Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 500
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Моля те, разкажи за гаврата с тебе. Аз също ще направя скандални разкрития, но да събера още малко инфо. На ухо - Господарите им готвят изненада. Де го докерчето?

# 481
Не мисли те ли че "докерчето" и Елвира са един и същ човек?

# 482
Е то аз намекнах, че го мисля, ама какво от това?
И за трима други писах, че имат общо с Боряна Ангелова, ама.... Хепито се преименува на Мама Кроталка и се омете временно в други теми.
Много ми липсва Мелиса. С изчезването й от темата изчезна добрият и позитивен тон. Личеше, че пише интелигентен човек, отворен да сподели и да помогне. Мелиса, ако четеш, просто пиши, че всичко при теб е ОК - от сърце ти желая да е така! Надявам се всички изпитания да са зад гърба ти.

Истински можещите да помогнат не се рекламират по форуми, нито по вестници. Те не участват в предавания по телевизията, нито искат космически суми да помогнат. Да, има такива хора. Вероятно не са много. Някъде из забутаните кътчета на България, там, където времето е спряло преди много години; там, дето се стига по черен път или се върви през кална поляна, за да стигнеш до къщата на някой, който води полуотшелнически живот и благодарение на този си живот е съхранил дарбата да помага. Тези хора няма да ти поискат нищо, или ще вземат дребни левчета, или кутия сладкиши. Бог не им е продал тази дарба и те знаят, че нямат право да търгуват с нея, защото Бог ще им я вземе. Другото е гавра. Гавра с болката и надеждата на хората. Не, не говоря за тези хора, дето питат как да върнат гаджето обратно. Говоря за хората, дето се надяват детето да проходи, да проговори, внезапно падналият на легло млад човек да стане. Които са обиколили де що има лекар, и всички са безсилни. Затова ми стана особено грозно да чета измислената история на "докера" за сина, дето носел болестта на брата и Елвира ще ги изцери накуп. Грях е това, да даваш, да продаваш надежди там, дето знаеш, че няма да помогнеш. Защото майки с истински проблем ще лапнат и тая стръв. А някой просто ще им продаде въздух. И най-боли, като разбереш, че пак са ти продали фалшива надежда. Не боли за парите, а за надеждата. И вярвайте, знам за какво говоря.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 10:08 от Мама Звярка

# 483
Какво ще ме посъветвате-Милка от Караисен или Веска Ковачева от Джулюница?
Здравей! Пиша на теб и на останалите които участват в темата.
При Милка съм ходила може би 3-2 пъти позна ми едно единствено нещо и нищо повече!
Даже незнам защо отидох следващите пъти.
Само за пример да спомена, че приятеля ми от чисто любопитство влезе при нея и попита дали сестра му ще се омъжи скоро? Отговора беше: Не! В същото време сестра му беше омъжена от 3 години и имаше 2 дечица. Сами си правете изводите.
Ако някой междувременно знае за някоя надеждна врачка в Плевен и околието моля да сподели опит!

# 484
Не знам дали докерчето и Елвира са едни и същи, но определено са свързани.
Как са се изгаврили? Не желая да навлизам в подробности за мен, но ще илюстрирам. Представете си докерчето да отиде при Елвира или Бобо и вместо да получи удивителното познаване без да пита каквото и да било, получи новини, че е там от каприз и на детето му нищо му няма. Естествено придружено със съответния тон, от който се разбира, че на някой си му последната грижа и изобщо не го интересува да помогне. Запечатва се в съзнанието някак - освен върховната неспособност да познава, най-вече върховната неспособност да изпитва поне малко човещинка. Знам, че лигавото отношение на Бобо за много е признак за позитивизъм и любезност, но за мен е просто лицемерие. А който и да е бил от другата страна на имейла на Елвира, беше откровено тъп и груб.
Та в крайна сметка за мен ножицата между докерчето и всички останали е доста широка. Явно той е привилегирован да получи ясновидство на ниво, което ние всички останали не заслужаваме. Има ли някой от обичайните от форума, които да сподели нещо подобно като докерчето? И ако не, как така само при него се е проявила великолепната дарба на тази особа, която всячески се крие от всички?!?! Абе не са луди дето правят баницата, а тези, които я ядат.....
Сравненние между тия измамници и баба Ванга не може и да съществува. Тя не ти е врачувала на засаване на въорос и онче бонче отговори с да и не.

# 485
Особено зле настроена съм към тях, тъй като не понасям хем самозвани, хем да се гаврят с човешките чувства, а с мен точно това се случи - гавра.
Но това са 90% от ясновидците и гадателите.Просто хората се лъжат.Дори баба Ванга е имала пропуски и грешки.

Само дето разликата между пропуски и грешки и мошеничество и печалбарство е като между Каспичан и Манхатън и тук никак не говорим за пропуски и грешки.На  Ванга не й се е налагало да се преструва на  потресено доволна от себе си клиентка,че да примамва платци-нещо, което в този форум отдавна се практикува трескаво от местния феномен-личен състав  и родата му.

Последна редакция: ср, 25 мар 2015, 15:54 от ryannn

# 486
Сега ,от позицията на времето мога да кажа,че ми позна Ангел Илиев- Надежда.
Той ми беще казал,че бащата на детето ми ще прояви бащинско чувство към него след година и нещо. Така и стана-детето беще на година и десет месеца.
Искра ме убеждаваще,че бащата никога няма да потърси детето си, Ани от Пловдив беще сигурна,че ще живеем заедно / аз това не го искам,нито той/ .
ЕМИЛИЯ ОТ Лондон също донякъде каза,че ще има развитие не по-рано от година.
Ситуацията около него подробно ми описа Галина от Хороскопче, аз от нея съм много доволна, по скайп ми каза ,че ще поиска да вижда детето ,но няма да има особен смисъл.
Никола Узунов даваще розови прогнози ,в общи линии нищо от случилото се не видя.
Най-голямото ми разочарование са- Сирма, Анелия Лечева и Искра.
Доста пари хвърлих на вятъра и съжалявам.

# 487
Момичета някоя да се похвали със сбъднати или несбъднати прогнози. При мен няма никакво развитие Sad

При мен няма сбъднати, скоро направих пак анализ на казано от ясновидци. Ще изчакам още и ще пиша пак за всички посетени от мен, макар че ще се повторя очевидно. Sad къде са тези, които познават? Имам и още прогнози, но не са за близките седмици или месеци.

Моля те, сподели ни подробно когато прецениш как стоят нещата с предсказанията, които са ти дадени вече от дистанцията на времето.

Това са най-смислените ни споделяния, когато мине време и резултатите лъснат на лице.

# 488
Разсъждавайки и аз върху всичко, което ми се случва (или по-скоро онова, което е така желано, а не се случва)...за съжаление непрекъснато разбирам, че между това, което съм дала при гледачките като пари, време, енергия и това, което съм получила като резултат от тях...има огромна бездна.

Много, много пари, отделено време, мислене върху консултациите...И накрая реалността, която ми показва, че съм си дала парите напразно...

Писала съм много пъти и винаги съм се старала да бъда подробна и конкретна...Много малко до момента са нещата, които са ми се случили...НО...нито веднъж не се случи досега с точност това, което беше предсказвано по моите наболели теми и проблеми...Случваха се разни по-незначителни събития или прогнози, които са ми дадени покрай моите основни въпроси.

Сега пак съм с очакване и след няколко месеца отново ще направя своя обзор преди всички тук...

# 489
Да споделя и за близка моя приятелка, която не влиза тук, но съм била с нея на повечето ѝ консултации...Тя има повод за черпене за разлика от мен, защото при нея има познаваемост.

Бойка-Перник...Посетихме я през май миналата година. До момента и четирите прогнози, които ѝ даде се сбъднаха.

Жената с двете чаши кафе...Първо посещение- много попадения за минало и настояще. Сбъднаха се около половината от предсказанията.

Второ посещение- изключително точно описване на една деликатна ситуации, даване на прогнози, които при нея се сбъднаха изцяло.

Емилия- Пиротска- точна за настояще. Това, което прогнозира по основния ѝ проблем се сбъдна едно към едно и в посочения срок.

Водих и други две мои приятелки при Емилия.

При едната беше много интересно, даде прогнози за двата ѝ основни проблема. И събитията известно време се развиваха точно, както ѝ ги беше предсказала...но после изведнъж и двете ситуации се обърнаха и крайният резултат е коренно различен от видяното от Емилия.

При другата ми приятелка изобщо, ама изобщо не стана това, което предсказа Емилия, даже случи точно обратното.

