В новата година с нов късмет ЮНСКАТА дружина дерзае напред - 9

• 36 648
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
Да споделя,аз ползвах когато се роди на Алверде мокри бебешки кърпички с био шия масло май беше,от ДМ и бях много доволна след това само с памуче за грим и вода и след това попивам с  памучна кърпичка.
Днес взех пилешко със зеленчуци на Милупа органик и е с 11% пилешко.

# 106
Славян откакто се е родил е чистен 2 пъти с мокри кърпички, иначе винаги го мия, хич не съм им фен.

За кърменето - за мен това е едно от най-най-хубавите преживявания и един от най-приятните и емоционални моменти с бебето. Не знам как ще го отбия, мисълта само ме натъжава много и гледам да не го мисля. Ще чакам да назрее момента и някак да стане от самосебе си, надявам се. ( ...или да дойдат и горните теслички и да ми откъснат зърната кардинално  Crazy)

# 107
Днес взех пилешко със зеленчуци на Милупа органик и е с 11% пилешко.
Моля да споделиш,къде има на Милупа пюрета, че аз не съм срещала.

# 108
Елси, кураж! Наистина  е тежко и за бебчо и за мама. Когато  знаеш,  че  си направила всичко по силите  си, но независимо от това не са се  получили нещата, няма смисъл да  се тормозиш. Бебка  е мъничка. Може би ще  е  по-лесно. Доколкото си спомням залъгалката  я  успокоява, та това ще помогне.

Гаги, теслите. Ох! Simple Smile

# 109
Съжалявам,не съм мислила преди да купувам нещо на Милупа,и за това не съм гледала в интернет.В България май ги няма,тук в Одрин ги има навсякъде.

# 110
  • София
Добро сьботно утро, мами.   bouquet
Да похваля Марчето - днес и вчера яде попара за закуска. Хересва й. Simple Smile Не я пасирам, само намачквам добре сухара. Сега заспа доволна, но пак си поцока.  Joy Да смятам ли или да не смятам, че сьм заместила хранене?!  Thinking След като се наяде не иска да цока, после (след половин-един час) като ляга да спи цока стабилно.  Crazy

# 111
Здравейте и от мен Simple Smile
Gwen и аз се присъединявам към питането. Моя момък е така на обяд. Хапна пюренце и след около половин час или малко повече му се приспа и си поцока. Но точно след пюрето му  предложиш и нещеше. Ама май трябва изобщо да не търсят мляко след това и тогава се води заместено.  newsm78
За кърменето ( и пушенето  Blush). Ами да си кажа, че и аз си бях страстна пушачка. Но предпочетох да си кърмя детето и се радвам, че се получи въпреки че имаше трудни моменти. А след като спра ... Ще видим. Но цигарите определено не са ми приоритет. Тук от много майки ми се възхищават  Shocked, че още го кърмя и не съм му давала добавка. А на мен ми се струва най нормалното и естествено нещо. Но забелязвам, че много от майките предпочитат АМ заради свободата, която дава а също и защото така знаят колко яде детето им и се чувстват по спокойни.

# 112
O и  аз обичам да димя  smile3546 и то много, но не бих ощетила бебето от към мляко заради това  Naughty Най-вероятно щом я отбия ще се върна към този лош навик  newsm53
Мокри кърпи и аз не ползвам от месеци.
Днес черпих Маги от моят кус-кус сутринта и и хареса, общо взето последните дни напира да закусва твърда храна, но ми се струва малка за 3 твърди хранения.  Thinking
За заместването и сукането, ако веднага след това не искат си го бройте заместено, защото от описаното от вас оставам с впечатление, че сучат за приспиване  Peace

# 113
  • София
Мики,
за приспиване е сьс сигурност, ама бая цокане пада.  Mr. Green
Забравих да кажа за пафкането. Пуших като комин преди, все едни тежки цигари... ooooh! Като започнахме опити за бебе ( за големия батко), преустанових дейността. След като спрях да го кьрмя припалвах от време на време. После след като спрях да кьрмя малкия батко, една вечер изпуших една цигара. На другия ден щях да умра - тежест в гьрдите, повдигане.Оттогава да не видя цигари. bowuu

Ако има Антоанетки, Дончета и Тончета - да ви е честит празника!
  bouquet

# 114
  • в Кошера
И аз съм бивш пушач, заклет при това.
Цели 9 години пушех, в последните 2 доста стабилно.  Blush Mr. Green Но щом видях  EFP с щерчо спрях от раз (колкото и да не ми се е вярвало преди). И така до сега, повече от 5 години.  bowuu
Обичам да казвам (или по-точно да набивам канчета  Mr. Green Twisted Evil) - всичко може, стига сам да поискаш.  Peace

# 115
Моят най-голям син е Антоний. Не се сещам с какво да ви почерпя, а се чувствам длъжна, особено след като ми направихте такъв подарък - да споделят толкова много от вас, че са отказали цигарите. Не знам защо, но много ме зарадвахте! Simple Smile

# 116
  • Варна
Мама Барба, честит ти именик! Той и цялата дружина да са много весели и засмени! Simple Smile Аз съм фен на тортички и пастички, тъй че с такова се черпя Simple Smile

# 117
Гале, и аз ги обичам, но на  живо. На картинка само ме дразнят. Sad
 Ще  ви черпя едно клипче с  бебета. Рождество мина, но  за нас тъкмо  започва да става  актуално бебешкото мушене навсякъде. Вие започнахте ли голямото пренареждане на  дома?

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152997723179189&am … _ft_&__tn__=C

# 118
Аз пък никога не съм пушила и няма да пропуша Mr. Green
За кърменето-за мен това е много специален етап от развитието и порасването на бебо.Баткото го кърмех до 1.5 месеца-беше много хубав период,сега и с бебо се наслаждавам на такъв.Немога да опиша чувството когато се гушне в мен и започне да търси да суче,а като преключи ме дарява с блажена усмивка Heart EyesА за коментарите,една позната много се очуди,че още кърмя и ми казва"то трябва до годинката да го отбиеш,щото било трудно после Shocked Shocked Shocked Сега се сещам когато бебо беше на 20 дни и беше постоянно залепен на мен ММ ми се чудеше как издържам и много ми се радваше на героизма.Все казваше,че затова повечето не кърмят,защото не им се занимава"Това са си наши приказки,никой да не се засяга,всичко е базирано на познатите около нас Peace
Честитио на всички празнуващи!!!

# 119
Честито и от мен на всички Насковци.Simple Smile

Я да се изфукам с новото умение на госпожицата - да изпуска. Wink  Тя съвсем  наскоро започна да се обръща, почти не лази, изобщо не е много силна в атлетиката. Но това ново умение  овладя с лекота и го практикува редовно. Като я гледам, се  сещам за онази баба, която я болял кръста да се навежда и  да подава играчки  от пода, а бебето пак да ги хвърля, та напълнила една кофичка с камъчета. Тя   му подава, то  хвърля, тя подава, то хвърля, а  кофичката бавно свършва.

Единствения недостатък на това с хвърлянето е, че от заплес й разреших да си играе с чашката, от която се учи да пие вода. А тя беше много специална ракиена чашка от Лондон... Ох, ще се разрева! Sad

Общи условия

Активация на акаунт