Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 274
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Simple Smile Нова съм тук, но ви чета от доста време Simple Smile Бих искала да попитам за тази Таня , с която сe разговаря по телефона- какви парички взима?
 И нека споделя моят опит с врачките:
 Ходила съм при Цеца от Надежда и мога смело да каже, че не позна нищичко....
 Била съм и при Беатриз, която гледа на кафе на Славейков....и там съм била вече 3 пъти в срок от една година.... 1вия и 2рия път ми повтори нещата , което ме наведе на мисълта, че познава... но вчера бях за 3ти и нещо ми разводни казанато от първите пъти Sad

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 11:20 от Обич *

# 691
Здравейте Simple Smile Нова съм тук, но ви чета от доста време Simple Smile Бих искала да попитам за тази Таня , с която сe разговаря по телефона- какви парички взима?
Освен някой да се престраши и да се обади на посочения телефон и да попита. Аз в момента съм зле финансово и не мога да го направя. Simple Smile

# 692
Освен някой да се престраши и да се обади на посочения телефон и да попита. Аз в момента съм зле финансово и не мога да го направя. Simple Smile

Сега й звъня , но никой не вдига...... newsm78

# 693
Преди време тук във форума имаше един мистър Морисън.Няколко пъти аз се допитвах до него и получавах много точни отговори на събития , който се случиха. Много моля ако някой знае координатите му да ми пише, може и на лични.Питам за координати като тел. или адрес.Предварително благодаря ако някой ми отговори.
имах го на скайп, но може и                                         
да съм го изтрила
и на мен ми позна някои неща-каза, че ми предстои успех в съдебно дело и всъщност позна много преди да имам такива намерения Peace
Божееее, само на мене ли не ми позна. Да е само той.....
Морисън и на мен не позна, за което много се радвам.

# 694
Може ли телефонен номер на Беатриз от Славейков  bouquet

# 695
0882649214

# 696
Искам да споделя , доволството си от Мария Петрова от Поморие , назад в темите намерих за нея и понеже ми е близо до Бургас се свързах . Изключително съм доволна не само от уменията но и от човещината на тази жена . Има дарба наистина . Гледа на кафе и карти ...,но дарбата  и е в кафето . Ще останете изненадани от нещата които  ще ви каже .......   bouquet

# 697
  • София
0882649214

Не разчитай особено. Wink

Искам да споделя , доволството си от Мария Петрова от Поморие , назад в темите намерих за нея и понеже ми е близо до Бургас се свързах . Изключително съм доволна не само от уменията но и от човещината на тази жена . Има дарба наистина . Гледа на кафе и карти ...,но дарбата  и е в кафето . Ще останете изненадани от нещата които  ще ви каже .......   bouquet

Много се радвам. Party Аз го дадох няколко пъти в темата. На мен ми е далеч. Тя нали е възрастна жена?

# 698

Защо ли горния текст ми прилича на откровена изтъркана реклама за канарчета ....

# 699
Тези дни намерих нещо, като форум ,където двама ясновидци дават съвети- UFOPORT? Какво е мнението ви? newsm78
Обич *, какво стана обади ли се на Таня?

# 700
Момичета,тъй като никой не писа за Таня от Тънково.Аз и се обадих.Даде ми един адрес жената-каза да пратя,колкото ми е на сърце.В понеделник ще се чуем и веднага ще ви се отчета тук.

Искам да ви питам за Ангелина от Люлин-разбрах,че и лекува с някакви билки.Някой може ли да ми даде отзиви?Ползвал ли ги е?

# 701
Само да питам не ви ли е страх да ходите по врачки? Аз все се каня да тръгна и не се наканвам. Май ще ни се четат киприянови молитви, мисля, че е по-безопасно, как смятате? Rolling Eyes

# 702
Мен лично не ме е страх да ходя по врачки.Всъщност от какво трябва да се страхувам?И на мен са ми чели Киприянови молитви.Е,нищо не стана.

# 703
Привет Дами....  Hug  bouquet е ...с отчет и аз да се активирам....Преди време заговорихме за Таня от Тънково...Бургаско....днес бях при нея ...много приятна жена....описа доста точно мен и ситуацията...направи прогнози за който все още е рано да кажа.....ще пиша пак...когато имам нова информация...сега наред е Валентин....въпроса ми е дистанционно при него става ли?   И моля дамите който вече са имали контакт с Таня...да споделят ако желаят.....до този момент...как ви изглеждат изгледите за познаваемостта при нея bouquet Hug

аз писах за Таня...но за сбъднати прогнози още ми е рано.....прекалено във времето са ми направените прогнози и нищо кой знае какво конкретно не ми каза..  Simple Smile

# 704
Мен лично не ме е страх да ходя по врачки.Всъщност от какво трябва да се страхувам?
Ами че може да те прокълне въпросната например? Или да ти направи магия?

Общи условия

Активация на акаунт