Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 640
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
Е, как да е в списъка като е покойник Кочовска?! Нали целта е да се обменят впечатления. Гледала съм телевизионни интервюта с нея и ми правеше впечатление, че не даваше конкретни отговори. Спомням си, когато й гостува Кеворк. Точно се беше случила катастрофата с децата, които се удавиха в река Лим. На въпроса му каква е причината, тя отговори:"Страшно е!" И нищо повече! Това, че е страшно всеки може да го каже.

Е, малко ли е?
Вера е велика жена.
И като е могъл всеки да го каже, защо не го е казал?

А нима не бе страшно?!
И къде е тук предсказанието или нещо, което да не може да каже всеки простосмъртен? Може ли да ми посочиш предсказания на Вера Кочовска, които са се сбъднали? Ама не такива, които постфактум са направени.

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 15:52 от Шушон

# 211
Здравейте.Влизам,за да се отчета.Мария отново ми позна нещо много важно.

Миналия месец за съжаление ми откриха тумор.Майка ми е обиколила всякакви лекари и решила да отиде и при Мария.В момента,в който наредила картите,казала:ще имаш операция.Тогава майка ми е казала,че става въпрос за мен.

Днес ходих на преглед при едно светило и човекът каза,че туморът не е активен.Не прави бели,затова е по-добре само да го следим.

Разбира се,майка ми и тя влезе да се прегледа.Оказа се,че тя е за операция-не е спешна,но желателна.От само себе си няма да мине.

Без да искам да ви я хваля или натрапвам,смятам,че Мария при мен има голяма познаваемост.

Ако някой има познаваемост или не от нея,моля да сподели.

# 212
ryannn
Скрит текст:
Не помня кой ми го беше обяснил, но когато му гледат на човек ясновидеца вижда дадено събитие в бъдещето, но когато дойде момента не е гаранция, че наистина ще се случи, защото е възможно от ред други събития да се промени пътя на човек и това събитие, което са го видели от миналото въобще да не се случи.Не знам дали ме разбирате....Донякъде като цяло му е предначертано бъдещето на човек, но някои събития и действия може да станат по друг начин или по друг път, в друго време.
Говорила съм с двама ясновидци с голяма познаваемост при мен, относно вероятността за сбъдване на някакви събития. Обяснявали са ми така, че има събития които твърдо е сигурно, че ще се случат / например за кого ще се омъжиш, колко и какви деца ще имаш, не винаги, давам примери/, има други който са по-малко вероятни, но са например със 70% вероятност, други с 50% и т.н. Под 50% не се брои за случване, то зависи и от обстоятелствата и се следи как се променят те и дали се увеличава или намалява вероятността за случване. Както едната ясновидка преди време ми каза: от теб зависи синът ти да е с или без операции

Аз лично винаги ги питам: Според  Вашето усещане/виждане/информация и т.н.с каква степен на вероятност е да се случи това, което  ми казвате, виждате  ли го като  сигурно или не напълно , това крайният резултат ли е или е нещо междинно; за да се случи еди какво си, което ми казвате, трябва ли аз да направя нещо за сбъдването му, зависи ли нещо от мен, има ли някакво условие за сбъдването....така че , предварително си изяснявам какво точно твърдят, че ще стане , за да е напълно ясно , без условности и да няма после-ама, то тя така каза и щеше да е вярно и да се случи, ама понеже  еди какво си...
Ти хубаво ги питаш, но много неща зависят и от самото духовно и енергийно ниво на самият ясновидец, визирам, че може да не се разберете и говорите на различен език

Съвсем конкретно формулирани, ясни, кратки  въпроси се разбират от всяко непоставено под запрещение лице.Особено пък по темите, по които то самото ти говори срещу заплащане.Колкото до  духовното ниво на ясновидеца....
Е, тук е разковничето, ти може да си мислиш, че точно е формулиран въпроса, но да не е точно така?
Мога да дам няколко приммера:
1. Ще карам ли кола? Ясновидеца пита, какво по-конкретно имате предвид, дали ще изкарате книжка, дали ще шофирате любителски, или шофирането ще ви е професия Mr. Green
2. Преди време жена минаваща 40г.беше писала, как ясновидец не и познал. Ясновидеца предрекал, че ще се омъжи и ще има деца, а тя минавала вързастта за раждане на деца. Пояснявам, много просто: тя може да се омъжи за човек, който вече има деца, омъжвайки се, те стават и нейни Wink не е нужно да ги е раждала,  но повечето хора имат точно това предвид, може да осинови деца Wink, пак ще има деца, но не ги е раждала тя. Повечето питат ще имам ли деца? Изглежда точен въпрос, нали? Wink Има различни варианти да имаш деца, без да си ги раждал ти Sunglasses
Важно е с ясновидеца да говорите на еидн и същ език Sunglasses

