те на 3 часа денем си искат да хапват, не мога да си представя как биха удържали фронта рано сутринта да ядат попара примерно и след 4-5 часа чак пюре, дори и плодът междинно няма да помогне въпреки уверението на педито, тоя път бая глупости измисли
Всичко останало в изследванията му е ОК.

иии с едно разтваряне я отлепи. Слава богу, беше малко и нито е плакала, нито нищо
. Бяха й слепени вътрешните срамни устни, от към долния край. Сега поне знам как трябва да бъде
. Също така е зачервена отдолу, ще почвам с тампони от грим, напоени във лайка или смрадлика да я почиствам, а мокрите кърпи само за дупето. Изписа и кортикостероиден крем за 6-7 дена да я мажа и после да си продължа с правения дето имам... Луда работа, а аз се радвах, ме няма да трябва да забелвам, че не е момче
.
. То толкова сложно 

Не мога да кажа, че хареса менюто, което й измислих.
С тампона се оправям добре. Мокри кърпи не ползвам.
По време на хранене тръгва да върши голямата работа. Това за нея е знак, че храненето трябва да приключи, независимо че е хапнала неголямо количество.
. Иначе днес бебка закуси в 8, и обедва чак в 13.30. Явно беше прегладяла и омете всичкоо. Иначе сутрин явно не в мно гладна, че кто закуси в 10 и после в 13 още не е гладна за пюрето, така мисля. Иначе и аз правя маймунджулъци - все пак щом е яла вече пюрета, би трябвало пак да ги яде. Ии почваме - как мучи кравата, как мяука котката иии така всички животни. После песни и така. Ще я храня на по-големи интервали, да знам че е гладна, че взе да ми писва да кукуригам и кудкудякам хаха

за схемата.
, с гърдички и главичка по 43см.
Е да но аз вече 3 часа не мога да заспя.То наум пюрета ли не готвих,за въвеждане на нови храни и накрая хванах лаптопа.Препоръчани теми