# 490
Не знам с какво моята личност ви притесни. Влязох тук, споделих положителни и отрицателни мнения за различни хора, при които съм бил, но явно с отрицателните си изказвания някой се е познал и пряко се е засегнал. Не разбрах и как от всички, които съм споменал, решихте да анализирате Елвира, та дори и да ме свържете с нея. "Измислената" история за сина ми, дай Боже да влезе в дома ви, за да се радвате и вие на измислици. Не прочетох и едно лично мнение спрямо лична среща или допитване до тази жена. Всичко, което прочетох както за нея, така и за себе си, бяха просто някакви безпочвени анализи. Не съм тръгнал да изцелявам сина си, както дамата тук се изрази в свой пост. Съчетах пътуване по лична работа с посещение на хора, които вие тук сте ми препоръчали. Това, за което платих не е с цел лечение, за това си има лекари, платил съм си за разваляне на магия. Какъв ще е резултата, при създалите се обстоятелства, не мисля, че ви засяга. Освен това не помня да съм обидил някого в този форум. Имам си име, споменал съм го в постовете си и не се срамувам от професията си, за ме наричате с епитети. Не знаете нищо за личния ми живот, не ме познавате и като личност, за да ме анализирате и окачествявате. На никого не съм раздавал препоръки къде да ходи и къде не. Виждам, че открито недоволствате срещу тази жена, но не видях нито едно мнение от личен опит. Обвинявате ме, че правя реклама на някого, но дали зад вашите никове не стои човек, когото съм посочил като бездарник в постовете си и сте започнали да губите благоверните си клиенти! Вярно е, че съм просто "докерче", но явно вашите умни главици знаят повече.

# 491
Момичета някоя да се похвали със сбъднати или несбъднати прогнози. При мен няма никакво развитие Sad

При мен няма сбъднати, скоро направих пак анализ на казано от ясновидци. Ще изчакам още и ще пиша пак за всички посетени от мен, макар че ще се повторя очевидно. Sad къде са тези, които познават? Имам и още прогнози, но не са за близките седмици или месеци.

Моля те, сподели ни подробно когато прецениш как стоят нещата с предсказанията, които са ти дадени вече от дистанцията на времето.

Това са най-смислените ни споделяния, когато мине време и резултатите лъснат на лице.

Разбира се, че ще споделя и ще обобщя Simple Smile Последното обобщение съм направила в началото на този месец - 4-ти Март, затова ще изчакам да мине още малко време, за да видя дали ще стане или не още нещо.

# 492
Докерче, ти от Бургас ли си? Сигурен ли си?
Какво е в моя дом, да не ти дава Господ да знаеш. Не продавай празни надежди на такива като мен, че да не походиш в обувките ми - ще те спънат...
Лъжата е грях.

# 493
Хубаво се подигравате на професията ми, но хляба си го вадя с двете си ръце и не ме е срам от това, което върша. Никого не съм обидил тук и към никого не съм се обърнал с ирония. Какво е в моя дом също никой не знае и никой не го касае. Това, което споделих е малка част от проблемите ми и не съм хукнал от хубост да обикалям врачките. Човек от хубаво не тръгва. Не съм търсил цяр за сина си, търсил съм решение на ситуацията. Не съм ходил някъде да го лекувам, дори не съм го водил с нас. Цитирал съм различни хора в поста си и съм изказал положително мнение и за други. Не знам какво е във вашия дом и не ме интересува. Безпочвени анализи по мой адрес също не желая, както аз не правя такива за другите. Това все пак е форум, в който всеки изразява мнение. Дал съм положителен коментар за тази жена, защото съм доволен от нея. Срещата се проведе в София, както вече казах, където вероятно живее и работи, съдейки по облеклото й. Аз съм от Бургас, жена ми е Созопол. Вероятно и личния си адрес трябва да ви дам.

# 494
Хубаво се подигравате на професията ми, но хляба си го вадя с двете си ръце и не ме е срам от това, което върша. Никого не съм обидил тук и към никого не съм се обърнал с ирония. Какво е в моя дом също никой не знае и никой не го касае. Това, което споделих е малка част от проблемите ми и не съм хукнал от хубост да обикалям врачките. Човек от хубаво не тръгва. Не съм търсил цяр за сина си, търсил съм решение на ситуацията. Не съм ходил някъде да го лекувам, дори не съм го водил с нас. Цитирал съм различни хора в поста си и съм изказал положително мнение и за други. Не знам какво е във вашия дом и не ме интересува. Безпочвени анализи по мой адрес също не желая, както аз не правя такива за другите. Това все пак е форум, в който всеки изразява мнение. Дал съм положителен коментар за тази жена, защото съм доволен от нея. Срещата се проведе в София, както вече казах, където вероятно живее и работи, съдейки по облеклото й. Аз съм от Бургас, жена ми е Созопол. Вероятно и личния си адрес трябва да ви дам.
Глея ся, при условие, че парите за Елвира отиват в Бургас, а, а, а??????

Общи условия

Активация на акаунт