Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 580
  • 768
  •   2
Отговори
# 180
Аз засега се допитвам до двама и съм доволна.Мисля да ходя при Валентин но в момента имам други разходи и си трая.Инак питах за някаква Лора до Кимпински дето уж лекувала с рейки или нещо такова ама,явно никой не я знае защото никой не е пуснал нещо за нея.Гледах някакво предаване и там я споменаха.Друго не знам и в нета не намирам нищо.
Ай, сподели кои са двамата. Интересно дали ще се припокрият с прогнозите на Вальо, че колко балъчки сме вперили поглед в бгмамата с идеята за зърнем пост - "Този Начков позна всичко".

Аз се допитвам до Елвира по мейла и съм доволна и до едно момиче дето,преди ми бяха дали контакти тука  една жена но я,няма в рекламите и не работи като ясновидец.Понякога ме приема за гледане.При Валентин искам да ида понеже доста четох и ми писаха на ЛС че е добър но ще е на другата заплата.Аз сега искам да ходя за баща ми.Елвира ми каза за него че не му остава много и жизнения му път,свършвал преди края на някакъв цикъл,дет е някъде март и ми отказа да ми прави магия за него.Онова момиче дет ходих и при нея също ми каза че няма,смисъл да търся магии за него и не ми даде надежди.На другата заплата ще ида и при Валентин.Затова питах дали някой знае за такава Лора дет лекувала.Рових из нета и нищо не намирам.На мен повече ми трябва или лечител или магьосник пред гледач ама в краен случай.

На всеки му е предопредеолено колко да живее, плюс , минус някоя година, месец. Не се връзвайте на глупости за магии, това никой не може да промени! Колко ще живеем си е съдба, дори магиите са съдба Wink, за който ме разбира

# 181
А аз започвам все повече да се уверявам, че появата ти във форума не е случайна. С цел да освежиш позавяхналата слава на Узунов не спря да го възхваляваш и не се вслуша в нито едно мнение на отдавнашни потребители, че човекът е въздух без налягане.
Аз съм човек със здравословен проблем и моята история я има в друга тема в този форум. Тъй като се отчаях реших да търся помощ от ясновидци. Питах ви за мнение за Узунов, но на този етап от сиг 40-50 човека които съм питал едва 2ма-3ма казаха че не е познал нищо... Питах ви защото букжално животът ми се крепи на прогнозата на Узунов. И слава богу повечето хора са категорични, че винаги познава. Съжалявам малцината, които не са оценили делото му, за което не е искал и лев. В чие мнение да се вслушам ? Естествено че слушам мнозинството. Писал съм лични съобщения по купища форуми за Ники Узунов.

# 182
Чела съм доста пъти темата, но абсолютно се обърквам от толкова много имена и информация.
Никога досега не съм ходила, е веднъж като ученичка но това дори не си го спомням много добре.
Живея в София, ще се радвам да ми дадете предложение при кого да отида... newsm78  bouquet

Щом си от София отиди и ти при Гюкчен и после може да сверяваме мнения.  Laughing Впрочем на мен също ще ми е за първи път.   bouquet

ако нямаш проблем с непроветрени помещения отиди при жената с двете чаши. при мен има интересни попадения. и тя не се справя със сроковете, но пак си остава с най-добри попадения:) само внимавай че човек се увлича и прави големи обиколки след първата Simple Smile)))))

Къде работи? Колко взима...   bouquet

писах ти на лични

# 183
  • София
А аз започвам все повече да се уверявам, че появата ти във форума не е случайна. С цел да освежиш позавяхналата слава на Узунов не спря да го възхваляваш и не се вслуша в нито едно мнение на отдавнашни потребители, че човекът е въздух без налягане.

Недейте така... Аз също мога с добро да се изкажа за него. В някой момент... някой е дал надежда и нещата са се получили

# 184

Недейте така... Аз също мога с добро да се изкажа за него. В някой момент... някой е дал надежда и нещата са се получили
Това, че един ясновидец не е добър за един, не значи че не е добър и за друг. Това е проблемът на повечето хора във темата, търсите най-най- добрия ясновидец, а трябва да намерите най-добрия за вас. С този, с който се разбирате и общувате в синхрон.
Не съм използвала услугите на Ники Узунов, говоря по принцип.

# 185
Питах ви за мнение за Узунов, но на този етап от сиг 40-50 човека които съм питал едва 2ма-3ма казаха че не е познал нищо... Питах ви защото букжално животът ми се крепи на прогнозата на Узунов. И слава богу повечето хора са категорични, че винаги познава. Съжалявам малцината, които не са оценили делото му, за което не е искал и лев. В чие мнение да се вслушам ? Естествено че слушам мнозинството. Писал съм лични съобщения по купища форуми за Ники Узунов.

Моето впечатление, четейки мненията из всичките 27 теми за Узунов, е, че по-скоро не познава. От 40-50 човека, 2-3ма се обаждат, че е нацелил. Славата му от 2012 г. доста позалезе. Сега е на ред Валентин. Както с Ники Узунов, слушаме предоволните хора, които излизат от приемната му, но колко ще се сбъднат прогнозите, още не знаем. За сбъдване почти всеки мълчи и увърта. А надеждата да се сбъдне или да не се сбъдне нещо не е като да се е случило или неслучило реално.

# 186
  • В.Търново
Какъв е този Валентин, за който чета?Не съм чувала нищо за него, къде живее, къде гледа?По какъв начин гледа?

