Др Сигридов

• 159 599
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, искам да попитам дали докторът все още преглежда в Св. Петка, тъй като не го виждам на страницата им?
И знаете ли дали се чака дълго за записване на час?
Благодаря предварително Simple Smile

# 76
  • София
Да в Св.Петка преглежда, за преглед около 10 дни се чака.

# 77
Отново аз Simple Smile
От сутринта се опитвам да се свържа с МЦ на бул. Ген. Ст. Тошев, без успех. Звъннах на тел. На МЦ, които се намира на Дамян Груев, но от там ми се скараха, че не звъня на правилния телефон....
Дали не се си сменили телефоните? На стационарни никой не вдига, на мобилния постоянно заето.....  newsm78 newsm78 newsm78

# 78
  • София
Само на мобилния съм се свързвала успешно, но си трябва упорство Wink
Периодично звъни и ще пробиеш.

# 79
Д-р Сигридов прави ли фетална морфология в 11г.с. - 13г.с? На страницата на Св. Петка виждам само цена за биохимичен скрининг в първи триместър.

# 80
  • София
Прави.

# 81
Успях да се свържа на мобилния.Благодаря за информацията Party
Записах час за 12 02.2016 Simple Smile
много се притеснявам, Стискайте палци Simple Smile

# 82
Някой има ли тел на Док, ако може на лични, Благодаря

# 83
Здравейте, знаете ли дали докторът има предпочитания към някоя лаборатория за пускане на изследвания за ПКК, вит. В и Д и фолиева киселина?
Благодаря предварително  bouquet

# 84
  • в града на атомното слънце :)
Аз имам час за Сигридов за 21 седмица на 25,02. Той на 4Д ли гледа и вижда ли се всичко от пациентката? От центъра ми казаха, че ако искам запис, да си взема двд и да кажа в началото.

# 85
  • София
Няма допълнителен монитор за пациентката за да може и тя да гледа при прегледа, когато док. прецени завърта неговият монитор за много кратко.

# 86
Аз искам да попитам дали др. Сигридов приема пациентки, които не са бременни в момента, но имат план за следващо забреняване, терапия и т.н, с предишни аборти съм и ми се иска да ми даде насоки за да спасим следващата ми бременност живот и здраве. Примерно, да даде мнение за вливките дали са наложащи, за аспорин протекта, който трябва да пия, за фраксипарина..изобщо, да ме поеме той още съвсем в началото..защото на мен началните седмици точно са ми рисковите, а ако запиша час чак при положителен тест примерно, докато дойде реда ми може пак да абортирам..объркано обяснявам но рисковите ми седмици са точно началните..поне до там стигам де..

# 87
Ще те приеме, но се подготви за чакане  Peace

# 88
  • София
Аз искам да попитам дали др. Сигридов приема пациентки, които не са бременни в момента, но имат план за следващо забреняване, терапия и т.н, с предишни аборти съм и ми се иска да ми даде насоки за да спасим следващата ми бременност живот и здраве. Примерно, да даде мнение за вливките дали са наложащи, за аспорин протекта, който трябва да пия, за фраксипарина..изобщо, да ме поеме той още съвсем в началото..защото на мен началните седмици точно са ми рисковите, а ако запиша час чак при положителен тест примерно, докато дойде реда ми може пак да абортирам..объркано обяснявам но рисковите ми седмици са точно началните..поне до там стигам де..

С три спонтанни аборта и един минсед бях когато забременях отново инвитро и от 11 г.с. започнах да ходя при доктора.
Не мисля, че ще ти оккаже консултация но лелките който записват часове са малко инати и ще се опитат да ти обяснят как небременни не преглежда но ти бъди нахална Mr. Green Heart Eyes

# 89
Здравей, до колкото разбрах небременни пациенти решава единствено той дали ще приеме или не след телефонен разговор с него, за да се обясни какъв е проблемът и ако док реши да поеме случая от регистратората се свързват с теб, за да запишат час. Моят съвет е да поискаш телефона и лично да говориш с него. Успех  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт