Др Сигридов

• 159 626
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Лелките на регистратурата наистина са много дръпнати, направо питат със строг тон " в коя седмица сте?". Ако ти откажат, направо отиди пред кабинета и говори с доктора. Пред кабинета съм срещала момичета, които не са бременни. След като има проблем с износването, доктора няма да откаже предполагам. Заслужава си да се доберете до него. Успех!

# 91
Здравейте момичета,
Може ли някой да ми изпрати телефона на доктора на лични, налага ми се да се консултирам с него преди понеделник.
Много благодаря предварително  bouquet

# 92
Здравейте, много моля за телефона на Др. Сигридов на лични (не на рег. на Св. Петка, че днес ми дадоха час чак за юли). Наистина ми е спешно! Бременна съм след ИКСИ в 10 г.с. Бяха две ембриончетата, но вчера при нормален преглед ми казаха, че едното е спряло да се развива... мислех, че този път всичко ще е наред, но сега незнам какво да правя... Много благодаря!

# 93
Здравейте, много моля за телефона на Др. Сигридов на лични (не на рег. на Св. Петка, че днес ми дадоха час чак за юли). Наистина ми е спешно! Бременна съм след ИКСИ в 10 г.с. Бяха две ембриончетата, но вчера при нормален преглед ми казаха, че едното е спряло да се развива... мислех, че този път всичко ще е наред, но сега незнам какво да правя... Много благодаря!
Здравей, до колкото знам док е в отпуск и ще бъде на работа чак на 4 юли. Може би да потърсиш друг лекар, защото все пак докато се върне има много време.
Всичко ще бъде наред с бебчето, само се опитай да се успокоиш  Hug

# 94
Сигридов го няма тази седмица  Peace Аз имам час за 05 юли и аз съм в същата ситуация като теб, но няма какво да се направи, освен да мислиш положително и да се радваш , че едното бебче е добре   Hug

Успокой се и потърси някой който да те погледне през тази седмица за да се успокоиш за другото бебче   Peace

# 95
Здравейте! Дали мога да помоля за контактите на доктора на лични, защото не успявам да ги открия в нета.
Ситуацията при мен е следната: имам високи положителни стойности след направен HPV тест и съответно ми препоръчват да родя със секцио, но аз бих искала май да пробвам естествено. И въпросът е доколко рисково е това за бебето и за мен самата, защото не искам да си играя на ези-тура с такова нещо.

Предварително благодаря!

# 96
Прочети от 4 стр. Приема в МЦ Св. Петка  в кв.Борово. Има тел. номер и  ФБ страница. Успех! Grinning

# 97
Може ли на лични телефон на д-р Сигридов .

Последна редакция: пт, 08 юли 2016, 08:24 от sladka_torat_vkusna

# 98
Здравейте на всички! Благодаря на верчето за куража Simple Smile За сега бебка е добре, бях при друг лекар. Ходих и при Сигридов, който не ми даде никаква документация от прегледа, освен две снимки. Аз забравих да попитам, тъй като бях на седмото небе, като ми каза, че за момента всичко е наред. Искам да попитам мамите, ходили при него, и на вас ли нищо не дава?
Благодаря!

# 99
siqna, радвам се всичко с бебето е наред bouquet
От всеки преглед при Сигридов имам документ, който го изготвя и дава акушерката Peace

# 100
Милошинка, благодаря за информацията...така и пердполагах, но там забравих да попитам. Е, ще трябва пак да ходя.

# 101
siqna,
Много се радвам, че всичко е наред  Hug bouquet

# 102
Здравейте! Искам да попитам дк. Сигридов птоследява ли бременност и изражда ли? Защото от проченетото разбирам че май май само прави прегледи ! Благодаря предварително

# 103
Др Сигридов не изражда.
По отношение на проследяване има жени, които го посещават през цялата бременност.

# 104
Момичета,аз съм била пациент на д-р Сигридов -изцяло ми е следил първата бременност .За мен е перфектен лекар и му имам пълно доверие.Сега го посетих за Бхс ранния скрининг .Доктора ме увери ,че всичко е наред.Но получавайки резултата на емайл ,останах изненадана .В коментара пишеше  относително висок риск и ,че е обсъдена амниоцинтеза и преглед  в еди коя седмица и пациентката ги е отказала и бла,бла... -неща ,които дори не сме коментирали и споменавали . Свързах се с регистратурата  и ми обясниха,че това бил стандартен текст и го пишели на резултата на всички , изискване на лекарите ...И аз не съм била единствената ,която питала така и се притеснявала ,но всичко е наред -само така пишели във формуляра...
Ясно ,че това го правят за защита от юридически проблеми евентуално ,но ми стана много неприятно .

Общи условия

Активация на акаунт