В новата година с нов късмет ЮНСКАТА дружина дерзае напред - 9

• 36 694
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Мария е с две зъбчета. Изникнаха много скоро едно след друго. На батковците зъбките никнеха така по две, по четири, на малки разстояния едно от друго, но не е било в един и същи ден. (Не че не вярвам на приятелката ти.)  Simple Smile

# 136
  • в Кошера
Дреб е с 4 зъба - два горе и два долу. Горните избиха едновременно на 1ви януари.  Peace Долните през 10 дни, в началото на декември.
Щерчо се сдоби с първия си зъб чак на 10 месеца.  Wink

# 137
Момичета, честити Ви именници и от мен със закъснение, живи и здрави да са ви и късмета да ги следва навсякъде!

И щерката е с 2 зъба, избиха в рамките на 2 седмици долни..като съдя по настроението може би скоро ще почват да я мъчат и горните..

Хайде и аз да питам за кашата от елда, откъде купувате брашното, понеже аз успях да намеря само елда на зърна ? И някой правил ли е каша от несмляна да сподели опит?

# 138
Flame_, аз взех от био маг. Балев, 1/2кг опаковка, ама доста ми се вижда. Още не съм пробвала да я варя, че пробваме от вчера някаква каша на Humana с царевично и оризово брашно и плодове.
За спането, ние вече нямаме никакъв режим. Нощното събуждане се продължава в 12 и 3 h, а след 4-5 последно време се събужда почти на всеки час Sad. Но виждам не сме само ние. Още нямаме зъбки, но май пробиват горните. Понякога подремва малко преди обяд или на обяд или след. Не знам как издържа да е толкова време буден, защото аз не издържам Sad. Така ми е трудно да направя и режим за хранене.

# 139
Аз правя каша от елда на зърна. Купувам светли, защото тъмните не са хубави. Изплаквам и на около 300 мл вода слагам 6 лъжици елда. Оставям да се вари на много слаб огън и като заври чакам 20-30 мин и разбърквам от време на време, за да не изкипи. Понеже става много лигава, след сваряване я изплаквам в едно сито и след това я смилам в блендъра. Добавям АМ. Или пък я правя с морков. По-нататък ще пробвам с плодове. Става супер. Но е важно след това да се изплакне, понеже е лигава и има неприятен вкус.

Със спането...и ние си объркахме режима. Няма да пиша подробности, но много се изморявам, понеже съм все недоспала.

# 140
Славян е с 2 зъба долу, избиха абсолютно едновременно на 27.12.

# 141
Не мога да се включа в анкетата, защото идея нямам колко тежи, а както е тръгнало скоро на ДК няма да ходи,че пак са сополиви икашлят  Rolling Eyes
Зъби 1 бр. избил едва миналата седмица  tooth
И ние последната седмица не спим много,тази нощ се събуди със запушено носле и от 1:30 до 3 играхме.Предната вечер пък на баткото се запуши носа и в 5:30 я събуди,та до 7;30 играхме.Това е положението, гледам да спя с нея, коогато легне  Peace

# 142
Засега и аз отговор на анкетата не мога да дам.Кака беше болна,сега таткото се тръшна,пак ще отлагам ваксината и консултацията.
Зъбки колкото и да ни мъчат май няма да е скоро Rolling Eyes

# 143
  • София
 При Теди зъби все още не се наблюдават. Беззъбо е детето.
За спането и при нас положението е без режим. Ако сме вкъщи и той е с таймер заковал на 30 мин. Това по два пъти най,  - много. Ако сме в парка обаче, може да откара и два часа. Така че при време допускащо разходки гледам поне два три часа да се разхождаме в южния парк.

# 144
  • Пловдив
от моите момчета само едното има две избили зъбчета и то от скоро, другото няма нищичко tooth
иначе със спането не може да се каже, че имат някакъв режим твърдо установен, говоря денем, сутрин подремват по малко, зависи дали е станало време за хапване, ако заспи някой непосредствено преди това, се събужда като дойде време за храна, следобед е подобно положението, рядко се застъпват двамата едновременно да заспят за по-дълго, примерно час Wink

# 145
Нещо ми е много унило!Таткото се прибра и се тръшна-Т и стомах.Бебето реве,каката ми сервира че яла сняг в градината като до ония ден церях гърло и Т до 40 градуса. CloseИде миииии и аз не знам какво,но ми е много напушено Sad

# 146
И у нас купон голям - един с отит, един с конюнктивит и четирима с ренит. Капя капки всякакви и на всякъде   ura

Зъби нямаме.

Днес Ники направи рекорден нощен сън без ставане за хапване - от 9:30 до 7:00, но аз пак недоволна защото в 6:00 се събудих от сън, в който няма как да накърмя бебо, все нещо се случва. Е, събуждам се и гърдите ми ще се пръснат и така търпеливо час се излежавах и чаках принцът да се събуди. Няма угодия в тоз живот  Twisted Evil

# 147
И ние я втасахме...и двете деца са със  зелени гнойни сополи и кашлят като за световно, та аз хвърча из апартамента с инхалатора  Rolling Eyes По тоя въпрос се замислих, че иде грип и май ще оставя баткото вкъщи до като се разминат нещата и дано ни подмине  Praynig

# 148
Добре, значи да се успокоя, че не само ние не спим.
Мики, аз си мислех, че ако имам и по-голямо дете - бих направила точно това, да го спра от ДГ, че репортажа за идващия грип ме стресна малко. По тоя повод съм инструктирала мм да пие ударни дози вит С.
И нашето второ зъбче е на път. И на сън плаче милото  Sad
Аз още не съм дала риба, но си мислех, трябва ли за някакъв период да спра да давам жълтък?

# 149
  • в Кошера
И аз съм спряла щерчо от градина засега. Страх ме е, пусто.  Tired

Мики, бързо оздравяване.  Hug

За упорити бебешко-детски сополки споделям 3 изпитани метода:
1. ШС № 6 - 2-3 таблетки се стриват и се разреждат с ФР. Слагат се по 2-3 капки в нослето 3-4-5 пъти дневно;
2. Витамин С - 1-2 капчици се слагат в нослето 2-3 пъти дневно;
3. Лайка - запарват се 2 с.л. насипна лайка в малко вода (колкото по-концентрирано, толкова по-добре) и се остава да престои 30-тина минути; 2-3 капки 3-4 пъти дневно.

Общи условия

Активация на акаунт