Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 655
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря. Те двете с маг Вая водеха общо предаване по бившия Канал 2001 и от там ги знам. А някой бил ли е при Селена?

# 346
Тръгвам да си събирам парите от Вальовци, Емилии, Тюркяни и други знайни и незнайни псевдогледачи.

Да не би това, което очакваше да не се е случило?

Твърдяха, че няма да се случи, а то се случи.

# 347
Мария ми позна още едно нещо-много неприятно.Жалко...

# 348
Моята одисея продължава. Ровейки в нета, вижте на какво попаднах. Поп развалял магии срещу 260 лева. Божееее,
http://www.topexperta.com/expert_21/sr_232_Ritual_za_otblyskvane … e_i_magia_ot_doma

# 349
Мамарамбо, в такъв случай при теб е вярно предсказанието на Невена с ключовете ли?
Интересно...

# 350
Въпрос - Елвира успя ли да развали магията на някого?

# 351
След като изминаха няколко месеца, през които трябваше да има сбъднати прогнози, ето ме и мен да доложа пред вас Simple Smile

По телефона Искра ми даде срок от около месец и половина, за да се случи "нещото". Това нещо обаче според нея не беше окончателно, а щеше да се промени в бъдеще - след около година и половина. Е минаха повече от месец и половина и събитието не се случи, остава да чакам за "промяната", която ще последва събитието. Може пък и да е познала Simple Smile

Сирма на свой ред (дори по хронология преди Искра) даде срок от 4 месеца за същото събитие. Тя обаче не каза, че то ще се промени в бъдеще и реално това ще е временно. Е и това време почити мина, остана по-малко от седмица и още нищо не се е случило.

Държа да спомена, че вярвам, както една дама, която е ясновидка, написа тук във форума, че срокове не могат да се дават и ако се дават те са относителни. Защо го казвам ли!? Защото прогнозата на Искра и Сирма има шанс да се сбъдне или поне събитията сочат натам. Ако това стане ще ви пиша повече подробности.

След още един изминал месец ето какво установявам ...

Искра и Сирма, с които говорих по телефона, ми дадоха еднакви прогнози с различни срокове. Не само, че сроковете не се спазиха, но изглежда, че и нещото изобщо няма да се случи, тък като нещата взеха съвсем ненадейно обрат, след като имаше шанс и да се случат както бяха предсказали двете дами.

Виолета, контактьорката, каза че идват големи празници и голям късмет. Е, всички големи празници минаха и не само, че късмет нямах досега, но и ми се случиха неприятни неща. Това обаче не означава, че няма да ми излезне късмета на някой голям празник ... ето Великден идва после идва Коледа (втората след посещението при нея), а после и тази за следващата година Simple Smile

Нели Мицева ... по основния въпрос каза, че зависи от мен. После картите казаха категорично, че няма да стане - същите онези карти които казаха, че ще си взема изпита, но то не стана така. После тя пак каза, че може да стане, но чак след 2 години. Е, то от нея така и не разбрах, ще стане ли или не с толкова променливи отговори, така че не мога да кажа дали е познала или не.

Жената с двете чаши ... чудя се даже дали да я споменавам, каза доста неща, които аз свързах със себе си и наболелия проблем, но съфорумките са прави - кой не познава човек, чието име започва с А, кой не познава човек каращ комби или пък чивек от зодия Рак или Скорпион. Интерено ми е да си сравним с някоя от вас, или дори доста от вас, предсказанията на тази жена. И все пак има с какво да свържа казаното от нея. Но за предсказания и дума не може да става, на мен за бъдещето нищо не ми каза.

Елвира може би позна, но там съм много скептично настроена имайки предвид, че във фейсбук има достатъчно информация, за да се нагласят отговорите.

Бях се отказала да ходя по гледачки заради липсата на познаваемост при мен, но май ще взема да отскоча до още някоя.

А как ми се иска да отида до Тънково ... и лично да говоря с жената предсказала ми индиректно неща, които за момента не само, че не стават, но и няма изгледи да станат.

И ... продължавам неуспешно да издирвам гледачки в региона на Пловдив, при които си заслужава да се отиде. И при Валентин ми се искаше да се допитам, но след като много от вас ходиха, никоя не сподели нещо конкретно, а вече минаха месеци Sad

# 352
Здравейте,
Искам само да споделя колко съм доволна от Севда от с.Шемшево, Велико Търново.
На някои места я пишат Себа, не знам защо.
Много е трудно достъпно и се чака изключително много, но е просто БЛЕСТЯЩА! Каквото ми е казала, всичко се е сбъднало.
Смятам, че който има нужда, ще му е полезно.

# 353
Здравейте,
Много е трудно достъпно и се чака изключително много, но е просто БЛЕСТЯЩА! Каквото ми е казала, всичко се е сбъднало.

Тази песен я пей на другите. Допреди години Себа БЕШЕ блестяща. Сега не само не може да развали нещо, а даже става по-лошо.  Себа е турското и име, Севда - българското.

# 354
Искам да изкажа мнение за Виолета от Хасково,приема и в с.Славяново до Харманли.Пред нея си като отворена книга,гледа на кафе.Лично аз не съм срещала такава ясновидка и съм доволна от нея.С предварително записване. Който желае да и се обади телефонът и е 0878 561048.Успех  Peace

# 355
Там е работата, че Виолета никога не е отваряла книга.

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 03:44 от ryannn

# 356
Мамарамбо, с Елвира хич не се занимавай.
Писах й с конкретен въпрос на мейла, ама като нямам фейсбук и като няма нищо за мен никъде из нета, хич не ми върна отговор. Смятай колко познава.
Ти защо мислиш, че имаш магия?
И да питам за Себа - възможно ли е при тази жена да се поръчват и лоши работи? Щото имам едни полупотвърдени съмнения, че луди хора около мене точно там ходят... То, всъщност, може да ходят и само да им "гледа" де, ама като ги знам колко са зле...

# 357
Мамарамбо, с Елвира хич не се занимавай.
Писах й с конкретен въпрос на мейла, ама като нямам фейсбук и като няма нищо за мен никъде из нета, хич не ми върна отговор. Смятай колко познава.
Ти защо мислиш, че имаш магия?
И да питам за Себа - възможно ли е при тази жена да се поръчват и лоши работи? Щото имам едни полупотвърдени съмнения, че луди хора около мене точно там ходят... То, всъщност, може да ходят и само да им "гледа" де, ама като ги знам колко са зле...
Ми Елвира така рече, че като ме гледала и се ревяло.
Себа лоши работи не прави. Поне доколкото я познавам. Сподели, че гони девойките с неприлични искания и много им се дразни. Преди години де.....

# 358
Здравейте,

Тази песен я пей на другите. Допреди години Себа БЕШЕ блестяща. Сега не само не може да развали нещо, а даже става по-лошо.  Себа е турското и име, Севда - българското.

Ооооо Севда съм ходила преди години 8-9 сигурно. Имах много притеснения. Първо, че те претупва, второ че си ги измисля и трето нищо не стана от казаното. Никога не бих отишла пак. Може да е имала дарба, но грам няма вече.

# 359
Здравейте,включвам се да споделя че две неща за които ми беше казал Валентин се сбъднаха,не става въпрос за крайната му прогноза обаче,за нея ще почакам още и по нататък ще ви информирам.Консултирах се и с Еимилия която миналата година през юли посетих и сега ми каза съвсем обратното на това което чух от нея тогава,мисля че нещата се променят във времето и за това според мен никой или много са малко хората който наистина виждат крайния резултат и за това се получават тези разминавания...може и да бъркам newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт