Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 672
  • 768
  •   2
Отговори
# 315
  • гр.Пловдив
В Пловдив мисля, че имаше една жена Ивелина Христова, ако не се лъжа. Тя спечели едно от предаванията "Ясновидци". Не знам до колко познава, но може да пробвате.

Изобщо не искам да коментирам повече астроложката Анелия,Ивелина Христова и Вергиния....писала достатъчно назад в темите,за мен не струват,който иска да си дава парите Naughty Stop

# 316
Искам да ви попитам някой използвал ли е услугите на http://astro.velida.net/index.php?cmd=about и на маг Вая  newsm78

# 317
Искам да ви попитам някой използвал ли е услугите на http://astro.velida.net/index.php?cmd=about и на маг Вая  newsm78

От любопитство си прочетох месечния и годишния хороскоп, но само по стила на писане - не ми вдъхват доверие, звучат несериозно, хороскопа не е врачуване. Описали са нещата сякаш врачуват какво ЩЕ стане, ама ако си решила пробвай.

# 318
Много ме кефи името Ташинка, какво да кажа, едно истинско име за проникновен човек. Отвъд интелектуалните парадигми, смаяна съм.

Говоря за нея, защото я видях сред ясновидките.

# 319
Надиа позна за хороскопа от 2014-та поне на мен.

Може да се добави Боряна Ангелова от Дианабад към списъка. Прави проверка за чужди влияния и на скайп boriana.angelov
Видях, че има отзиви за нея и аз давам един добър отзив, макар и не директен. Приятел беше при нея и е много доволен. Аз лично вярвам повече в позитивното мислене и Луиз Хей и затова не съм ходил, но съм говорил с нея и е позитивен човек, земен. Аз усещам хората веднага. За разлика от повечето врачки не усетих някаква негативна енергия от нея. Но неговия живот наистина се промени към по-добро след като тя му направи два сеанса на изчистване на аурата и чакрите. Гледа на махало, но предпочита да не предрича бъдещето, а да чисти лоша енергия. Simple Smile

# 320
Надиа позна за хороскопа от 2014-та поне на мен.

Може да се добави Боряна Ангелова от Дианабад към списъка. Прави проверка за чужди влияния и на скайп boriana.angelov
Видях, че има отзиви за нея и аз давам един добър отзив, макар и не директен. Приятел беше при нея и е много доволен. Аз лично вярвам повече в позитивното мислене и Луиз Хей и затова не съм ходил, но съм говорил с нея и е позитивен човек, земен. Аз усещам хората веднага. За разлика от повечето врачки не усетих някаква негативна енергия от нея. Но неговия живот наистина се промени към по-добро след като тя му направи два сеанса на изчистване на аурата и чакрите. Гледа на махало, но предпочита да не предрича бъдещето, а да чисти лоша енергия. Simple Smile

Повече инфо, моля.....

# 321
Здравейте нова съм тук.... Искам да попитам за леля Митка от с.Хрищени (Старозагорско) Моля ако някой има телефонния и номер по възможност да ми го даде и да сподели какви са му впечетленията от нея ...Благодаря предварително

# 322
Направи му изчистване на аурата и чакрите. Имаше стягане в гърлото и множество фантомни болки по тялото, но от както отиде при нея изчезнаха. Познала му нещо и за бъдещето. По-млада е от повечето врачки и ми се видя модерна жена, интелигентна. Ако я срещна на улицата никога няма да кажа, че се занимава с такива неща. Тя не приема у тях, прави срещите си на неутрален терен (заведение, пейка в парка, както се уговорите). И двете за мен са голям плюс, защото изпитвам ужас от типичната лелка/баба врачка с апартамент, който мирише на котки. Laughing Аз питах само за магия - ами нямам и повече не съм се занимавал. Успех! Simple Smile

# 323
В Пловдив мисля, че имаше една жена Ивелина Христова, ако не се лъжа. Тя спечели едно от предаванията "Ясновидци". Не знам до колко познава, но може да пробвате.

Изобщо не искам да коментирам повече астроложката Анелия,Ивелина Христова и Вергиния....писала достатъчно назад в темите,за мен не струват,който иска да си дава парите Naughty Stop
Споделям мнението за споменатите тарикатки ,особено любима ми е Вергиния-пълен абсурд,само че най-странното от всичко бе за мен,че за едно нещо,което съм убедена,че няма да се случи,но го прогнозираха без да питам го казаха с еднакви думи ,а уж едната гледа в лаптопа на някаква си звездна карта,а другата в ангелски или таро карти... newsm78.Грешни пари,хвърлени на вятъра,но вината си е моя,поне ума в главата ми дойде да не посещавам такива зомбирали алчни лъжци!

# 324
Някой ще се похвали ли със сбъдната прогноза от Валентин Начев?
Или да се оплаче от несбъдната такава?

# 325

При мен клони към 0 във всички посоки Wink

# 326

Всички май чакаме прогнозите от Начев......

# 327
Тъй като Мамарамбо беше питала няколко "познавача" /включително споменатия Начев/ за конкретно събитие с конкретен срок, който скоро изтича, надявам се да сподели за познаваемост...
И й стискам палци нещата да се развият по най-добрия за всички начин и без вреда за никого Praynig

# 328
Тъй като Мамарамбо беше питала няколко "познавача" /включително споменатия Начев/ за конкретно събитие с конкретен срок, който скоро изтича, надявам се да сподели за познаваемост...
И й стискам палци нещата да се развият по най-добрия за всички начин и без вреда за никого Praynig
Тъй, тъй......чакаме. После теглим чертата и тръгваме да си искаме парите обратно  Joy

# 329

Услугите на маг Вая ползвах съвсем наскоро. Приятна и интелигентна жена. По-скоро заредена с положителна енергия и в хармония със себе си.
Равносметката: като хвърли Таро-то и позна за всичко с което се занимавам в момента - аз дума не обелвам. Тя говори и ме поглежда многозначително, аз си трая. Казах й, накрая ще ти кажа. Чете ми и нещо от някаква книга, но по-скоро като насока по рождената дата - какъв човек съм какво ми пречи в живота и какво ми помага. Но ме порази по-скоро с това, че видя абсолютно точно какви битки водя в момента. За бъдеще имах два въпроса - отговорите бяха кратки само с ДА, и се даде някакъв срок. Но за мен това ДА е доста многозначително, така, че не мога да кажа все още дали има познаваемост...
Това е мнението ми!

Общи условия

Активация на акаунт