В новата година с нов късмет ЮНСКАТА дружина дерзае напред - 9

• 36 754
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Гаги, има плодови и зеленчукови пюрета с овес. Зеленчуково има и с ечемик. Не е задължително да е с каша.

# 511

Evita, и ние сме трудни с яденето. До сега заместено ядене имаме на обяд и то не винаги успявам да пробутам 125 гр. Понякога остава и за след обяд. Но не му давам кърма, че да си изяде порцията. И вече когато протеста е с голям рев, тогава отстъпвам  Sad. За кашите да не говорим, досега 1-2 път да е изял 160 гр. Обикновено правя половин порция и ако я изяде е празник и после си го докърмвам. Давам и аз една лъжица да си играе или играчка, все нещо да го залъжа. Ама той сега е на вълна да пуска лъжицата на пода и аз правя 100 упражнения да я вдигам докато се нахраним.
Сега ще почвам да давам попара тези дни. Надявам се тя да се хареса.

Оххх днес пробутах около 50 гр.кисел от череши, ще опитам след малко да дам и пюре от сини сливи и малко млечна каша, ама сигурно ще е колкото да се изцапаме само. Това захранване при госпожицата е направо кошмарно  #Crazy
Попара давам от време на време, но всичко е на настроения.
Ние също се залъгваме с даване на играчки, лъжица и какво ли не, но или ги хвърляме да дранчи по паркета, или я лапваме да си чешим венчетата и ефект - нула. Сега последно ни е интересно да дърпаме покривката на масата, но и това е за кратко ...

# 512
Аз не мога да намеря кисел. Sad И давам само каши следобед.  Crossing Arms Искаше ми се да я разнообразя, ама...  Rolling Eyes
primavera11, на мен не ми се е случвало нито преди, нито по време на МЦ да ми намалее кърмата.  Peace
chilimura, разсмя ме с изказването на съпруга ти. И моите бяха така през първия месец, но после се регулираха, ама ММ нищо не е казвал по въпроса.  Laughing

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 14:38 от desi_yakova

# 513
primavera11  при мене май намаля понеже започнах да замествам кърма с нормално ядене, а в следствие на намаляването ми дойде, вече за втори път и да се похваля супер благия цикъл - нито ме боли корем, нито е супер силен, съвсем нормален е.
А чай за попарата колко количество трябва да е и как се приготвя....в смисъл колко чай на колко вода. Иска ми се утре сутрин да пробвам.

# 514
Момичета, а каша от спелта как мислите - подходяща ли е за въвеждане на глутена?

Да се отчета за сладкия картоф - нещо не остана възхитен моят синковец Rolling Eyes Приготвих го с пащърнак смесен, щото по принцип него го харесва...ама нъцки - изпръцква го с уста Mr. Green  Пак ще пробвам тия дни де.

А този кисел като суха субстанция ли се продава? newsm78  Простете за невежеството ми Blush още дори не съм се оглеждала за такъв, а и никога не съм купувала.

# 515
  • София
Деси,
ако не намираш кисел, потьрси обикновено царевично нишесте. Аз правя кисел с него. Взимам сока на компот от праскови, череши или дюли. Завира, добавям нишесте размито с вода и кисельт е готов. Слагам от плода на компота, намачкан с вилица или рендосана ябьлка.
За цикьла - откакто ми идва е обилен, ужасно некомфортно ми е.  Sick

# 516
  • Варна
Като че ли видях да продават кисел в DM. Дано да не лъжа, ама нещо дни, нощи, магазини, храни ми се сливат...

Chillimura, и моите очи са като твоите. Едното бая по-оцъклено и съвсем не красиво, ама ще си ги нося динките. Мои са си ...

# 517
Момичета влизам да ви се оплача, малката трети ден е с Т гнойна ангина днес почнахме дурацеф. МНОГО МИ е криво като гледам как се мъчи милата

# 518
Барби, след 2 хапчета от антибиотика ще започне да ви пада температурата трайно и бебка ще бъде пак весела.

# 519
Blondy и ние не долюбваме сладкия картоф. Предполагам, че като вкус и допада, но констистенцията нещо... много е хлебен и се дави. Сложих му много вода, стана почти като супа и така го хапна Simple Smile
Предполагам ако му добавиш нещо по- сочно като ябълка ще се приема по- лесно.

Добре, че ви чета, че щях да се забавя с глутена. Вчера купих овесени ядки и днес ще пробвам. Simple Smile

Аз искам да помоля Tyra като свърши тази анкета да сложим една нова за колко грама пюре/каша/кисел (общо) изяждат бебчовците на ден. Simple Smile

# 520
  • София
Барби,
Много сьжалявам. Ще й мине бьрзо на бебка, не се тревожи. Hug И ние вкьщи борим грип. Прьв беше малкият (довлякьл го от ДГ), после аз, сега големият. Дано беба и ММ удьржат фронта. Като се замисля близо 2 години не бях боледувала.

# 521
Barbi, стискам палци по-бързо да се оправите  Hug  Praynig
Бебка все така се буди през нощта, тази даже спретна и рев към 30-40 мин. Мазах с калгел, бочко, давах панадол и накрая дадох АМ в 6 часа и още спи  Crazy. Излезна и 5ия зъб и той сега я мъчи, че израства... Май чакаме и 6ти съвсем скоро време  ooooh!
Бебка прояде попара, ама ей така сухара намачкан, не пасирано. Много й харесва. Вече ще давам по-често попара, че това мляко вече хич не я засища. Бяхме болни, имахме сополки за пръв път насам от 8 месеца, вчера пак се появиха. Педи изрази съмнение, че е от зъбите, дано мине че другата седмица ваксината да сложим  Praynig
Аз давам глутен вече почти месец. Въвела съм овес и спелта. Имам каша и 3 зърна - овес, ечемик и спелта, ама скоро ще въведа и пщеницата със сухарчета, че досега имах на Холе от спелта, ама свършват.

# 522
Добро утро на всички!
Mama Barba, благодаря   bouquet. Ще пробвам и аз без да ги суша във фурната
Barbi, бързо оздравяване
Мики, как сте с баткото?
Elsi, покрай редовното недоспиване си мислих за теб дали при вас нещата са вече по-добре, но явно не са  Sad. Вече едно кафе не ми действа и не знам какво допълнително да пия за ободряване.
Аз го залъгвам през нощта с кърмене. Суче по малко и заспива. И така колкото пъти се събуди. После от обяд като почнем с пюрето, което дояждаме след обяд и вечер малко  каша с плодово пюре и после гърдите ми се препълват и не знам кога ще се регулира всичко  Sad.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 10:58 от Dari_77

# 523
  • в Кошера
Аз искам да помоля Tyra като свърши тази анкета да сложим една нова за колко грама пюре/каша/кисел (общо) изяждат бебчовците на ден. Simple Smile

Готово!  Peace

# 524
Здравейте!
barbi824, бързо оздравяване!  Praynig
Gwen, благодаря!   bouquet Ще си запиша твоя вариант и ще го пробвам по-нататък. Вчера ходих да купя каша на Надя от близкия детски магазин и продавачката каза, че след много питане (не само от мен) са заредили кисел - та купих ябълка и портокал. Освен това съм помолила свеки да купи, така че ще съм запасена.  ooooh!
Tyra, много си бърза.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт