Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 591
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Живка? Перник? Кафе?

# 361

еее, там се отчитахме пред Бойка... Laughing

# 362

Имам изключително неприятно впечатление от тази жена. Чух от една дружка, че нейна дружка казала как "всичко й познала" и й звъннах. Отговори ми изключително конфликтна личност, която ми се разкреща защо й се обаждам. Обясних й много любезно и тя ми се разкреща още по-силно, че тя гледала само на важни личности, при нея ходели политици, туй-онуй, с простолюдие не се занимава, как съм си позволявала да й звъня, за каква съм се мислела да я безпокоя. От друго място чух как много самоуверено прогнозирала нещо, но нищо подобно не се случило. Естествено можех да си уредя аудиенция с малко галимации, но нямам желание да ходя при психично неуравновесени и крайно негативни хора, но ти ако искаш, я посети.

# 363

Имам изключително неприятно впечатление от тази жена. Чух от една дружка, че нейна дружка казала как "всичко й познала" и й звъннах. Отговори ми изключително конфликтна личност, която ми се разкреща защо й се обаждам. Обясних й много любезно и тя ми се разкреща още по-силно, че тя гледала само на важни личности, при нея ходели политици, туй-онуй, с простолюдие не се занимава, как съм си позволявала да й звъня, за каква съм се мислела да я безпокоя. От друго място чух как много самоуверено прогнозирала нещо, но нищо подобно не се случило. Естествено можех да си уредя аудиенция с малко галимации, но нямам желание да ходя при психично неуравновесени и крайно негативни хора, но ти ако искаш, я посети.

Забравете!!!!!!! #Cussing out     Embarassed   Twisted Evil       #2gunfire
НЕма такова налучкване. Къв Слави Трифонов, кви пет лева......

# 364

Забравете!!!!!!! #Cussing out     Embarassed   Twisted Evil       #2gunfire
НЕма такова налучкване. Къв Слави Трифонов, кви пет лева......

Сподели по-подробно от какво приключение се лиших.

# 365
Споделете моля ви за Таня от Тънково.

Прерових целия форум, но нищо не открих. Веднъж, когато ми дадохте телефонния й номер ми казахте, че имало доволни от нея. Много ми се искаше да я посетя лично, но май ще мина на варианта да й пратя пари и да ми гледа по телефона.

На какво гледа? Спазват ли се сроковете? Колко горе долу е познаваемоста? Как трябва да си формулирам въпросите? Въобще ... как протича сеанса?

Много ви благодаря!

# 366
  • София

Прерових целия форум, но нищо не открих. Веднъж, когато ми дадохте телефонния й номер ми казахте, че имало доволни от нея. Много ми се искаше да я посетя лично, но май ще мина на варианта да й пратя пари и да ми гледа по телефона.

На какво гледа? Спазват ли се сроковете? Колко горе долу е познаваемоста? Как трябва да си формулирам въпросите? Въобще ... как протича сеанса?

Много ви благодаря!
Aз я дадох тая Таня от Трънково.  Не съм ходила при нея. Мои НЕпосзнати са ходили и уж... били много доволни.
Не разчитай особено. Да не кажа , хич. Peace 

# 367
  • София
Малко късен запис  Simple Smile

# 368

Много ви благодаря!
Aз я дадох тая Таня от Трънково.  Не съм ходила при нея. Мои НЕпосзнати са ходили и уж... били много доволни.
Не разчитай особено. Да не кажа , хич. Peace 

Да, точно от теб имам номера, даде ни го в предната тема, като копира и мнението на съфорумка, ако не се лъжа. Ще внеса малко корекция само Simple Smile Селото е Тънково, а не Трънково, намира се в община Несебър, Бургаско. Аз лично съм чувала за поне 3-ма души, двама от които познавам лично, че жената познава.

Днес говорих с нея по телефона, но резултати ще имам чак след 4-5 месаца. Тогава и аз ще мога да кажа дали е познала за мен Simple Smile Имат обаче засечка със Сирма в едно отношение.

# 369
на мен много ми хвалиха една жена от Тънково, която гледала просто по очите, не на кафе, но така и не ми казаха номера и името й. Същата ли е?

# 370
на мен много ми хвалиха една жена от Тънково, която гледала просто по очите, не на кафе, но така и не ми казаха номера и името й. Същата ли е?

Да, май е същата и аз четох за нея. MayyaI беше така добра и публикува телефона й в предната тема, ако не го намериш ми пиши, ще ти го дам. Аз като й звъннах по телефона ми каза "хайде питай, че много неща имаш да питаш. Объркана си и то много". Пък и позна за нещо от настоящето, което се случи едва преди няколко дена. Не мога обаче да кажа нищо за това дали познава за бъдещето. Сигурна съм обаче, че предсказания направени за мен преди години и казани на друг човек, няма да се сбъднат защото с действията си и намесата на чужди хора сме променили бъдещето. В моя случай даже каза какво го е променило. Аз смятам да отида и лично, ако ми се отвори възможност, поне да сравня ... пък и личния контакт си е друга работа.

# 371
Аз няма как лично иначе го предпочитам  Confused а колко пари взима и как й ги превеждаш като гледа по телефона? Ако е същата жена, на една позната й е познала доста важни неща и точно затова ми беше мерак да я проверя  Simple Smile

# 372
Аз няма как лично иначе го предпочитам  Confused а колко пари взима и как й ги превеждаш като гледа по телефона? Ако е същата жена, на една позната й е познала доста важни неща и точно затова ми беше мерак да я проверя  Simple Smile

къде се намира това място, в кой район на бг

поздрави

# 373

Взима по 15 лв с пощенски запис.

И на мен ми беше мерак да отида, но понеже не мога лично реших да се обадя и да питам дали може по телефона.

# 374

къде се намира това място, в кой район на бг

поздрави

Бургаска област.

Общи условия

Активация на акаунт