Др Сигридов

• 159 758
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Няма връзка между двете, да кажеш едното (келешкото поведение) изобщо не е равно на отричане на другото (професионалните качества), а това пък за злобата съвсем не е на място.
Точно.

# 346
  • София
Магдена, изглежда не ме разбрахте. Аз не казах някой за го набеди, че е пил или че е употребил наркотик, а че може да е набеден, че правейки това и карайки безразсъдно е блъснал горкия човечец с Бентли, който тъкмо е излизал от магистралата да си почине.
Аз също карам лудо понякога, и ако някой пред мен ми пречи да задмина и от ляво и от дясно и ако по някаква причина много бързам, аз също бих тръгнала да изпреваря през аварийната лента. И ако тогава Бентлито ме застигне и удари отзад, или ме задмине и засече и се блъснем, аз няма да съм пила, нито употребила наркотици, и да, ще съм виновна, но колко виновна ще съм аз и колко той? И ако случайно той е важна клечка, никога няма да напишат нещата каквито са, ами в медиите ще излезе как "жена" шофьор сигурно си е гледала в телефона и е блъснала Бентли в аварийната лента.
А и помислете, ако разказа на очевидката е достоверен, няма как той да е ударил Бентлито, когато е излизало за почивка, защото той вече го е бил изпреварил!
Това е. Не съм казвала, че шофирането пил или дрогиран е оправдано!

# 347
Moже да е страхотен професионалист и страхотен човек.
Но това не му дава право да седне пиян и дрогиран зад волана.
Вчера имаше протест на хората загубили близки в катастрофа по пътищата. Това може да е и вашето дете.
И да уточня, наркоманите не треперят и не се потят. Това е когато са спрели наркотика и имат абстиненция. Държат се странно.

# 348
И аз много се чудих дали да се включа, но не издържах. Как може хора, които не познават доктора лично да се изказват и да злорадстват на негов гръб без да се знаят никакви подробности за въпросната "катастрофа". Не ви ли прави впечатление, че нищо не се казва за собственика на въпросното Бентли?! А, че не се споменава, че е имало и друга пилотна кола с него, и че не са позволявали на никой да ги изпревари? Българите сме първи по хвърлянето на камък срещу ближния без да се знаят подробности - кокаин бил взимал, пиян бил карал. Първо, трябва да се прави разлика между "под въздействието" на кокаин и "следи" от кокаин. И какво ви бърка какво прави доктора в личното си време? Аз не знам човек, който да се държи по-адекватно в професията си от него и който да е по-съсредоточен в прегледите на пациентите! Това, че някои хора не разбират хумора му и не могат да направят разлика кога се бъзика, си е чисто техен проблем. Бил обиждал Надежда, бил се държал арогантно....и аз съм от Надежда, как пък един път не ме е обидил!

Не ви ли прави впечатление как изтипосаха човека по медиите с пълното му име и подробности, а на сума ти престъпници се споменават само инициалите...

# 349
  • Варна
И какво ви бърка какво прави доктора в личното си време?
Моля? Изключително силно ме бърка всеки, който в свободното си време шофира след употреба на алкохол. И за не знам кой път говорите за злоба, злорадстване и т.н. Аз злоба тук не виждам, всъщност изтървани нерви и прекалено емоционални изказвания чета само от горещи негови почитателки. Останалите се изказват даже доста премерено.

# 350
  • София
И аз много се чудих дали да се включа, но не издържах. Как може хора, които не познават доктора лично да се изказват и да злорадстват на негов гръб без да се знаят никакви подробности за въпросната "катастрофа". Не ви ли прави впечатление, че нищо не се казва за собственика на въпросното Бентли?! А, че не се споменава, че е имало и друга пилотна кола с него, и че не са позволявали на никой да ги изпревари? Българите сме първи по хвърлянето на камък срещу ближния без да се знаят подробности - кокаин бил взимал, пиян бил карал. Първо, трябва да се прави разлика между "под въздействието" на кокаин и "следи" от кокаин. И какво ви бърка какво прави доктора в личното си време? Аз не знам човек, който да се държи по-адекватно в професията си от него и който да е по-съсредоточен в прегледите на пациентите! Това, че някои хора не разбират хумора му и не могат да направят разлика кога се бъзика, си е чисто техен проблем. Бил обиждал Надежда, бил се държал арогантно....и аз съм от Надежда, как пък един път не ме е обидил!

Не ви ли прави впечатление как изтипосаха човека по медиите с пълното му име и подробности, а на сума ти престъпници се споменават само инициалите...

Много точно!

# 351
  • София
И какво ви бърка какво прави доктора в личното си време?
Моля? Изключително силно ме бърка всеки, който в свободното си време шофира след употреба на алкохол. И за не знам кой път говорите за злоба, злорадстване и т.н. Аз злоба тук не виждам, всъщност изтървани нерви и прекалено емоционални изказвания чета само от горещи негови почитателки. Останалите се изказват даже доста премерено.

Само да уточня, че ние не сме "горещи негови почитателки", а сме негови пациенти на които той е дал смисъл в живота!

# 352
  • Пловдив
Цитат
...може да е набеден, че правейки това и карайки безразсъдно е блъснал горкия човечец с Бентли
Че може, бе, нали го написах. Може да е засечен. Може като информация да е разпространена версията на другата страна, на журналистите или на трето лице, а тя да не е съвсем точната. Редовно се случва журналистите да не доразберат нещо. Само че едва ли това би станало заради набеждаване от някой с "власт и връзки".
Достатъчно лошо само по себе си е обаче да караш пиян и надрусан, че и в аварийната лента (някои, но малко, ситуации биха оправдали последното, евентуално).
Смешно е да се настоява, че трябва да познаваш някого, за да имаш право да коментираш. Никой от нас не познава нито оня с плацентата и битата лекарка, нито келеша, дето сега го търсят из Родопите 11-ти ден, нито президента, министрите и депутатите, нито когото и да било... ама всички коментират, и това е повече от нормално.

Пациентка и аз бих му станала. Нещо бъркате двата щата (не знам какъв беше тоя лаф, но сега ми дойде наум).

# 353
Абсолютно подкрепям гореизложеното от Terry8 .
Толкова много хора се измъкнаха незабелязано от новини и сайтове и са на свобода, които реално са убили по пътищата и извън тях.  Подкрепям тезата, че има доста вложено в опетняването на името на доктора и доста покрита информация. За Бентлито и за другата кола нищо не се споменава. ДА! Реално нямаш право да изпреварваш в аварийната лента, НО имаш ли право да засичаш коли на магистралата и да го караш като Бойко Борисов на пътя???
В крайна сметка никой не знае ОБЕКТИВНО как стоят нещата. На мен еднопосочното плюене и опетняване на доктора, без да има дори капка съмнение в правотата на другата страна в Бентлито ми е меко казано подозрителна.

Аз съм на страната на доктора, защото съм пътувала не малко и знам какви шибании се случват по пътищата. Вече какво са му показали пробите- аз не съм била там и не мога да кажа дали някой не си е платил да му ги изкарат такива, защото ИЗВИНЕТЕ, но не е тайна, че с пари всичко става, особено, ако някоя мутренска бродяга е замесена ...

# 354
Въпросното "пилотно" Ауди не е позволявало на никой да изпревари Бентлито, управлявано от 31г. мъж от не знам си кое село. Моето лично мнение е, че докторът се е издразнил от селските изпълнения и е тръгнал да изпреварва от аварийната лента. Бентлито е свило рязко в аварийната лента, за да не му позволи да го изпревари и така е станала катастрофата. Това разказват и очевидци по други сайтове.
И още нещо. Говорим за следи от кокаин. От приятел катаджия знам, че тестовете им са изключително чувствителни. Мойе да отчете положителна проба за марихуана, ако си изпушил една цигара преди 3 дена.
Колкото за бентлито - ''Вълчо Арабаджиев.Рег № е СА МА 4111 - от Маринела.Били са с охрана с Ауди А8 и са засичали колите по магистралата дълго време и са карали по осовата линия и затова е станала катастрофата" - пак цитат от друг форум.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 12:04 от SSSttt

# 355
  • Варна
Само да уточня, че ние не сме "горещи негови почитателки", а сме негови пациенти на които той е дал смисъл в живота!
ОК, така да бъде. На вас е дал смисъла на живота, на друг може да отнеме смисъла с безразсъдно шофиране. Това, че е направил много добро не значи, че трябва да неглижираме грешките, особено тези, които законът е приел за опасни. Това, че считам така прави ли ме злобна?
А изпреварването в аварийната лента също е изключително опасно и забранено, защото може да убиеш някого, спрял там! Айде да не се дразни толкоз лесно, викам аз! Ако беше убил някого пак ли щяхте да го оправдавате с "издразване от селски номера"? Като си хванал волана нямаш право да се дразниш за щяло и не щяло и да застрашаваш живота на другите! И Аз съм се нагледала на селски изпълнения и от такива ме е страх да изляза от града. Все ми е тая кой е, Сигридов или някой тотално неизвестен, мнението ми е едно и също.

# 356
А като нямаш право да изпреварваш в аварийната лента имаш ли право да се правиш на голяма работа и да засичаш колите и да не им позволяваш да те изпреварят?
Значи решил някой да те прави на балама и ти ще седиш и ще си траеш... че малко си траем навсякъде. То па овчето поведение край няма.

# 357
Чудесно, че едни лекар помага на хората.
Това не го прави богопомазан. Дали е Гошо, Пешо, Иван или Сигридов, няма голямо значение. Има значение, че зад волана не се сяда пиян и дрогиран. Малко, много средно количество....пробата е положителна.
Как успяваме да оневиним някой, който е пристъпил закона заради другите добри дела. Всички убийци на пътя са били доби хора преди това.

В неделя се прибирахме от морето. Имаше задръстване на Ихтиман и имаше много добри хора които караха в аварийната лента.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 12:19 от Hope for Two

# 358
  • Варна
А като нямаш право да изпреварваш в аварийната лента имаш ли право да се правиш на голяма работа и да засичаш колите и да не им позволяваш да те изпреварят?
Значи решил някой да те прави на балама и ти ще седиш и ще си траеш... че малко си траем навсякъде. То па овчето поведение край няма.

Леле, добре че не си му адвокат, ще го закопаеш отвсякъде. ДА, ЩЕ СИ ТРАЕШ!!! Като те засича някой и създава опасност спираш и го изчакваш, не му се влачиш по гайдата! Щото като убиеш някого после няма файда да му обясняваш, че си се дразнила от селски изпълнения! Това пък да нарушаваш правилата и да създаваш предпоставки за ПТП и убийство на пътя не знам дали е овчо, ама е престъпно! Издразнила се била, айде трепи хората наред, че да не излезеш овца случайно.

# 359
  • София
Абе хора, това е кокаин. Не е просто някаква цигарка. Ако аматьор пие алкохол и вземе кокаин, няма да може да върви в пътя, камо ли да шофира. Нямам против професионалните качества на доктора, даже искрено съжалявам, че се е случило така. Но, ако е почнал кокаина, просто нещата тръгват яко надолу...

Общи условия

Активация на акаунт