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 07:59 от aniram*

# 213
  • София
Хайде, пак психопатите се развихриха. Mr. Green hahaha hahaha

# 214
ryannn
Скрит текст:
Не помня кой ми го беше обяснил, но когато му гледат на човек ясновидеца вижда дадено събитие в бъдещето, но когато дойде момента не е гаранция, че наистина ще се случи, защото е възможно от ред други събития да се промени пътя на човек и това събитие, което са го видели от миналото въобще да не се случи.Не знам дали ме разбирате....Донякъде като цяло му е предначертано бъдещето на човек, но някои събития и действия може да станат по друг начин или по друг път, в друго време.
Говорила съм с двама ясновидци с голяма познаваемост при мен, относно вероятността за сбъдване на някакви събития. Обяснявали са ми така, че има събития които твърдо е сигурно, че ще се случат / например за кого ще се омъжиш, колко и какви деца ще имаш, не винаги, давам примери/, има други който са по-малко вероятни, но са например със 70% вероятност, други с 50% и т.н. Под 50% не се брои за случване, то зависи и от обстоятелствата и се следи как се променят те и дали се увеличава или намалява вероятността за случване. Както едната ясновидка преди време ми каза: от теб зависи синът ти да е с или без операции

Аз лично винаги ги питам: Според  Вашето усещане/виждане/информация и т.н.с каква степен на вероятност е да се случи това, което  ми казвате, виждате  ли го като  сигурно или не напълно , това крайният резултат ли е или е нещо междинно; за да се случи еди какво си, което ми казвате, трябва ли аз да направя нещо за сбъдването му, зависи ли нещо от мен, има ли някакво условие за сбъдването....така че , предварително си изяснявам какво точно твърдят, че ще стане , за да е напълно ясно , без условности и да няма после-ама, то тя така каза и щеше да е вярно и да се случи, ама понеже  еди какво си...
Ти хубаво ги питаш, но много неща зависят и от самото духовно и енергийно ниво на самият ясновидец, визирам, че може да не се разберете и говорите на различен език

Съвсем конкретно формулирани, ясни, кратки  въпроси се разбират от всяко непоставено под запрещение лице.Особено пък по темите, по които то самото ти говори срещу заплащане.Колкото до  духовното ниво на ясновидеца....
Е, тук е разковничето, ти може да си мислиш, че точно е формулиран въпроса, но да не е точно така?
Мога да дам няколко приммера:
1. Ще карам ли кола? Ясновидеца пита, какво по-конкретно имате предвид, дали ще изкарате книжка, дали ще шофирате любителски, или шофирането ще ви е професия Mr. Green
2. Преди време жена минаваща 40г.беше писала, как ясновидец не и познал. Ясновидеца предрекал, че ще се омъжи и ще има деца, а тя минавала вързастта за раждане на деца. Пояснявам, много просто: тя може да се омъжи за човек, който вече има деца, омъжвайки се, те стават и нейни Wink не е нужно да ги е раждала,  но повечето хора имат точно това предвид, може да осинови деца Wink, пак ще има деца, но не ги е раждала тя. Повечето питат ще имам ли деца? Изглежда точен въпрос, нали? Wink Има различни варианти да имаш деца, без да си ги раждал ти Sunglasses
Важно е с ясновидеца да говорите на еидн и същ език Sunglasses

Ani27, ако наистина ти се струва, че " ще карам ли кола?" може да означава  " ще изкарам ли книжка?'.....положението е толкова безумно,че чак  врачуващата в собствения ти пример тръгва да го изяснява,с тази особеност, че е твърде недостоверно местна врачка да ти проговори на " Вие".

" Ще имам ли деца?"-естествено, че може да означава появата им по всевъзможни начини! Човек, който е на себе си и наистина го интересува, естествено, че няма да се затрудни ни най-малко да се сети да попита" Мои биологични деца ли ще са, няма ли да са и т.н".
Всичко това е абсолютно очевидно.Ако някой е толкова слабоумен, че за него да не е така,той  е за друг специалист, не за врачка със смайващ взор.
Проблемът с непознаването на врачките изобщо не е в това, че , видиш ли, нещо не доразбрала какво  я питат и поради туй  грешно рекла и отсекла!

