Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 403
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • В.Търново
Благодаря!

# 106

мамарамбо, какво стана с прогнозата от Вальо, която трябваше да стане до 10 дни? Има ли вече резултат?

# 107
        ЗДРАВЕЙ СКЪПА !ЩЕ ПОТЪРСЯ В ПРЕДИШНАТА ТЕМА -26 НАЛИ ? ПРОЧЕТОХ Я !       АЗ , КОГАТО ХОДЕХ ПРЕДИ ГОДИНИ ПРИ КОНТАКТЬОРКА   ЗАДАВАХ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИТЕ БЯХА ВЕДНАГА  НАПИСАНИ . ЧЕСТО ПРОВЕРЯВАХ , ДАЛИ КОНТАКТЬОРКАТА ЗНАЕ ЗА КАКВО ПИТАМ . ОКАЗА СЕ , ЧЕ НЕ ЗНАЕ - ОПИТВАШЕ СЕ ДА МИ ОБЯСНИ НАПИСАНОТО . НО ТЯ НЕ РАЗБИРАШЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА , А АЗ ПОЛУЧАВАХ ТОЧНИЯ ОТГОВОР ! И СЕГА Я ВИЖДАМ ВЪВ ФЕЙСБУК , НО НЯМАМ ПРАВО ДА КАЖА ИМЕТО Й ! ВЧЕРА  Я ЗАПИТАХ  ДАЛИ ОЩЕ ПОМАГА НА ХОРАТА , НО ТЯ НЕ МИ ОТГОВОРИ ! МНОГО БИХ ИСКАЛА ДА ОТИДА  ПРИ  НЕЯ , АКО ОЩЕ ИМА ТАЗИ ДАРБА ! БЯХ МНОГО ГОДИНИ ПО СВЕТИТЕ ЗЕМИ И Й ИЗГУБИХ КООРДИНАТИТЕ !  ТЯ СИ Е ПОСТРОИЛА КЪЩА  И ЖИВЕЕ  В ДРУГ ГРАД .

Контактьорка има в Пловдив - прави контакт с починали. Аз бях при нея преди 2 месеца, но още е рано да кажа дали има познаваемост или не - за мен нещата ще се случат до 2 години. Мисля, че в предната тема бях писала по-подробно за нея и какво трябва да се знае преди да се отиде (може да се разбере и по телефона ако и се обадите).
[/quote]

# 108

мамарамбо, какво стана с прогнозата от Вальо, която трябваше да стане до 10 дни? Има ли вече резултат?
Нищо не се случва. На стендбай сме. Joy

# 109
Това със светите земи нещо взе да се повтаря в новодошли профили.

# 110

Нищо не се случва. На стендбай сме. Joy

хм, значии той ли отива в ненадеждна познаваемост, или има още време?

# 111
Здравейте,
много дълго не бях влизала тук, но днес реших да ви дам малко инфо за Валя от Ямбол.
От месец тя е отворила кабинет в града. Вчера бях при нея и се наложи доста да почакам докато ми дойде реда. Тя казва, че не е гледачка, но по време на сеанса /имам здравословни проблеми/доста неща които са се случвали ми каза. Днес вече съм добре - дали е от восъка който ми ля, или е от лечението, но ми е леко и спокойно на душата и тялото.
Според нея магиите са само в главите на хората или сами си програмират подсъзнанието да не им върви в живота. От друга страна пък вижда негативните прикачвания върху тялото на човека.
На мен восъчната отливка видимо показваше голям енергиен пробив /безрезултатно се опитвам снимката да я кача тук/.
След восъка преминахме към лечението. Тя лекува с ръцете си. Първо ми прави диагностика и ми каза къде какви са ми проблемите - в интерес на истината всичко беше точно така. В процеса на лечението, продължи да ме чисти от остатъчната негативна енергия в съответното място след което зареждаше. Тук е мястото да споделя какво изпитвах. Когато чистеше - усещах мравучкане/боцкане или студено, а когато зареждаше - там усещах затопляне - дори на моменти ръката и много силно ми припарваше все едно е от огън. Имаше и друго - непрекъснато тялото ми се накланяше в различни посоки - но не от ръцете и защото точно преди да се наклоня ръцете и вече не ме докосваха.
Цялата процедура продължи около час. Още там започнах да изпитвам осезателно облекчение.
Да не забравя - Валя ми направи нещо като демонстрация какво представлява заредена вода. Водата трябва да е изворна. Пред мен тя наля в 3 пластмасови чаши и бутилката с вода. Едната чаша, но без да я докосва я постави на масата между ръцете си за да я зареди за здраве. Другата по същият начин я зареди за спокойствие. След като приключи ми даде първо да пия от третата чаша, която не беше заредена след това последователно отпих от заредените - който иска да вярва, но вкусът и на трите беше съвсем различен и то много силно се усещаше разликата, а водата с очите си видях как я наля от бутилката и чашите ги извади от пакета. Докато чаках имаше хора които носеха големи бутилки, но тя  
 поне на мен ми каза, че и е достатъчно бутилката да бъде от малките за мин. вода.
Надявам се, че с моето писание ще съм ви полезна - само да добавя, че тя няма такса всеки сам преценя колко да и остави.

