В новата година с нов късмет ЮНСКАТА дружина дерзае напред - 9

• 36 093
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • в Кошера
Гуен, откъде поръчваш храна?

Щерчо я отгледах с Ян Бибиян и бях супер доволна, та мисля да повторя и този път. Но да навърши поне 10 месеца.
Колкото до двигателните умения - споделих, че не иска да се изправя, камоли да прави крачки - ЦЪ. Но пък се върти като пумпал, пълзи полегнал, в повечето случаи назад.  Laughing Mr. Green Стига до всичко с търкаляне и смяна на посоките.  Sunglasses

# 661
  • София
Хер Бебе и Ян Бибиян. Каквото ми хареса.

Другият месец искам да пробия на Мими ушите. Някоя мацка май беше вече с пробити ушенца, Маги ли беше, не помня.  newsm78
Моля миналите по този пьт да споделят мнение кьде са го правили.

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 19:48 от Gwen

# 662
Gwen а после пасираш ли, как ги хапва?

# 663
Да отговоря поетапно - не сме дебели, 8,4кг на 70см; в кошарата не стои изобщо - сърди се; прекарваме деня на пода или в паяка, по малко и в бънджито. Лази, но назад - на пода съм постелила одеала, но излиза от периметъра и ходя да го връщам, че е студено. Хич не му идва да се мъчи да се изправя, понякога сядам до него и му подсказвам да се набере по мен, може би трябва по-често да го правя. По гръб не стои за секунда, веднага се завърта по корем ( смяната на памперса е голям екшън  Crazy ). Седи стабилно сам, но си пада назад по някое време. Малко ме е страх да го оставя седнал сам защото като падне назад си удря бая главата. Вашите бебки как падат? Особено от право положение не е ли опасно?

Само ние ли нямаме заместено хранене   Rolling Eyes Мисля да махам обедното кърмене като преполви 8-ия месец. Той и сега си хапва по 140г пюре, но и поцоква.

Продължаваме да се будим по хиляда пъти нощем, някои за дълго време, не разбирам какво му стана, някой ми смени бебето преди месец  Crossing Arms

# 664
Здравейте,мами!
Днес бяхме на преглед,въртенето на главата каза че сигурно е заради зъбите,кръвните й иследвания са много добри.7200 гр (+200гр) и 72см (+3см)
Тук няма кухня и аз разчитам главно на хипп и милупа органик.Пак ще пробвам да й готвя...
Малката също се удря често,но не плаче полетя и от малко по-високо преди дни.

# 665
Гаги, напразно се притесняваш. Детето ти се развива много добре. А аз какво да кажа като моят мързеливко не се е преобърнал от гръб на корем - не иска и това е. Но пък седи стабилно на дупе и от вчера и на колена, освен това 2-3 дни се набира по мебелите да се изправя.

# 666
Добро утро!
Малкия си доспива и имам малко време за  kaffeetrmker_2 на спокойствие  Simple Smile
Забравих да пиша, че и малкия си върти главичката често, но определено го прави с удоволствие, като игра.
Пантофки ползвам на Колев и Колев буйките само когато е в проходилката, че у нас е много студен пода. Като се затопли ще бяга бос.
Относно падането, малкия не може да седи още и затова и рядко му се случва да се удря. Ама онзи ден докато го преобличах, оставих го за секунда седнал  той падна и си удари главичката на ръба на леглото  Sad. Голям рев падна. Мисля да купя специални ленти за тези ръбове, че преди години баткото си беше спукал главата на такъв ръб.

ribkata, радвам се за вас за почивката. Аз много обичам снега, ама ние все почиваме по никое време.

Момичета, преварявате ли все още водата за пиене? И колко захар слагате в попарата?

# 667
  • София
Мусле,
тези кухни имат вариант 7/10 месеца-1година и храната е пасирана. Следващият вариант 1г. - 3 г. е на по-едри парчета.

Да се похваля - другата седмица се очертава веселбарска за нашето семейство. Идват си девер ми, свекьра има юбилей, ще ходим на екскурзия - нямам тьрпение. Party Да видим Марчето как ще се представи. За 3 Март ще се качим на Шипка. Никога досега не сме били на празненствата там по това време.