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 18:14 от ryannn

# 215
Може да не ти се вярва, но явно съм ходила не при врачки, а при ясновидци, защото има разлика в двата термина, едното е леко обидно и дори говори за недобри умения. Да врачуваш е различно от това да ясновидстваш Wink
И са ми говорили на вие, с непознати говоря винаги на вие, и това автоматично кара хората и към мен да се обръщат така. С ясновидци, които работя от години, сме минали на ТИ, но това е станало след време.

Примера с децата е много показателен, ти можеш да правиш разлика, особено след като ти я показах, но съм убедена, че много от четящите и списващите в темата не правят. Особено дамата възмутила се преди време, защото тя може и на 50г. да се омъжи и да има деца Winkпоясних защо
Примерите бяха дадени само, за да стане ясно колко лесно може да се получи разминаване при зададен въпрос, отговор и интерпретация Sunglasses
Ще карам ли кола? Ами човек може да кара кола и на шофжорски курс или еднократно и с това да се приключи, нали така Mr. Green

Последна редакция: вт, 03 фев 2015, 11:38 от aniram*

# 216
Това Анито ли е?
Мноого ги разбирате тези неща,защо продължавате да си губите времето по ясновидци тогава? Все разбирачи са тук и все са търсещи

# 217
Многократно съм писала, че моите ясновидци съм ги намерила/, и че всеки си заслужава ясновидеца и астролога/, следя темата от време на време, от чисто любопитство.
Имам доста добра интуиция+ преценка за хората, но понякога ясновидеца ми помага да разбера и видя неща, за които на мен ще ми отнеме повече време, отделно и аз съм човек и аз греша.

# 218
Бях при Гюкчен от София. За миналото ми позна някои работи, за бъдещето ще видим. Каза ми едно нещо за далечното бъдеще, което ме озадачи и натъжи. Та исках да попитам на някои нещо да му се е сбъднало от нейните предсказания?  newsm78

# 219
Ако aniram* или Ani27 не се появи с надменно-поучителния си тон да ни каже как стоят нещата, няма кой друг. Ние сме сякаш някакви създания без нормални когнитивни способности. Не се съмнявам, че астролозите или врачките, при които ходиш, са най-невероятните, а самата ти си обградена от някаква изключителност, която ние никога не можем да достигнем. Но какво правиш тук? Наминаваш, за да си поначешеш манията за величие? Или да си издадеш комплексите?   bouquet

# 220
След като изминаха няколко месеца, през които трябваше да има сбъднати прогнози, ето ме и мен да доложа пред вас Simple Smile

По телефона Искра ми даде срок от около месец и половина, за да се случи "нещото". Това нещо обаче според нея не беше окончателно, а щеше да се промени в бъдеще - след около година и половина. Е минаха повече от месец и половина и събитието не се случи, остава да чакам за "промяната", която ще последва събитието. Може пък и да е познала Simple Smile

Сирма на свой ред (дори по хронология преди Искра) даде срок от 4 месеца за същото събитие. Тя обаче не каза, че то ще се промени в бъдеще и реално това ще е временно. Е и това време почити мина, остана по-малко от седмица и още нищо не се е случило.

Държа да спомена, че вярвам, както една дама, която е ясновидка, написа тук във форума, че срокове не могат да се дават и ако се дават те са относителни. Защо го казвам ли!? Защото прогнозата на Искра и Сирма има шанс да се сбъдне или поне събитията сочат натам. Ако това стане ще ви пиша повече подробности.

# 221
Отчет за тази седмица - бях при Невена с ключовете. Изуми ме с неща от миналото, за които аз бях забравила. Бъдеще - абсолютно обратно на Емилия и Вальо. Шах с пешките!

Последна редакция: ср, 04 фев 2015, 15:39 от мамарамбо

# 222
Отчет за тази седмица - бях при Невена с ключовете. Изуми ме с неща от миналото, за които аз бях забравила. Бъдеще - абсолютно обратно на Емилия и Вальо. Шах с пешките!

много малко от бъдещето познава...

# 223

много малко от бъдещето познава...
                    bouquet            bouquet               bouquet

Прахосмукачка, Никики 11...

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 12:03 от мамарамбо

# 224
Здравейтее дами,   bouquet
скоро не съм писала,гледам доста нови попълнения има ! Та да попитам.....в крайна сметка както е познаваемостта на Емилия (Лондон)
много различни мнения едни са "Да" други "Не"...и в крайна сметка...на тези на които все пак е познала....като време...в прогнозата и сбъдването имахте ли разминаване.....
На мен специално ми каза много хубави неща...но това не ме прави "ненормално щастлива" ,предпочитам да се съмнявам от колкото да се надявам....Та ми е просто интересно и от чисто любопитство...Ще ми бъде полезно да знам какъв е опита на всяка една от Вас със Емилия.    bouquet Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт