Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 558
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
Странно е това с пръстта! За здраве използват жито обикновено (пшеница)....

# 391
Нищо няма да правя. Още повече, че постя и ще ми четат Василиевата молитва.  #Crazy

А за свещите - да си отидело неразбирателството между мене и други двама души.

# 392
  • София
Нещо за ритуалите на Невена /с ключовете/? Файда?
Ми палят се свещи в саксия с пръст.Тази пръст ме притеснява.

Преди доста години аз съм правила ритуал със свещи на Невена, но не съм ги палила в саксия. Може би си зависи от проблема за който е самия ритуал.

# 393
Вая ми позна много неща, а Боряна Ангелова всичко. Тя се занимава и с чистене на аурата. И при двете ходех през 2013.

# 394
Аз си взимам думите назад за Мария.Започнах да усещам изчистването с пълна сила.С това не искам да кажа,че нямам дребни ежедневни проблеми,но основното се оправя.

Само не мога да си намеря плодно дърво-ако някой има идеи,моля да сподели.

# 395
На Боряна можете да й добавите телефона в анкетата. 0888 990901
Има го пуснат в стара тема. Peace

# 396
Здравейте. Скоро не съм се включвала в публичната тема. Искам да Ви споделя за две дами, които ми похвалиха и да Ви попитам дали някой има впечатления от тях, защото не си спомням да са коментирани назад в темите...

Моя позната преди време ми ги похвали много и двете...И двете ѝ казали неща, които в последствие се случили и били важни за нея. И двете са от Перник.

Едната е Ваня. Била на възраст. Гледала на захар. Изчиствала, ако види, че има нещо направено за символични цени. Консултацията ѝ, която е около час като времетраене била 15лв. тел. 0893 20 72 66.

Другата е Мими. Била млада и записвала за месец поне напред. Работела с доста популярни личности. Консултацията траела около 30 мин и нямала тарифа. Повечето оставяли по 20лв. Тел. 0898 779 768

Ако някой е чувал нещо за някоя от двете или пък има лични впечатления, ще съм благодарна, ако сподели.

П.С. Да поясня, че и двете не са ромки, ако това е от значение за някой.

# 397
  • София

newsm78 Поразпитай бабите около блока за череша, ябълка, орех, въобще за плодови дръвчета. Не може да няма. Peace

# 398
  • бургас
Аз си взимам думите назад за Мария.Започнах да усещам изчистването с пълна сила.С това не искам да кажа,че нямам дребни ежедневни проблеми,но основното се оправя.

че Мария от кога почна да изчиства ? преди една година когато бях при нея каза че не може да разваля и да чисти

# 399
коя е тази Мария?

# 400
  • София

Мария, Ямбол. 0897 977 940 
За повече подробности виж постовете на ancholina или в търсачката. Peace

# 401

че Мария от кога почна да изчиства ? преди една година когато бях при нея каза че не може да разваля и да чисти

Прати ме при нейна позната,която се занимава с такива неща.

# 402
Добре, пишеш, че не записва по телефон. Отиваш и чакаш, ама къде? И ако се случи точно този ден жената да не е в града? Минал си половин България и хоп - изненада...

# 403
Добре, пишеш, че не записва по телефон. Отиваш и чакаш, ама къде? И ако се случи точно този ден жената да не е в града? Минал си половин България и хоп - изненада...

Ямбол,хотел България,ет.3 в един от офисите-на вратата има табелка.

# 404
А жената, при която праща за "чистене", и тя ли е в Ямбол?
Имат ли тарифа твърда, или кой - колкото?

Общи условия

Активация на акаунт