Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 679
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
Чух доста положителни коментари за леля Искра.Знаете ли дали дава консултации по телефона?

За тези, които ме нарекоха комплексарка, да попитам, това цитираното не е ли предъвкано хиляда пъти точно и не пита ли точно и конкретно за леля Искра? Има ли тема след 2012, която не дъвка леля Искра? Какво точно за леля Искра не е казано? А, да. Че нещата се сбъдват. Но дори и да не е казано един милион пъти, вкл и в тази тема, че Искра гадае по телефона, никога не ми е ставало ясно защо някой би написал въпрос за нещо, което може да разбере за точно 30 секунди, ако вдигне телефона и попита директно човека, от когото се интересува?!?

Но разбира се имаме два варианта - да държим темата на ниско отчетно ниво без грам добавена стойност или да се опитаме тя да е наистина полезна. Аз поне предпочитам да не се въвличам в кифленски дискусии.

# 301
  • София

За тези, които ме нарекоха комплексарка

Кой те нарече комплексарка??? Mr. Green #2gunfire #2gunfire

На мен тези запитвания за отдавна коментирани до безкрайност хора ми звучи като желание да се лансират същите измамници тук пак. Пък който се "хване", "хване" се. Не е за сефте. "Новото е добре забравено старо".

potrebitel22, знаеш, че на 100% си права.
  bouquet  

# 302
Аз няма какво да се похваля ,за това и не пиша. Чакам някоя от прогнозите да се сбъдне , но май ще има да си почакам . Ходих при жената с двете чаши и останах малко объркана😒

# 303
Аз пиша да кажа че прогнозите на Узунов и леля Искра вървят малко по малко към сбъдване. Все още е рано да се каже окончателно че са познали де... Това са ясновидците за мен.

# 304
Аз ще се включа, защото тук се коментира една жена с две чаши. За една такава е писала преди време Melissa и до колкото си спомням жената е от "Борово". Ако някой има нейни координати - моля да сподели.
Но ако обсъжданата тук жена се казва Нели и живее в Лагера, знам я. Бях при нея преди няколко месеца - позна горе-доулу хора около мен. По-скоро кой с какво се занимава и какъв характер е. Но нищо от това което ми предрече, дори и за близко бъдеще не се сбъдна. Ще добавя само и, че на мен "трудно ми се гледа". До сега нямам попадения. Чакам една прогноза от Вальо и тогава ще пиша.
Може ли някой да сподели, ако пиша на Елвира, задавам ли конкретни въпроси или само дата на раждане? Как точно става, за да не се налага да си пишем дълги писма?

# 305
Здравейте, писах в 21 тема, но ще пиша и тук. Има ли някой впечатления от Божидат Караджов. Днес го даваха и на предаването на Гала "На кафе". На мен ми поиска 500 лв. да ми премахнел негативна енергия, която съм имала. Не съм ходила повече, не мога да отделя толкова пари, освен това каква е гаранция, че като ги дам и ще ми помогне.

# 306
Аз ще се включа, защото тук се коментира една жена с две чаши. За една такава е писала преди време Melissa и до колкото си спомням жената е от "Борово". Ако някой има нейни координати - моля да сподели.
Но ако обсъжданата тук жена се казва Нели и живее в Лагера, знам я. Бях при нея преди няколко месеца - позна горе-доулу хора около мен. По-скоро кой с какво се занимава и какъв характер е. Но нищо от това което ми предрече, дори и за близко бъдеще не се сбъдна. Ще добавя само и, че на мен "трудно ми се гледа". До сега нямам попадения. Чакам една прогноза от Вальо и тогава ще пиша.
Може ли някой да сподели, ако пиша на Елвира, задавам ли конкретни въпроси или само дата на раждане? Как точно става, за да не се налага да си пишем дълги писма?

нели е, в една от улиците на 20-та поликлиника, може и лагеа да се води квартала, аз мисля че е борово

# 307
  • бургас
Здравейте, писах в 21 тема, но ще пиша и тук. Има ли някой впечатления от Божидат Караджов. Днес го даваха и на предаването на Гала "На кафе". На мен ми поиска 500 лв. да ми премахнел негативна енергия, която съм имала. Не съм ходила повече, не мога да отделя толкова пари, освен това каква е гаранция, че като ги дам и ще ми помогне.

не си губи време и най вече парите за този   Wink

# 308

[/quote]

[/quote]

Определено не мисля да давам толкова пари. Просто не мога да разбера защо го лансират. Признавам, може би има дарба, но да поискаш 500 лв. за премахване на негативна енергия....Реших да попитам дали някой има впечатления от него.

