Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 658
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Отчет за тази седмица - бях при Невена с ключовете. Изуми ме с неща от миналото, за които аз бях забравила. Бъдеще - абсолютно обратно на Емилия и Вальо. Шах с пешките!

много малко от бъдещето познава...
 bouquet  bouquet  bouquet

Прахосмукачка Ники 11...

Peace готово

# 226
Здравейте
Може ли някакви отзиви за Марина (графа)

Марина ми беше любимка. Определено е доста интересна като поведение и интелигентна за разлика от повечето ясновидки.

Слави се с това, че е точна при описание на характери и за здраве. Никой досега не се е похвалил да са се сбъднали много нейни прогнози за в бъдеще.

При мен лично за описване на характери винаги се е справяла много добре, в това отношение е класи над другите си колеги, но все пак не за това сме там...Определено мога да кажа, че в една ситуация, за която я питах (не свързана с мен) описа като ''клинично здрав'' човек със животозастрашаващо заболяване, така че аз не мога вече да ѝ се доверя и по здравни въпроси.

Посетила съм я неколкократно, в рамките на две години. Нито една от прогнозите ѝ по важните ми въпроси, за които съм ходила не се сбъдна така, както тя каза.

При нея се записва поне месец и половина напред, но поне на място не се чака и отделя твърдо по един час на всеки.

Ако все пак пробваш, сподели ни мнението си.

# 227
  • София
За Марина от Графа и аз съм на същото мнение като allforne за характери и ненадмината , но до там.Бъдеще не познава , а и почти нищо не казва за него / поне при мен/.Ходим по врачки заради бъдещи предсказания , а не за да ни каже характерите на близките , за които питаме , то ние си ги знаем и без да даваме куп пари.И преди съм писала за нея , на сестра ми преди 12 години каза , че мъжът за който пита и с който тъкмо беше започнала връзка е много добър , но няма да е снего повече от 1-2 години , а към днешна дата са още заедно , ТА....
А на мен преди 2-3 години ми каза за бъдещето " скоро ти предстои ново начало" и пак ....
Сами си преценете.

# 228
Дами, ако ми разрешите да попитам  - при Валентин Начев може ли да се пита за здравословни проблеми и разпознава ли дали има негативни енергийни влияния, или отрича съществуването им /така наричаните от нас магии/?

# 229
halloween забранил/а си получаването на лични съобщения...

# 230
Здравейте
Някой има ли отзиви за Мариела от Пловдив, която приема и в София в Красно село

# 231
Бях при Гюкчен от София. За миналото ми позна някои работи, за бъдещето ще видим. Каза ми едно нещо за далечното бъдеще, което ме озадачи и натъжи. Та исках да попитам на някои нещо да му се е сбъднало от нейните предсказания?  newsm78
Не се притеснявай, не познава. Виждала съм се с нея веднъж случайно, не съм искала да ми гадае, но тя явно реши да ме впечатли и ми наговори как връзката ми с този, с когото съм била в момента, била голяма грешка и т.н. Е, излушах я озадачено, защото нямах никаква връзка тогава, нито пък по-късно с човек с подобно описание.

# 232
Здравейте
Някой има ли отзиви за Мариела от Пловдив, която приема и в София в Красно село

Една позната била много доволна, но това не е достатъчно за 50 лева.

# 233
  • В.Търново
Какви са тези такси.... ooooh! Това са шарлатани!!!

# 234
Здравейте,

Следя Ви, но не пиша често тук. Обаче днес се впечатлих особено от филма на "bTV Репортерите"   newsm78
Какви са тези суми? Какви са тези хора, дето ги имат, и дето дават тези пари? Какви са тези знатни врачки дето музата им идва от 1700 лв. нагоре! Да не говорим, че срещу 15-20 хил. лв. направо място в Рая ти продават  Rolling Eyes

# 235
http://www.btv.bg/video/shows/btv-reporterite/videos/btv-reporte … i-za-milioni.html

Ето това е видеото от БТВ- Репортерите.

# 236
  • В.Търново
Хората лесно се манипулират и шарлатаните се възползват от това.По принцип се лъжат повече хората с по-лабилна психика, тия дето ходенето при врачки им  се е превърнало в мания.

# 237
Отдавна не съм писала тук.Но споделям , след като е минало време.
Пепа - при мен познаваемост има.Само че понякога обърква хора и събития.Сроковете й понякога се забавят.Но това не е фатално за хода на събитията.
Искра - за съжаление , засега май трябва да кажа , че не позна..По нейните прогнози от 2013 г. трябваше да се омъжа на 22 години.Е,след 3 месеца навършвам толкова.Но като гледам как ми се завъртя живота , май няма да се случи...Просто у мен липсва такова желание.
Емилия от Лондон - два пъти ми е гледала и двата пъти позна и развитие , и срокове.
И като я споменавам , може ли някой да ми каже дали скоро се е свързвал с нея ? Беше ми писала да й пратя имена да ме запише.Аз видях чак на другия ден и й ги оставих и после пак изгубихме връзка.

# 238
Емилия -Пиротска няма твърда такса нали така?

# 239
Емилия -Пиротска няма твърда такса нали така?
Няма.

Общи условия

Активация на акаунт