Накрая да не пропусна - грешно сте изписали телефона и - реалният и номер е 0890 190 439

# 112
  • Под Слънцето
/безрезултатно се опитвам снимката да я кача тук/.

Накрая да не пропусна - грешно сте изписали телефона и - реалният и номер е 0890 190 439

да се качи снимка в темата, не може директно от компютъра. нужно е да бъде качена в сайт , kym който да бъде даден линк. тогава се получава. примерно http://prikachi.com/

# 113
         Работих малко повече от 7 години в Ерусалим , Ришон Летцийон и Тел Авив , за да се разведа и да си купя дом далече от проблемите . Това беше единственото спасение за мене ! Не е тайна , че Светите земи са в Израел !

# 114
        ЗДРАВЕЙ СКЪПА !ЩЕ ПОТЪРСЯ В ПРЕДИШНАТА ТЕМА -26 НАЛИ ? ПРОЧЕТОХ Я !       АЗ , КОГАТО ХОДЕХ ПРЕДИ ГОДИНИ ПРИ КОНТАКТЬОРКА   ЗАДАВАХ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИТЕ БЯХА ВЕДНАГА  НАПИСАНИ . ЧЕСТО ПРОВЕРЯВАХ , ДАЛИ КОНТАКТЬОРКАТА ЗНАЕ ЗА КАКВО ПИТАМ . ОКАЗА СЕ , ЧЕ НЕ ЗНАЕ - ОПИТВАШЕ СЕ ДА МИ ОБЯСНИ НАПИСАНОТО . НО ТЯ НЕ РАЗБИРАШЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА , А АЗ ПОЛУЧАВАХ ТОЧНИЯ ОТГОВОР ! И СЕГА Я ВИЖДАМ ВЪВ ФЕЙСБУК , НО НЯМАМ ПРАВО ДА КАЖА ИМЕТО Й ! ВЧЕРА  Я ЗАПИТАХ  ДАЛИ ОЩЕ ПОМАГА НА ХОРАТА , НО ТЯ НЕ МИ ОТГОВОРИ ! МНОГО БИХ ИСКАЛА ДА ОТИДА  ПРИ  НЕЯ , АКО ОЩЕ ИМА ТАЗИ ДАРБА ! БЯХ МНОГО ГОДИНИ ПО СВЕТИТЕ ЗЕМИ И Й ИЗГУБИХ КООРДИНАТИТЕ !  ТЯ СИ Е ПОСТРОИЛА КЪЩА  И ЖИВЕЕ  В ДРУГ ГРАД .

Контактьорка има в Пловдив - прави контакт с починали. Аз бях при нея преди 2 месеца, но още е рано да кажа дали има познаваемост или не - за мен нещата ще се случат до 2 години. Мисля, че в предната тема бях писала по-подробно за нея и какво трябва да се знае преди да се отиде (може да се разбере и по телефона ако и се обадите).
[/quote]

Ето тук може да видиш коментара ми - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=806929.msg29423823#msg29423823.
Да темата е 26.

# 115
Здравейте,
Моля който е посещавал Таня от Ребърково и Краса от Бяла Слатина да сподели мнение от позицията на времето. Сбъдват ли се прогнозите и т.н.?

# 116
някой отзиви от Никола Узунов или леля Искра. Предсказаха ми едно и също нещо в малко по-различни срокове. Дали има надежда да се случи? Леля Иска беше мн точна относно миналото.

# 117
         Има ли възможност Таня от Ребърково да започне да приема и къде ?   Моля Ви , ако имате някаква информация за нея кажете !  Живея не много далече от селото , а съм готова да отида  където  и да е това . Предварително благодаря !

# 118
някой отзиви от Никола Узунов или леля Искра. Предсказаха ми едно и също нещо в малко по-различни срокове. Дали има надежда да се случи? Леля Иска беше мн точна относно миналото.
Ники Узунов - балон с горещ въздух.
Леля Искра - не познава особено бъдещето.
Във Вълчи дол, Варненско имало гледач, Румен се казвал, познавал.
Моля да ми помогнете с координати.

# 119
Ники Узунов - балон с горещ въздух.
Леля Искра - не познава особено бъдещето.
Във Вълчи дол, Варненско имало гледач, Румен се казвал, познавал.
Моля да ми помогнете с координати.

Да разбирам че Ники Узунов не е достоверен ? Много хора го хвалят страшно много и пари не взима. Леля Искра също доста я хвалят. Някой друг мнения за тези хора ?

Общи условия

Активация на акаунт