# 309

[/quote]

Определено не мисля да давам толкова пари. Просто не мога да разбера защо го лансират. Признавам, може би има дарба, но да поискаш 500 лв. за премахване на негативна енергия....Реших да попитам дали някой има впечатления от него.
=================================================================

Бъди радостна, че от теб е поискал само 500.Благородно е подходил.Както отдавна сме коментирали, виж какви огромни суми е искал  от други. Феноменът работи със замах!
Питаш дали някой има впечатления от него-такива имат в икономическа полиция.

http://www.blitz.bg/news/article/133485

[/quote]

# 310

Бъди радостна, че от теб е поискал само 500.Благородно е подходил.Както отдавна сме коментирали, виж какви огромни суми е искал  от други. Феноменът работи със замах!

[/quote]
[/quote]

Ужас....не знам каква съвест има да изнудва хората и да им взема парите!!! Аз като ходих при него, много хора чакаха. Отделно взе ми тарифата, нямаше и 10 минути да съм седяла вътре и съответно не ми издаде касов бон. Не че съм очаквала, но аз също се занимавам с бизнес и всяка година си плащам данъците искам, не искам.
Да гледаш да печелиш на гърба на хората и да се възползваш от това, че имат проблеми и търсят решение...Ок, имаш някаква дарба, ами кажи колкото решите, толкова ми оставете.

# 311

не си губи време и най вече парите за този   Wink

Бъди радостна, че от теб е поискал само 500.Благородно е подходил.Както отдавна сме коментирали, виж какви огромни суми е искал  от други. Феноменът работи със замах!

[/quote]

Ужас....не знам каква съвест има да изнудва хората и да им взема парите!!! Аз като ходих при него, много хора чакаха. Отделно взе ми тарифата, нямаше и 10 минути да съм седяла вътре и съответно не ми издаде касов бон. Не че съм очаквала, но аз също се занимавам с бизнес и всяка година си плащам данъците искам, не искам.
Да гледаш да печелиш на гърба на хората и да се възползваш от това, че имат проблеми и търсят решение...Ок, имаш някаква дарба, ами кажи колкото решите, толкова ми оставете.
[/quote]

Отскоро ли се занимаваш с врачки?Не би трябвало да очакваш съвест там.Няма такава.Хората пък нямат дълга памет и каквото и да се случи, опашката, на която си чакала , за да влезеш при него ( или който и да е) абсолютно  никога няма да пресъхне,независимо от каквото и да е.
А, за всеки случай се прави и умела реклама по медиите.Караджов и след ареста и изобличението си не спира да ги обикаля.Последно днес при Гала.

# 312
  • гр.Пловдив
Запис,пак ви подкарвам да ви следя с надеждата някой да е попаднал на нещо свястно в Пловдив или околията Sad

# 313
Запис,пак ви подкарвам да ви следя с надеждата някой да е попаднал на нещо свястно в Пловдив или околията Sad
И аз така....търся нещо свястно от Пловдив и околията..ама май само с търсенето ще си останем... Cry

# 314

не си губи време и най вече парите за този   Wink

Бъди радостна, че от теб е поискал само 500.Благородно е подходил.Както отдавна сме коментирали, виж какви огромни суми е искал  от други. Феноменът работи със замах!

[/quote]

Отскоро ли се занимаваш с врачки?Не би трябвало да очакваш съвест там.Няма такава.Хората пък нямат дълга памет и каквото и да се случи, опашката, на която си чакала , за да влезеш при него ( или който и да е) абсолютно  никога няма да пресъхне,независимо от каквото и да е.
А, за всеки случай се прави и умела реклама по медиите.Караджов и след ареста и изобличението си не спира да ги обикаля.Последно днес при Гала.
[/quote]

Ходила съм 1 - 2 пъти на врачка, но до сега никоя нищо не ми е познала. Единствено Караджов много точно ми каза какво ми е здравословното състояние. За това признавам, че може би има някаква дарба.Въпреки че при мен проблемът е щитовидна жлеза, която е увеличена и по принцип се вижда, така че пак не знам до колко е познал.
Ядоса ме това, че стоях вътре точно 10 мин. Каза ми, че имам отрицателна енергия, която ми пречела и докато не се изчистела, нямало смисъл да говорим. Питам от къде е тази отрцателна енергия, трябвало да се изчисти и тогава щял да ми каже. Питам го как се чисти, с някакви компреси ми каза, една доза струвала 120 лв. на мен 4 ми трябвали, но по принцип не държал той да ми я чисти. Можело и другаде да отида. И общо взето това беше, за 10 мин оставих 30 лв.

Общи условия

Активация на акаунт