Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 438
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Еми,моя приятелка,с която работехме заедно,напуска.Разбирахме се перфектно.Имах си поне опора,а сега оставам сама.Толкова ми е гадно,но нищо не мога да направя.Та Мария ми каза това,както и каза,че аз няма да си сменя скоро работата и е така-колкото и да опитвам и да ходя по интервюта-не става.

Здравей! Моля те, да ми кажеш за коя Мария става въпрос?

# 541

=================================================================
Ако питаш за операторка-туркиня в района на Търново, много вероятно е да става дума за Себа/известна и с бг вариант на името си - Севда/.Тя е сред тези, за които  е питано и отговаряно в доста  от темите и има немалко информация.Много популярна в околията, но  в случай, че действително става дума за нея, слуховете за образоваността й са силно преувеличени.
и за нея съм давала отзив, че въобще не съм доволна.

Много пишещи са го сторили.

# 542
  • София

Ако питаш за операторка-туркиня в района на Търново, много вероятно е да става дума за Себа/известна и с бг вариант на името си - Севда/.Тя е сред тези, за които  е питано и отговаряно в доста  от темите и има немалко информация.Много популярна в околията, но  в случай, че действително става дума за нея, слуховете за образоваността й са силно преувеличени.

Много пишещи са го сторили.

+1. Преди 5 г ми предрече брак с еврей. Таман да й кажа, че съм женена, ама тя каза да си ходя. Та реших да не се разводняваме и верно да си ходя. hahaha
Скрит текст:
за протокола: и преди и сега след 5 г съм женена за един и същи човек.

И да се едитна: на моята приятелка, заради която отидох й предвеща цветя и рози със съпруга й. Тя това попитя: как ще се развият отношенията им. Отговор :"много те обича, ще сте винаги щастливи". По това време мъжът й беше болен от рак на ... и почина. Нищо не се каза за болестта на мъжът й .

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 23:33 от MayyaI

# 543
  • София
Момичета има ли някоя със сбъднати прогнози от Валентин, аз чакам моите още

Villianne Ентусиаст
Re: Ясновидци/врачки - тема 27
♥0 чт, 26 мар 2015, 16:23   #519  
Цитирай
Цитат на: sladka 7 в чт, 26 мар 2015, 12:10
Само искам да споделя с вас,че се случи още нещо за съжаление лошо/става въпрос за смърт на мой близък/,което Валентин позна,даже и срока... Crying or Very sadТоку що ми съобщиха и пиша веднага,но за най важното още има да чакам

При мен също има доста сбъднати прогнози на Вальо. Сега чакам останалите. Започна да се усеща и ефекта от восъколееето.

Аз не бих спонсорирала Валентин с 30 лева, след като на мамарамбо не й позна с да или не. Peace

# 544

Villianne Ентусиаст
Цитирай
Само искам да споделя с вас,че се случи още нещо за съжаление лошо/става въпрос за смърт на мой близък/,което Валентин позна,даже и срока... Crying or Very sadТоку що ми съобщиха и пиша веднага,но за най важното още има да чакам

При мен също има доста сбъднати прогнози на Вальо. Сега чакам останалите. Започна да се усеща и ефекта от восъколееето.

Аз не бих спонсорирала Валентин с 30 лева, след като на мамарамбо не й позна с да или не. Peace

# 545
  • София
Скрит текст:

Villianne Ентусиаст
Цитирай

И??? Wink

И същото. Peace Свиди ми да дам 30 лв на "разказвач". Нещо неясно?

Последна редакция: нд, 29 мар 2015, 02:29 от MayyaI

# 546
момичета някоя от вас да е ходила за чистене жоро от хаджи димитър моля да изкаже мнение?

# 547
aksel331 , не съм ходила на чистене. Не смятам , че ми е ОК.
За този човек не съм чувала. Извинявай. Peace

# 548
Здравейте, много малко открих за Ангел Димитров от Дианабад. Някой може ли да даде отзиви? Мерси!

# 549
Здравейте, много малко открих за Ангел Димитров от Дианабад. Някой може ли да даде отзиви? Мерси!

Не става!

# 550
  • гр. София

Ако питаш за операторка-туркиня в района на Търново, много вероятно е да става дума за Себа/известна и с бг вариант на името си - Севда/.Тя е сред тези, за които  е питано и отговаряно в доста  от темите и има немалко информация.Много популярна в околията, но  в случай, че действително става дума за нея, слуховете за образоваността й са силно преувеличени.

Нямам представа дали става въпрос за същата, наистина не ми беше до това и не се задълбочих в това, което ми разказват. Впечатли ме нещо, което мимоходом индиректно е споменала за мен на хората, които са били при нея и то след няколко дни, когато имах време и върнах лентата назад. Благодаря за информацията, ще разпитам хората при първа възможност дали иде реч за тази или за друга .

# 551

Не става!
Защо? Би ли обяснила? Мерси.

# 552

При мен абсолютно НЕ позна. Сроковете минаха, нещата станаха по съвсем различен и неочакван дори за мен начин.

# 553
  • София

При мен абсолютно НЕ позна. Сроковете минаха, нещата станаха по съвсем различен и неочакван дори за мен начин.

Това исках да кажа, че на мамарамболина не й позна.
Извинявайте за хейтенето в темата, ама няма как да напиша добро за някого, след като няма какво.
Извинете. Praynig

# 554

Не става!
Защо? Би ли обяснила? Мерси.

Ами просто не помага. След развалянето при него не се промени нищо.

Общи условия

Активация на акаунт