор, който разбира се не понася на всеки. Мога да кажа само, че единствен той ми обърна наистина внимание и ме следеше много внимателно. Когато ми видя изследванията от изкарана с големи мъки до 19-та седмица неуспешна бременност, ми каза причината за аборта в рамките на около минута, изследванията после потвърдиха предположенията му. Помогна ми и имам здраво и прекрасно дете благодарение на него.  За съжаление има случаи, в които и той вероятно не да помогне и все пак вярвам искрено, че ако може да спаси едно бебе, би го направил, независимо от това майка му на кой е пациент. Той е особняк, говори това, което мисли и част от колегите съответно не го харесват, защото до него изглеждат некомпетентни. Не казвам, че е застрахован от грешки, но и не смятам, че с лека ръка би допуснал едно детенце да не се роди.
А това за кокаина за д-р Сигридов не знам, нооо.....замисляли ли сте се, как издържат лекарите по клиниките - операции до обяд, после на кабинет, после на телефона с притеснени, пациентки до към 9-10-11 ч.? Всеки ден, всяка седмица, често без събота и неделя, всеки месец, години и години наред.... не може нормален човек да издържа на подобно темпо. Вие как мислите?

# 653
Относно наркотиците също съм склонна да вярвам, че е истина, защото такива хора като него определено разтоварват по този начин. А за самата катастрофа наистина Сигридов не е имал вина, но това, че са открили наркотици и алкохол в кръвта му - няма как да го отречем. Друг е въпроса, ако наистина е имало такова нещо, защо изобщо го оставят да практикува тази професия....

# 654
Няма безгрешни хора !!!
Нима Вие сте само добри ??? Всеки един от нас носи в себе си и добро и лошо. Нека ние хората да се стремим да бъдем по-добри !

И да, благодарение на този доктор имам живо и здраво дете. Вярно е, че е с малко особено чувство за хумор, но не можем всички да сме еднакви и да се харесваме. Затова има толкова различни хора. Отивате и пробвате, ако не Ви хареса отношението и работата на дадения доктор търсите следващия- търсите Вашият лекар !

Успех на всички и нека всяка една от Вас скоро се похвали с рожбата си !

# 655
Доколкото си спомням имаше следи от кокаин, което не е същото като да е бил надрусан зад волана. И си има компетентни органи, които да се занимават с това. Аз за професионализма му, по отношение на следенето на моята бременност забележки нямам - беше страшно внимателен, подробен, сравняваше графики от предни прегледи.... Много съжалявам, че така са се развили нещата при вас, не мога да си представя, че той би могъл да допусне подобен пропуск.

# 656
Няма безгрешни хора !!!
Нима Вие сте само добри ??? Всеки един от нас носи в себе си и добро и лошо. Нека ние хората да се стремим да бъдем по-добри !

И да, благодарение на този доктор имам живо и здраво дете. Вярно е, че е с малко особено чувство за хумор, но не можем всички да сме еднакви и да се харесваме. Затова има толкова различни хора. Отивате и пробвате, ако не Ви хареса отношението и работата на дадения доктор търсите следващия- търсите Вашият лекар !

Успех на всички и нека всяка една от Вас скоро се похвали с рожбата си !

Не можем всички да сме еднакви и определено не сме безгрешни, но едва ли от нас зависят човешки животи, както е в неговата работа. Все пак работи с бременни жени и не трябва да се държи толкова просташки!

# 657
Доколкото си спомням имаше следи от кокаин, което не е същото като да е бил надрусан зад волана. И си има компетентни органи, които да се занимават с това. Аз за професионализма му, по отношение на следенето на моята бременност забележки нямам - беше страшно внимателен, подробен, сравняваше графики от предни прегледи.... Много съжалявам, че така са се развили нещата при вас, не мога да си представя, че той би могъл да допусне подобен пропуск.

За съжаление обаче е факт и точно заради това ми се иска да му го кажа. Изминахме дълъг път докато се възстанови малката и всеки път, когато се връщам назад го изживявам отново. Друг е въпроса, че той трябва да знае, че не е безгрешен.

# 658
Аз лично се следих при Илиев в Токуда, и едновременно с това при Сигридов фетални морфологии, но си правех и отделни фетални при Марков, в МЦ Марковс, точно поради леки съмнения, които имам от коментари, които съм чела и от непрофесионалното държание на Сигридов. Аз нямах проблеми с бременността и с дъщеря ми в крайна сметка, т.е. Сигридов се погрижи добре з амен в случая, но точно заради държанието му имах съмнения през цялото време. А също така и Илиев не го харесва по начало, и беше супер против да ходя при него.

# 659
За лошото му отношение и аз бях чела във форума, но лично при мен такова е нямало и за това не мога да коментирам. Но искам да кажа, че на мен професионалното отношение на другите лекари хич не ми и помогна. На Марков първите думи като ме погледна бяха - ааа, ами то вашето бебе вече си е заминало. И след малко - а не, още не е. Ами няма да ви казвам аз какъв ужас изживях в този момент. И професионално ми обясни, че причини за проблема можело да са много, а лечение няма. И ме прати в МД с препоръка за прекъсване на бременността. И другите, при които ходих студено ми обясниха, че няма какво да се направи. Или чакаме и се надяваме на някакво невероятно чудо, или прекъсваме. Никой нито изтъкна причина, нито предложи изследвания, лечение.
Наистина не го казвам с цел да го защитавам. Но искам да кажа, че и милото и любезно отношение не е всичко. Важно е лекарят да има необходимите познания и да може да помогне в конкретния случай.

Общи условия

Активация на акаунт