.
и много кофти ми стана, ама сигурно е нормално
. Иначе не бях сигурна дали има слепване, просто ми се струваше, че не е както трябва и отидох да проверя
. Та усещам гърдите си сууупер празни, не знам дали не подейства и притеснението с малката вчера и се чудя, дали сама няма да спре, докато ида до АГ
. 
А майка й, работи в ДЯ, и тя постоянно ми обяснява, как децата, които били кърмени дълго време и имали сериозен проблем с яденето! Не им се връзвам изобщо, защото трябва да се скараме.

Безупречна както винаги.
и от нас
. Нямам от къде да намеря.
Първия път реших да изчакам, а тя отваря уста и се сърди, че не и давам.

Дано петото почака малко.

(Не осъждам никого. Всеки си решава.) Мики, благородно ти завиждам за волята. Не съм пушила никога, но предполагам, че трудно се отказват.
. Иначе просто не се вижда дупката, или много малко се вижда. Сега като я отлепиха е доста по-голяма, не знам дали не е от раждането била така, не помня
.. Не се филмирайте и вие, но го имайте наум.
.
. Писна ми да търся просо и елда и дадох глутенова, поне ще има повече разнообразие 
, а някой хора си я спират доброволно още първите месеци, макар да имат много
. Ето това не го разбирам. Не знам дали ще я пази от болести, но смятам, че е много приятно за майката, много емоционално и сега като знам, че след някой ден ще я отбивам напълно ми е малко сдухано
. Препоръчани теми