)

Не я пасирам, само намачквам добре сухара. Сега заспа доволна, но пак си поцока.
Да смятам ли или да не смятам, че сьм заместила хранене?!
След като се наяде не иска да цока, после (след половин-един час) като ляга да спи цока стабилно.

). Ами да си кажа, че и аз си бях страстна пушачка. Но предпочетох да си кърмя детето и се радвам, че се получи въпреки че имаше трудни моменти. А след като спра ... Ще видим. Но цигарите определено не са ми приоритет. Тук от много майки ми се възхищават
и то много, но не бих ощетила бебето от към мляко заради това
Най-вероятно щом я отбия ще се върна към този лош навик 

Като започнахме опити за бебе ( за големия батко), преустанових дейността. След като спрях да го кьрмя припалвах от време на време. После след като спрях да кьрмя малкия батко, една вечер изпуших една цигара. На другия ден щях да умра - тежест в гьрдите, повдигане.Оттогава да не видя цигари. 
с щерчо спрях от раз (колкото и да не ми се е вярвало преди). И така до сега, повече от 5 години. 

А за коментарите,една позната много се очуди,че още кърмя и ми казва"то трябва до годинката да го отбиеш,щото било трудно после 

Тя съвсем наскоро започна да се обръща, почти не лази, изобщо не е много силна в атлетиката. Но това ново умение овладя с лекота и го практикува редовно. Като я гледам, се сещам за онази баба, която я болял кръста да се навежда и да подава играчки от пода, а бебето пак да ги хвърля, та напълнила една кофичка с камъчета. Тя му подава, то хвърля, тя подава, то хвърля, а кофичката бавно свършва.
Препоръчани теми