В новата година с нов късмет ЮНСКАТА дружина дерзае напред - 9

• 36 702
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Мики, бързо да оздравявате!

Ние днес бяхме на ДК и момата е станала 77см и 9300. Сложиха ни две ваксини и сега спи доста време. Имаме две зъбчета и видях, че отгоре има едно бяло връхче. Месец и половина бяхме със сополи явно заради зъбите защото както се показа второто зъбче, така и сополите се оправиха. За сега хапва всичко без проблеми, но изяжда малко количество и след това си търси гърдата. От миналата седмица слагам по малко жълтък през ден в зеленчуковото пюре. Все още не седи стабилно, прави сериозни опити да лази, върти се по цял ден като пумпалче. Спането нощем е мираж, а през деня не мога да спя защото после ми е още по-лошо.

# 151
Tyra с Шуслеровите соли ги третирам децата, но задължително правя и инхалации. Peace
Пък за градината какво да ви кажа, виждала съм как водят видимо болни деца...нямало , кой да им ги гледа  #Cussing out ММ онзи ден каза, че едно момиченце едва не си е плювнало дробовете пред него, а майката простор и е казала да слага ръка на устата  Tired
Няма гаранция, че вкъщи ще ни подмине, ама аз съм длъжна да опитам...
Обаче баткото мухлясва вкъщи Rolling Eyes

# 152
Здравейте!
След три нощи наспиване - снощи пак се започна. Тези зъби направо ще ме подлудят.  Tired
Моята мома вчера за първи път се изправи сама на решетката на леглото.  newsm44
От репортажа за грипа съм започнала да давам на баткото ударни дози витамин С - дано го подмине грипа, че няма как да го спра от училище. Simple Smile

# 153
  • в Кошера
Tyra с Шуслеровите соли ги третирам децата, но задължително правя и инхалации. Peace

Инхалациите и промивките + Бейбивак са по дифолт, затова не ги споменавам даже.  Crazy Laughing

Обаче баткото мухлясва вкъщи Rolling Eyes

Ооо, говори ми.
"Мамо, скучно ми е! Искам си при приятелите!", "Мамо, кога ще ме пуснеш на градина?"  Crazy Mr. Green

# 154
Тайра моя не зори за градина, 'щото от миналия май не е ходил за повече от седмица.Ама не иска да излиза,ако няма деца, само пред ТВ седи или цъка на телефона ми.Събота и неделя като сме с приятелите ни става друго дете, тичат,катерят се по дърветата,играят....
Чудя се дали да не идем на вилата при баба и дядо за седмица- две, но там щемухлясаме всички заедно  Crazy
БейбиВак имам от 2-3 седмици алеуя !!!Бог да благослови човека, който го е измислил  bowuu Joy

# 155
  • в Кошера
Същият кибик е и тя - айпада - Пипи, Франклин, Уинкс, Монстър, Маша, Питър Пан, клипчета разни-разнообразни... като й писне да цъка в Тубата, минава на игрички, пъзели, книжки и т.н.  Rolling Eyes
Положителното от престоя й вкъщи е това, че я научих да пише всички букви, имената ни вкъщи (+ тези на баби, дядовци, братовчеди и почти цялата рода  Mr. Green Laughing) Може да събира и изважда с числата до 10, да ги пише също. И така.

Но предпочитам да се озорвам с двамцата вкъщи сега, отколкото след седмица-две пак така, но с бонус сополи и кашлица.  #2gunfire #Cussing out

# 156
Уффф болнаво си е гадното време... аз вече трети ден се дера от кашлица и сополи, поне посвалих малко Т. МъжО остана да работи от вкъщи, за да гледа бебс да не му се вра твърде аз, и е някакъв ужас, хвърчи между компютъра и кошарата...завалийката измъчи се. Аз съм с маска, но пак ме е шубе. Днес ходих на УНГ и ми изписа АБ, който педи пък каза, че не бил от най-съвместимите с кърменето... ще чакам до утре преди да го започна, дано се размина.

# 157
Гаги провери си АБ за съвместимост тук http://e-lactancia.org/
Повечето лекари нямат идея за съвместимости  Peace

# 158
  • Шумен
Ние днес бяхме на консултация,на 6 месеца и половина сме 8,800 и 69 см,но гласувах в анкетата де  Laughing биха ни последната ваксина хепатит B вече чаааак на годинката  Party мъчи ни второто зъбче и не иска да яде тези дни  Sad и така това е за сега от нас...лека нощ  Heart Eyes

# 159
Мики мерси за линка   bouquet
Може ли да се разчита, че е на 100% надеждна информация? Според него, предписаният ми Сумамед (АБ) е с най-нисък риск, също както и Нурофен-а, което ми стана малко съмнително  Thinking
ПП: Еее не, за Аспирин дава много нисък риск, а това категорично не е съвместимо, нали се дава на деца над 14 години...

# 160
Сайта е абсолютно актуален и надежден,тук става дума за преминаване на състав в кърмата.Аспирина е забранен за консумация да, но пък много бременни го пията през цялата бременност.Става дума за количествено преминаване,защото гърдите филтрират...
Сумамед се изписва на кърмачета, Нурофен също, така, че не виждам причина да не можеш да кърмиш.Говори и с ЛЛЛ, те имат още един справочник за съвместимост !  Peace

ПП Аз пия Нурофен мн. често заради мигрената.

Последна редакция: ср, 21 яну 2015, 08:49 от Мики

# 161
Gaggi, и аз мисля като Мики.  Peace
Различно е кое може да се дава на детето и кое на кърмещата майка.
И аз съм се допитвала до този сайт и до консултант от ЛЛЛ за лекарства.

# 162
  • София
Уфффф, гадното време докарва много бацили, вярно е! Бьрзо оздравявайте, гонете сополите и кашлицата.  Wink
И аз сьм в напрежение кой ще цьфне прьв вкьщи. Дано да се разминем с леко. Praynig
Да се оплача от Мария - цяла нощ се буди, проплаква, тьрси да цока, а като стане 6 часа заспива. Спи до 9.30. Вече спя с нея 2часа и през деня се чувствам по-добре. Направо ми разказва играта цяла нощ. Crazy Crazy Crazy

# 163
Мики много се надявам да си права. Проверих с аспирина, защото педката категорично ми го забрани с горния довод... проверих и противозачатъчни таблетки с прогестерон - тях също дава с нулев риск...
Както е да е, тази сутрин започнах АБ, много е зле положението.

# 164
На 7 мес и 10 дни Мария е 9900 и 70 см. С  ваксините  сме много  назад.  Ехографията  е отлична. Браво на детето.

На новините за  грипната   вълна не се връзвам. Ние живеем на вълнолома.  Mr. Green Господ да ни пази.

Гаги,  и аз се доверявам изцяло на таблицата. Peace

Оздравявайте!!! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт