Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 586
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Дайте сега отначало. Пращаш пари и после звъниш. Къде ги пращаш?

# 376

Когато й се обадиш (нямам предвид конкретно вас, а всеки от нас) тя ти дава адрес и име на което да се пратят с пощенски запис.

# 377
  • В.Търново

Когато й се обадиш (нямам предвид конкретно вас, а всеки от нас) тя ти дава адрес и име на което да се пратят с пощенски запис.

А колко продължава доло-горе гледането по тлефон?

# 378

А колко продължава доло-горе гледането по тлефон?

Колкото е нужно - отговаря на всички въпроси, които си си подготвила. При мен не бяха много.

# 379
Доста хора проявиха интерес към телефона на Таня от Тънково. Въпреки, че MayyaI го беше публикувала в миналата тема, аз пак ще го напиша тук, за да не ви карам да ме чакате да ви отговоря на личните съобщения, ако ви трябва спешно.

Ето го и него: 0889 896 339

Ако я посетите или звъннете, споделете моля ви впечатленията си. А ако някоя прогноза се сбъдне в бъдеще, ще се радвам да споделите за сбъдваемост Simple Smile

# 380
Имам питане относно Таня от Тънково, тъй като и аз искам да й се обадя. Как става гледането по телефона, като тя не вижда човека? Имам предвид, че пише, че тя гледа по очите на човек. В този ред на мисли не е ли нужно да се прати снимка или може и без newsm78

# 381
Имам питане относно Таня от Тънково, тъй като и аз искам да й се обадя. Как става гледането по телефона, като тя не вижда човека? Имам предвид, че пише, че тя гледа по очите на човек. В този ред на мисли не е ли нужно да се прати снимка или може и без newsm78

На мен ми поиска само първо име.

# 382

Малко ми е странно как успява да гледа, все пак много хора са с едно и също име, освен това липсва прекия визуален контакт, но може да си има дарба жената.

# 383

Малко ми е странно как успява да гледа, все пак много хора са с едно и също име, освен това липсва прекия визуален контакт, но може да си има дарба жената.

Не знам Simple Smile Аз лично искам да я посетя и лично, но не знам кога може да стане това, едва тогава бих могла да коментирам повече.

Леля Искра също иска първо име и години, което пак включва доста хора.

# 384
Да, тя затова Искра и толко познава  Laughing аз на тези по телефона нещо не им вярвам. Всъщност гледах "Ясновидците" на Фен тв и май вече не вярвам на никого. Какви щуротии говорят, и то идентични за всеки човек, та уцелват явно, хората звънят, мъцат утвърдително.

# 385
Нещо за ритуалите на Невена /с ключовете/? Файда?

# 386
Аз правих чистене при Мария.Нещо май няма резултат.Ама и аз не съм го свършила докрай.Трябва да излея една вода на плодно дърво.Ама в София къде да го търся...

# 387
Ми палят се свещи в саксия с пръст.Тази пръст ме притеснява.

# 388
Ми палят се свещи в саксия с пръст.Тази пръст ме притеснява.
Това с тази пръст не ми звучи добре и на мен Thinking

# 389
Мамарамбо, какво трябва да изчистиш по този начин?
Тя пръстта може да се замени примерно с пясък, "експертката" може да е имала предвид просто да се закрепят свещите, и да е дала пръстта като пример...
Въпроса е има ли нещо за "чистене", или ще се "наслагва" нещо по тоя начин? Защото в единия случай пръстта си има обяснение, всеки си поема риска...
И какво обещава да се случи след ритуала?

Общи условия

Активация на акаунт