# 668
  • в Кошера
Другият месец искам да пробия на Мими ушите. Някоя мацка май беше вече с пробити ушенца, Маги ли беше, не помня.  newsm78
Моля миналите по този пьт да споделят мнение кьде са го правили.

Водих щерчо във Вита, в кабинет УНГ. На Благовещение, преди 2 години.
Нямам забележки, всичко стана супер бързо, не е имала проблеми досега.
Ако, обаче, искаш да е на въпросния празник, трябва да си запишеш час предварително, защото има офанзива.  Hug

# 669
Теди беше много смешна като се измори да клечи права на кошарата и почва да реве, аз я докосна подмишниците и тя хоп се пусне. Но от вчера започна да тренира приземяването   Laughing. Пуска се с една ръка и леко приклеква и се пуска и с другата. В реална обстановка още не я пускам, именно заради пускането, ще чакам да задобрее в кошарата, там поне е мекичко  Wink
Гуен, весело изкарване на празниците и дано Марчето да е спокойна  Peace
Дари, аз още преварявам трапезна вода, но вече в кана за вода, а не както преди време 10 мин на котлона, нищо не стерилизирам вече, плакна или мия с веро, зависи къде е паднало   Peace
Рибката, завид, завид и на мен ми се ходи някъде, но искам да е без сняг, да се стопли  Whistling
А за попарата - аз я давам с маалко масло, сиренце и 3 л. АМ и два сухара. Става много вкусна, иначе само хляб и вода...

Последна редакция: вт, 24 фев 2015, 10:18 от Elsi86

# 670
Добро утро!
Мммм да от планината и сега на влажното море и аз съм с болно гърло ConfusedЕто ми почивка,а й бебо го мъчат зъбки и е с една хрема-пак ще пропуснем ДК.
Да си каза и аз за попарата-хапва от 2 дно,но по малко.Правя я с едно ръжено сухарче,малко масло,малко обезсолено сирене и чай от шипка.Без захар Naughty
Mary-Angel и нашия юнак не се върти,когато е гол прави опити,но аз го преобличам на дивана и го държа да не падне и няма как да се завърти.Седи стабилно и се опитва да се изправя,не пълзи.
Мусле весело изскарване на веселбарската седмица и нашата ще е такава.АЗ ще порасТвам на 3 ти март,мама също-та празника ни е двоен или твоен като сметнем и самия трети март Laughing
Аз вода не преварявам,сипвам му от кана Брита

# 671
Мале засрамих се, аз попарата я правя с два сухара(някакви), масло,една кафена лъжичка захар и сирене(обикновено), чая е някакъв подобряващ имунитета(дрън-дрън).
Както се казва на първото му трепериш, второто се гледа само  Whistling

# 672
Здравейте!
Да се похваля - другата седмица се очертава веселбарска за нашето семейство. Идват си девер ми, свекьра има юбилей, ще ходим на екскурзия - нямам тьрпение. Party Да видим Марчето как ще се представи. За 3 Март ще се качим на Шипка. Никога досега не сме били на празненствата там по това време. 
Благородно ти завидях за Шипка.  Rolling Eyes Дано Марчето е добричка и послушна и приятно изкарване на седмицата.  Peace
Dari_77, аз от близо месец насам купувам минерална вода за бебета.  Peace
Относно падането - Надя доста пъти се е удряла, защото в началото падаше като колче.  #Crazy Постепенно се научи като усети, че пада, да подгъва крачетата и тупва на дупе. А от скоро - сама се пуска с едната ръка и внимателно сяда.  ooooh!

# 673
Момичета, преварявате ли все още водата за пиене? И колко захар слагате в попарата?

Аз водата си я преварявам. Иначе за попарата - аз не я подслаждам. Правя му попара по 2 начина - хляб, вода, сирене и масло и другия начин - хляб,прясно мляко, сирене. Обича я и си я хапва с кеф.

# 674
И аз не слагам захар в попарата, когато правя. А за водата - изворна, но той от скоро пропи.

Общи условия

Активация на акаунт