# 187
  • Sofia
Моето впечатление, четейки мненията из всичките 27 теми за Узунов, е, че по-скоро не познава. От 40-50 човека, 2-3ма се обаждат, че е нацелил. Славата му от 2012 г. доста позалезе. Както с Ники Узунов, слушаме предоволните хора, които излизат от приемната му, но колко ще се сбъднат прогнозите, още не знаем. За сбъдване почти всеки мълчи и увърта.
Разбира се, както става години наред във форума, дойде ли време за сбъдване... мненията и хвалбите рязко секват и е ясно защо. Просто не се е сбъднало нищо или почти нищо. В противен случай и глухият щеше да чуе! "Много доволните" току-що затворили вратата на приемната след себе си и побързали да постнат мнение във форума "страшна е, всичко ми позна" после замълчават. И уж всички все още си чакат сроковете... и уж прогнозите са за месеци,години напред. Как пък нямаше една която да е скоро! Минават години обаче и се изнизват цели 27 теми /Узунов датира от над 2.5г във форума/ и не щеш ли изскача някой, който го обявява за Бог и колко е "положителен,любезен,зареждащ с настроение" облъчен от само хубавите неща, които Ники ти казва.

# 188
Току що разбрах, че имало някакъв ходжа в Церовище! Много се чакало и опашки имало пред тях. Стана ми любопитно. Някой знае ли нещо за такъв човек? Чували ли сте? В интернет няма информация.

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 14:24 от Djenifar-Q

# 189
Искам да споделя нещо, което чух от една моя близка и ме заинтригува. Тя е ходила при гледачка на име Шери в гр. Пещера. Та въпросната гледачка е гледала на моята приятелка за миналото и за близките 6 месеца(приятелката ми твърди, че всичко и е познала).Единственото, което и е казала за далечното бъдеще е, че и е писано да има 2 деца. Обяснила и, че в живота на човек сигурните неща, които ще се случат са максимум 5, а останалите зависи как ще се развият от нашите решения, за това не прави прогнози за години напред. Казала и да иде пак, когато е на кръстопът или е взела някакво решение тогава можело със сигурност да се каже.
Може би е права, след като масово хората във форума твърдят, че дългогодишните прогнози не се сбъдват.  newsm78 Peace   bouquet

Последна редакция: сб, 31 яну 2015, 17:11 от baby_la

# 190
Ами да, малко е относително това с несбъднатите прогнози и защо нещо не е станало. Аз съм писала и преди, че преди година ми бяха предрекли, че ще пътувам в държавата Х. Е, тогава и аз самата си го исках и си уреждах нещата, но в последствие самата аз се отказах и това така и не се случи. Това за мен не значи, че въпросната не е познала, просто в живота има вероятности, относителност и самостоятелно взети решения Simple Smile

# 191
Ами да, малко е относително това с несбъднатите прогнози и защо нещо не е станало. Аз съм писала и преди, че преди година ми бяха предрекли, че ще пътувам в държавата Х. Е, тогава и аз самата си го исках и си уреждах нещата, но в последствие самата аз се отказах и това така и не се случи. Това за мен не значи, че въпросната не е познала, просто в живота има вероятности, относителност и самостоятелно взети решения Simple Smile

Абсолютно вярно. Има си съдба и някои неща като това кога се раждаме и кога умираме, които според мен са предопределени, но всичко друго може да се промени... вярвам, че ние с нашите мисли сами ковем съдбата си, може би и затова когато силно искаме нещо и някой ни помогне да повярваме, че то ще се случи то наистина става  Thinking

# 192
  • В.Търново
Не помня кой ми го беше обяснил, но когато му гледат на човек ясновидеца вижда дадено събитие в бъдещето, но когато дойде момента не е гаранция, че наистина ще се случи, защото е възможно от ред други събития да се промени пътя на човек и това събитие, което са го видели от миналото въобще да не се случи.Не знам дали ме разбирате....Донякъде като цяло му е предначертано бъдещето на човек, но някои събития и действия може да станат по друг начин или по друг път, в друго време.

# 193
Интересно, тогава  защо си губите времето с гледачки Peace Аз пък смятам,че така лелките си измиват ръчичките за некадърността си. Някой беше питал дали има такъв ,който е познал при мен- има- Анита, Емилия/Лондон/,при това не веднъж и една жена,която за съжаление не е между живите вече. Тя същата ми беше казала неща преди 15 год,които се случиха сега и в последните три години.В по-голямата си част те не са никак добри за мен и нали,ако можех с мисълта си/ както някой вярва/ ,щях да ги предотвратя Peace

# 194
  • В.Търново
Аз ходя много рядко по такива места, но се интересувам от такава тематика.За мен е необяснимо как има хора години наред само с това се занимават.Ходят при врачка след врачка и чакат някакъв отговор, който да има напасне на очакванията.Това става омагьосан кръг, за мен  това е като маниакалното поведение при някои хора.Имаше една жена, вече не я помня, от някой форум сме си разменили телефоните, често ми звънеше и ми казваше еди къде си имало гледачка, ако искам да ида, дали аз съм чула за друга.Та тази жена ходеше ли ходеше при различни, до близки и далечни градове, все ме агетираше да отида и аз.Усетих, че е от онези хора, които не могат да се спрат.Слава Богу, че спря да ми звъни.Поведението й беше маниакално.
Не трябва да се прекалява с тези неща, не трябва.....

Общи условия

Активация на акаунт