Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 439
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
И най-интересното е, че ццялата им дружина се омете, когато се разбра за какво иде реч.
Некои другари изгорехме със стотачка за да ги разкрием, но то е "изгори, за да светиш". Абе, де го кремо-кремачето?

# 526
Значи е близо до Плевен Simple Smile Дано се сетиш да споделиш мнение след посещението.

# 527
  • В.Търново
Джулюница е по посока Варна.

# 528
За съжаление, "надушвам" още една реклама - на друг "специалист", често посещаван, ама още не съм 100% убедена, сега чета постове назад и събирам впечатления...

# 529
  • гр. София

Аз досега не съм чувала за тази цена даже името на мястото ми е непознато. Надявам се да споделиш мнение след посещението Simple Smile
Аз вече веднъж съм ходила при нея.Но не каза много неща, а и аз не питах много.Помислих си за нея, че нещо е чалната жената, гримира се странно и говори на икона.Едно от нещата се сбъднаха, мислех, че нещо се бърка.Но една позната е ходила при нея и каза, че всичко на 100% й е познала.Понеже не познавам други ще ида при нея пак да видим....ще дам отзиви, но ще е другия месец може би..Село Джулюница се намира на около 40км. от Търново.

Извинявам се за нахалството, а и рядко пиша, да не кажа хич, но да попитам... За жена от турски произход ли става въпрос, туркиня, но образована? Питам, защото и на мен скоро ми похвалиха някаква гледачка в този край, но аз така и не запомних нито име, нито селце, нищо... бях на друга вълна в момента. Единствено помня със сигурност, че ми казаха, че е от турски произход, но образована и че си работи жената, не се изявява само като врачка.

# 530
Да споделя и за близка моя приятелка, която не влиза тук, но съм била с нея на повечето ѝ консултации...Тя има повод за черпене за разлика от мен, защото при нея има познаваемост.

Бойка-Перник...Посетихме я през май миналата година. До момента и четирите прогнози, които ѝ даде се сбъднаха.

Жената с двете чаши кафе...Първо посещение- много попадения за минало и настояще. Сбъднаха се около половината от предсказанията.

Второ посещение- изключително точно описване на една деликатна ситуации, даване на прогнози, които при нея се сбъднаха изцяло.

Емилия- Пиротска- точна за настояще. Това, което прогнозира по основния ѝ проблем се сбъдна едно към едно и в посочения срок.

Водих и други две мои приятелки при Емилия.

При едната беше много интересно, даде прогнози за двата ѝ основни проблема. И събитията известно време се развиваха точно, както ѝ ги беше предсказала...но после изведнъж и двете ситуации се обърнаха и крайният резултат е коренно различен от видяното от Емилия.

При другата ми приятелка изобщо, ама изобщо не стана това, което предсказа Емилия, даже случи точно обратното.

Здравейте!
Имам приятелка, която не е гледачка, но има дарбата да вижда. Пари не взема при лична среща, а телефона и е най- обикновен м-тел-ски. Предсказва изключително и само на хора, на които не може да откаже, и които са разни публични личности (политици, артисти, журналисти, банкери... ). Много я търсят. Не и трябват имена, дати, вижда неща и за трети лица без да и трябват детайли, касаещи лични данни, снимки. И явно са много доволни, щом е толкова търсена. Но на мен почти нищо не ми е познавала до сега. Примерно за 15-20 години само 4-5 неща. И нямам обяснение за това, та тя ми е приятелка!!! Близки сме, толкова  доволни  са хората, а за мен не се получава. От нея зная, че гадателите виждат само нещата, които могат да се променят. Нещата, които 100% са предопределени да се сбъднат, сакралните събития не винаги  се "дават" (Пр. Ванга не е видяла смърта на Людмила Живкова, била е много изненадана, като е разбрала) Та извода е, че всеки трябва да открие за себе си гадател, който да му познава. Ако половината Бг народ е доволен, а на мен не ми познава, каква ми е ползата от това, че гадателя е изключително добър за останалите?!  Thinking Пожелавам всеки да открие най- добрия гадател за себе си, да съумее да извлече максимална полза от получената ясновидска информация в насока повече възможности и способност да променят "критичната"(тази, заради която е потърсена помощ от свръх сетивното)  ситуация. Късмет на всички Ви!

# 531
  • В.Търново

Извинявам се за нахалството, а и рядко пиша, да не кажа хич, но да попитам... За жена от турски произход ли става въпрос, туркиня, но образована? Питам, защото и на мен скоро ми похвалиха някаква гледачка в този край, но аз така и не запомних нито име, нито селце, нищо... бях на друга вълна в момента. Единствено помня със сигурност, че ми казаха, че е от турски произход, но образована и че си работи жената, не се изявява само като врачка.
Малко по-напред съм писала, че това е Веска Ковачева от Джулюница, че говори на една икона преди да даде отговор.Това си е чистокръвна българка. Simple Smile)

# 532

[/quote]
=================================================================
Ако питаш за операторка-туркиня в района на Търново, много вероятно е да става дума за Себа/известна и с бг вариант на името си - Севда/.Тя е сред тези, за които  е питано и отговаряно в доста  от темите и има немалко информация.Много популярна в околията, но  в случай, че действително става дума за нея, слуховете за образоваността й са силно преувеличени.

# 533
Интерестното е че "докерчето" при своя тур по врачки, беше ходил и при Ели, предлагана от кремачето, която все нямала време да прави магии.

за Ели с вилиците ли става въпрос? не си смомням кое от момичетата се опита да ми я пробута не отдавна. Аз обаче на нея вече съм й плащала:)) наговори ми не осбено хубави неща, но слава на Бога че не познава... поне за мен де:)

# 534
Интерестното е че "докерчето" при своя тур по врачки, беше ходил и при Ели, предлагана от кремачето, която все нямала време да прави магии.

за Ели с вилиците ли става въпрос? не си смомням кое от момичетата се опита да ми я пробута не отдавна. Аз обаче на нея вече съм й плащала:)) наговори ми не осбено хубави неща, но слава на Бога че не познава... поне за мен де:)
Не бери грижа, виж си лс от Кремъчето и ще се сетиш.

# 535
Някой чувал ли е нещо за тази фея? https://budeshte.wordpress.com/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/
Не намерих нищо в нета, а и в темите май никой не я е споменавал?

# 536
  • Под Слънцето
Някой чувал ли е нещо за тази фея? https://budeshte.wordpress.com/%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE/
Не намерих нищо в нета, а и в темите май никой не я е споменавал?

Която и да е, отдавна съм силно мнителна към хора, които искат да ти акумулират парите, а не са се постарали да инвестират в  един домейн за 15 лв на година и хост за още 30 поне.. Използвайки безплатни платформи, ме губят още в зародиш на идеята си , да им стана клиент.

Успех на тези, дето ще се подлъжат!

# 537
Здравейте,
някой има ли отзиви от Мими и Ваня от Перник?
Също, ако някой е бил при Севинч от с. Горна махала? Моя близка е ходила при нея за здравословни проблеми и тя е помогнала, но за ясновидство не е говорила с нея.
Поздрави

# 538
Момичета има ли някоя със сбъднати прогнози от Валентин, аз чакам моите още

# 539
  • В.Търново

=================================================================
Ако питаш за операторка-туркиня в района на Търново, много вероятно е да става дума за Себа/известна и с бг вариант на името си - Севда/.Тя е сред тези, за които  е питано и отговаряно в доста  от темите и има немалко информация.Много популярна в околията, но  в случай, че действително става дума за нея, слуховете за образоваността й са силно преувеличени.
и за нея съм давала отзив, че въобще не съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт