Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 648
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
На мен Искра мии познна  само за минало.Бъдеще е кръгла нула.Няма и как да уцели щото единия от героите в фила дет видя няма дда остане в следващите кадри..На приятелката  ми позна само две работи а  за всичко останало  пак нула.Не дадохме и лев два..За миналто я признавам.Досега само четири жени  са ми познавали на сто. процента..едната е елвира, втората е ели.за третата питахх преди време дали е жива  четвъртата не помня името беше от бургаско един град.Цеца не позна абсолютно нищо.Професорът ми позна всичко което исках да знам за жалост като звънях отказа пак да ме приеме.На мартин захариев звънях по телефон пълен идиот нищщо не хвана.От импуллсния само тони съм доволна всичко ми се сбъдна но напоследък не  мога да я нацеля на смяна все съвпада аз като съм на работа.Румина е пародия няква кат сирма.станка от русе гледа по тел но казва две думи и спира иска сто лева да каже повече.

# 271
Здравейте,
Някой има ли координати на Румяна Ковачева от Русе? Ходили ли сте при нея? Мнения?

# 272
Каква е таксата на Валентин Начков?

# 273
Да точно за леля Искра от Бистрица питах. Аз и звънях но отказа консултация по телефона Sad

# 274
Колко пари струва изготвянето на хороскоп?

100 лв. На мен толкова ми струваше  хороскопа преди няколко години при Вотей. Има си тема за хороскопите, попитай там.

# 275
На мен Искра мии познна  само за минало.Бъдеще е кръгла нула.Няма и как да уцели щото единия от героите в фила дет видя няма дда остане в следващите кадри..На приятелката  ми позна само две работи а  за всичко останало  пак нула.Не дадохме и лев два..За миналто я признавам.Досега само четири жени  са ми познавали на сто. процента..едната е елвира, втората е ели.за третата питахх преди време дали е жива  четвъртата не помня името беше от бургаско един град.Цеца не позна абсолютно нищо.Професорът ми позна всичко което исках да знам за жалост като звънях отказа пак да ме приеме.На мартин захариев звънях по телефон пълен идиот нищщо не хвана.От импуллсния само тони съм доволна всичко ми се сбъдна но напоследък не  мога да я нацеля на смяна все съвпада аз като съм на работа.Румина е пародия няква кат сирма.станка от русе гледа по тел но казва две думи и спира иска сто лева да каже повече.

на мен Цеца ми е нацелвала някакви неща, но то всеки си има врачка:) а коя е Ели?

# 276
Аз искам да питам коя е тази жена с ключовете? Как гледа, колко взима и достъпна ли е, или пак тел. само на лични?
Преди години съм ходила при една леля Данче, която ти държи ключовете и ти и гледа. Тогава не си спомням какво ми е казала, но една приятелка която беше с мен, все още помни, че ми е познала  newsm78
Дали е същата тази жена?

# 277
Аз искам да питам коя е тази жена с ключовете? Как гледа, колко взима и достъпна ли е, или пак тел. само на лични?
Преди години съм ходила при една леля Данче, която ти държи ключовете и ти и гледа. Тогава не си спомням какво ми е казала, но една приятелка която беше с мен, все още помни, че ми е познала  newsm78
Дали е същата тази жена?
Тази е леля ти Венче. Взема 15 лева. За миналото  е без грешка, за бъдещето - нямам още данни. 
http://www.webcafe.bg/id_763919052_Da_ti_predskajat_badeshteto_p … vrazka_klyuchove_

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 15:58 от мамарамбо

# 278
Преди години съм ходила при една леля Данче, която ти държи ключовете и ти и гледа. Тогава не си спомням какво ми е казала, но една приятелка която беше с мен, все още помни, че ми е познала  newsm78
Дали е същата тази жена?

на ключове гледа невена, преди беше на хр. ботев. има малко попадения и непрекъснато с някакви магии се занимава

# 279
  • В.Търново
Нали не вярвате, че може да се гледа на ключове?!  Laughing

# 280
Нали не вярвате, че може да се гледа на ключове?!  Laughing

вярваме или не жената си гледа Simple Smile)) но и не виждам причина да търсим логика в тези неща, все пак не е нещо дето се учи в университет:)) имаше едно две попадения като ходих веднъж при нея, но не е кой знае какво... а и имайки предвид че непрекъснато кара клиентите си да забъркват разни отвари и да правят някакви неща, може би е по-добре да не се ходи при нея.

# 281
Мамарамбо, приемаш ли добронамерен съвет? И на лични ли го предпочиташ, или да си позволя да пиша тук, защото това, което искам да кажа, не е лошо или осъдително, а може да е от полза и на други?

# 282
Мамарамбо, приемаш ли добронамерен съвет? И на лични ли го предпочиташ, или да си позволя да пиша тук, защото това, което искам да кажа, не е лошо или осъдително, а може да е от полза и на други?

Давай!

# 283
Дайте координати на леля Венче

# 284
Адресът на Румяна Ковачева е : гр. Русе; комплекс ЕВАС; ет. 4
тел.- 83-67-13
GSM - 0888855489
Таксата е 20 лв.

Общи условия

Активация на акаунт