Ясновидци/врачки - тема 27

• 210 397
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте,моля ако някоя от вас е посещавала баба Минка от с.Осетеново, да сподели впечатления.

# 556
Вилиан, а Валентин казваш, че ти е лял восък, каза ли ти кой и защо ти е правил магия? После ще пиша защо питам.

# 557
Вилиан, а Валентин казваш, че ти е лял восък, каза ли ти кой и защо ти е правил магия? После ще пиша защо питам.

Да, каза ми и съвпада напълно с моите подозрения като период и човек.

# 558
Здравейте! Върнах се назад в темите и прочетох доста неща. Имам нужда от личен съвет и насока относно бъдещето  и от споменатите ясновидци се насочих към Валентин Начев. В по-стара тема видях, че живее в София, кв "Триадица" 6. Телефонът му е споменат в анкетата. Доста хора са го посещавали, доколкото четох. Искам да попитам той на какво точно гледа-карти и кафе? Това в собствения му дом ли се случва или си има отделен кабинет с това предназначение? Направо да му звънна и да си уговорим среща ли? И как стоят нещата с плащането, ако не бъркам 30 лв? Благодаря ви предварително. Simple Smile

# 559
Здравейте! Върнах се назад в темите и прочетох доста неща. Имам нужда от личен съвет и насока относно бъдещето  и от споменатите ясновидци се насочих към Валентин Начев. В по-стара тема видях, че живее в София, кв "Триадица" 6. Телефонът му е споменат в анкетата. Доста хора са го посещавали, доколкото четох. Искам да попитам той на какво точно гледа-карти и кафе? Това в собствения му дом ли се случва или си има отделен кабинет с това предназначение? Направо да му звънна и да си уговорим среща ли? И как стоят нещата с плащането, ако не бъркам 30 лв? Благодаря ви предварително. Simple Smile
Здравей,Валентин приема на ул.Триадица 6,това е офис.Гледа на кафе и обикновени карти,взима 30лв.Прави и нумерологични изчисления PeaceОбаждаш се по телефона и си записваш час,не се чака.Сподели след посещението какви са впечатленията ти ако е удобно Peace

# 560
Току-що му се обадих и си запазих час при него за утре следобяд. Докато говорехме покрай него имаше някакви хора, нещо говореха, той им се смееше... Утре ще пиша да кажа какво е станало.

# 561
Уточнявам вчерашната си питанка, че вчера въобще нямах време за пространни писания.
Интересното е, че на мен въобще не ми видя магия, гледа ми по телефона през ноември мисля беше, може и края на октомври да е било. Видя човека, който пречи и негативното му влияние, фиксира период, но каза, че не е магия. Всички други, при които съм била, виждат същия човек, казват магия - не може да си измислят, защото посочват, че по времето, когато е правена първата магия, съм живяла в друго жилище, чуждо, посочват етажа и казват колко години назад е - всичко това чак да го измислят, е невъзможно.
Не е магия според него, пък е негативна намеса - какво е тогава?
Много ми е далече да отида, заета съм с други неща в момента, а пък по телефона мисля, че не е толкова точен, колкото при лична среща - може и затова така да ми е казал...
Колко пъти лее восък и кога започва да се усеща промяна? Колко струва самото восъколеене /може и на лични, ако не е удобно, но ако ида, да не се окаже, че нямам толкова пари/.

# 562
Аз това за восъка сефте го разбирам.

# 563
Уточнявам вчерашната си питанка, че вчера въобще нямах време за пространни писания.
Интересното е, че на мен въобще не ми видя магия, гледа ми по телефона през ноември мисля беше, може и края на октомври да е било. Видя човека, който пречи и негативното му влияние, фиксира период, но каза, че не е магия. Всички други, при които съм била, виждат същия човек, казват магия - не може да си измислят, защото посочват, че по времето, когато е правена първата магия, съм живяла в друго жилище, чуждо, посочват етажа и казват колко години назад е - всичко това чак да го измислят, е невъзможно.
Не е магия според него, пък е негативна намеса - какво е тогава?
Много ми е далече да отида, заета съм с други неща в момента, а пък по телефона мисля, че не е толкова точен, колкото при лична среща - може и затова така да ми е казал...
Колко пъти лее восък и кога започва да се усеща промяна? Колко струва самото восъколеене /може и на лични, ако не е удобно, но ако ида, да не се окаже, че нямам толкова пари/.
Восък лее един или два пъти, зависи. Цената е 30лв. Ефекта при мен започна да се усеща след месец, но според него е от един до три месеца.

# 564
Благодаря!
Восък се лее за разваляне на магии или има още неща, за които помага - примерно за хармонизиране на нещо си, за късмет или...?
30 лв. е доста поносимо, за да опитам, само пътя дотам ми е проблем - разстоянието по-точно.

# 565
Искам да ви попитам, относно Начков... Утре имам час при него. На кафе и карти ли гледа за тези 30 лева... и кафето от вкъщи ли си го взимаш, защото аз съм ходила при жена, която гледа на кафе и ме накара вкъщи да си го сваря? А относно нумерологията.. за такъв хороскоп още ли трябва да платя? Днес ходих до офиса му, намерих сградата, но тя е огромна и не зная на кой етаж е. Ще съм ви благодарна, ако някой вече е ходил и ми каже, защото ми е неудобно пак да го притеснявам по телефона. Благодаря ви.

# 566
411 мисля, че беше. Кафето е от него. За всичко е 30 лева.
Аз пък искам да питам за какво ви е лял куршум. Искам и аааааз.

# 567
Абе, де я елвирино-докеровата дружинка?

# 568
Восък бе, душо, куршум е друго. Куршум се лее с олово.

# 569
Восък бе, душо, куршум е друго. Куршум се лее с олово.
Нали съм войнствено настроена, все хладно оръжие ми е в главата.

Общи условия

Активация на акаунт