В новата година с нов късмет ЮНСКАТА дружина дерзае напред - 9

• 36 752
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Вече гласувах в анкетата, но да си кажа - на обяд давам само зеленчуково пюре около 160-170 г, а следобед каша 120-130 г и плодово пюре 60 г  Peace Останалите три хранения са ни изцяло с АМ.

# 526
Благодаря ви момичета за подкрепата. През нощта вдигна пак Т. Сега е по спокойна

# 527
barbi824 дано бързо да мине... то по нощите е най-кофти май с болестите.
днеска сутринта пробвах да дам попара, но ударих на камък. Предполагам, че е заради чая липа. Утре ще пробвам само с водичка. Иначе беше тооолкова вкусно.... аз го изядох.
Ииии да се похваля за спокойната нощ каквато не съм имала от 8 месеца   Crazy  Елена ми се буди само 2 пъти единия от които по принцип и давам да яде, но много искам да го махна това нощно ядене и успях с топло чайче, след което се събуди чак в 7, а по принцип закусва в 6. Дадох кърма и после пак заспа до 8и30. Не е за вярване. Стискайте палци пак да се повтори този лукс.
Иначе за яденето - на обяд яде различно, но е между 140 и 180 мл., а в 6 яде каша към 180мл.
всичко останало е кърма и едно фрешче от 100мл. между твърдите храни.

# 528
Тyra много благодаря, наистина си бърза.  bouquet Simple Smile
И както предполагах...нещо изоставаме... 
Май само ние сме с 80мл на ден Shocked

# 529
Мирче, ние сме със 130г пюре на обяд, малко ябълка, банан или авокадо следобед преди ядене. Другото е кърма. Сега започнах и по няколко лъжички овесена каша, за да въведа глутена.

Барби, дано се оправи бързо бебка  Sad
Чилимура, стискам палци да е тенденциозно спането  Laughing

Славянеца от десетина дни ми прави циркове вечер, не му е присъщо, сигурно горните зъбки напъват, гледам подутичко е...

# 530
Мирче, и моето бебе е от неядящите. СЛучайно се излъгва да изяде по 100 г каша. Три пъти е ял почти цяло бурканче купена каша. Другото е по 5 лъжици.  #Crazy това е.

# 531
  • Стара Загора
И аз да се отчета, днес бяхме на ДК Simple Smile на 8мес. сме 9,500кг.(+100) и 77см.(+2).Малко сме качили, но може би е защото има повече движение, уж си хапва нормално...

# 532
Така като чета, Ники ще се окаже доста ящен. Кърмя го 5 пъти на денонощие, като един път задължително през нощта. Освен това, имаме 2 замеснени хранения - каша и зеленчуково/месно пюре - всяко по едно бурканче от 190гр, хапва за десерт след 2 от дневните кърмения по 1/2 бурканче от 190гр.
Истината е че ако не го спра и още може за яде. Мислите ли че е много?  newsm78
На 8м беше 8кг и ака поне 3 пъти на ден.

# 533
little afternoon ...пууу не сме сами Grinning
Аз реших малко по- настоятелно да и давам Simple Smile Та поне едно 100гр на ден да докарваме.
Иначе голямо цокане пада baby_neutral По N пъти на нощ...през деня...

# 534
Сложете ни и нас в клуба на неуморно цокащите и бойкотиращи твърдата храна.  Rolling Eyes Толкова хубаво ядеше, но вече над 15 дни трудно пробутвам и 100 гр.Дано е период  Whistling

# 535
Мики, Мирче-Немирче, little afternoon - Момичета стискам палци да е период на бойкот, който бързо да отмине и да си хапват с кеф дечицата.  Peace
chilimura, дано не е еднократно, а трайна тенденция с подобряващи се условия.  Hug Ама как се изразих само.  Crazy
Истината е че ако не го спра и още може за яде. Мислите ли че е много?  newsm78
И Надя един път си изяде цяло бурканче и се разрева, че е свършило. Аз по принцип и давам по половин, но този ден бях решила да видя колко не и достига и колко може да изяде.  Rolling Eyes От тогава и увеличих дозата на 3/4 бурканче (не, че пак не ревва като свърши). Тя е от малко наддаващите по принцип, но все пак няма смисъл да се натъпква с плодово пюре и да не е достатъчно гладна за последното за деня кърмене. Като гледам мерките на Ники - нормални са си, значи не му е много - мое мнение.  Peace

# 536
И моята госпожичка яде по около 80гр зеленчуково пюре и то в най- добрия случай. Напоследък понамали и млякото- яде между 120 и 150мл. Буди се през ноща през час и баща й прави 2 пъти мляко, тъй като той се занимава с нея по нощите. Плодовото пюре хапва с удоволствие, но аз й давам половин бурканче, че после не е гладна за млякото.

# 537
Много лошо така като не искат да ядат твърда храна, съчувствам ви. По едно време бебка беше така, то бяха песни, звуци, играчки да отвори уста - ужас Crazy. Предполагам, че ако се намали кърменето, ще проядат и друга храна - кърмата просто ги засища Peace. Разбира се, това е в случай, че вие го желате де Peace Hug. Но все ще проядат, няма къде да идат Whistling.
Ние с тези 5 зъба и 6 ти на път така хапем, че чак ме перфорира по ръката. Добре, че вече не се кърмим Joy. Кърмещите мами, хапят ли ви?
Днес я сложихме в прогодилка, че има мерак да се изправя - стои и гледа, без да иска се изтласка назад и се разрева Joy. Ще видим дали утре ще й хареса повече Thinking

# 538
  • София
Хахаха, Елси, в началото са много смешни в проходилка. Мария я ползва вече седмица, но нищо не е научила. Придвижва се основно назад, изтласква се с крачетата.
Спомних си, че закуската на батковците разнообразявах с бисквитка. Всеки ден попара омрьзва. Та днес закуската беше каша от бисквитка, АМ, банан. Много й хареса. Simple Smile
Сутринта видях, че още едно зьбче е избило. Така вече са 4 горе и 3 долу.  bowuu

# 539
Elsi86, миличката тя. Дано утре резултата е по-различен.  Hug
Надя не ме хапе, докато суче (има 4 зъба) и добре прави, защото в противен случай - едва ли щеше още да суче. Simple Smile
Gwen, честито зъбче. Здравичко и беличко!   bouquet
Днес Надя става на 8 месеца - не знам, кога се изнизаха толкова бързо.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт