"Песен за огън и лед" - 14 Лъжи и арборско златно

• 27 619
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Четене с разбиране Джони, четене с разбиране
престани да слагаш по 2-3-4 поста един след друг в период от 10 минути
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761540.msg26194152#msg26194152

# 361
  • Русе
След последния завой на темата всъщност предлагам да се върнем на косите...

Хексе, ето идея за следващата анкета: „Към кой дом принадлежите по цвят на косата“. По-нетрадиционно си пада. Хем ще видим кои имат числено превъзходство.

Аз не мога да си спомня като цяло всичките, тъмно кестенява къде ще ме отпрати? Май ще съм бездомен. Само не казвайте Фрей, моля...

ПС: vvv9, в началото на „Ветровете“ Егон превзема Бурен край. Това става ясно от една от рекламните глави на Ариан, която пътува натам с цел да се срещне с него. Интересно по какъв начин са успели да го постигнат от Златната дружина.

# 362
  • Варна
Що бе, Фрей са такива убавци...  като за невестулки  Mr. Green
Като цяло кестеняви, но дебелата Валда май русолявееше, както и на Лансел Ами Портата.

# 363
  • Варна
Аз не мога да си спомня като цяло всичките, тъмно кестенява къде ще ме отпрати? Май ще съм бездомен. Само не казвайте Фрей, моля...

Тирелче си ти. Grinning

Като говорихте за очите, имам двама синеоки племенници, а и бащата и майката са с кафяви очи. Така че генетиката е сложно нещо, но да речем, че Мартин е приел, по-различни правила за генетиката във Вестерос.

После ще ви пусна цитат от Аря как гледа косата на Джендри и си мисли, "колко хора имат същата коса" и визира едно момиче от "Прасковата", а се оказва, че и момичето е копеле на Робърт. Wink Т.е. не чак толкова хора имат черна коса.

# 364
 на това място Джендри за малко щеше да преспи със сестра си.
Довечера като почна да правя табличката, ще подхвана Старките - И Нед и Бенджен имат тъмни коси, мисля че Брандън, за лиана сто на сто. логично е и лорд Рикард да е имал. и като почна да се връщам назад при всички Старки - кой има черна коса - кой няма..... Praynig

# 365
  • Варна
Не бъркай тъмна с черна.  Peace

# 366
 няма. Peace довечера голямо проучване ще падне.
сега ви оставям.
И аз съм с кестянява коса, но почна рано да ми сребрее - това е наследствено. нее чак сива, белите косми не са никак малко по бакенбардите, а по брадата ако не си я бръсна два-три дена се виждат ясно. за 31/32 годишен мъж е рано да има толкоз бели косми.
Предполагам, че съм Таргариен. Laughing

# 367
  • Варна
Като говорихте за очите, имам двама синеоки племенници, а и бащата и майката са с кафяви очи. Така че генетиката е сложно нещо, но да речем, че Мартин е приел, по-различни правила за генетиката във Вестерос.

Хексе, това е абсолютно допустимо, генът се пренася от баби и дядовци. ОБАЧЕ, синеоки родители с тъмнооко дете... хм, да цитирам леля Ог: "Името на бащата можеш и да го смутолевиш, ако майката не е много наясно"  Mr. Green
Та така с генетиката  Laughing

# 368
  • Варна
Сега се досетих - боядисана коса=скрита самоличност.
Санса, Джон Конингтън, Егон, Илирио, Даарио са с боядисани коси. за тях може би без Даарио е сигурно, че са със скрита самоличност.
Внучката на Мандърли обаче и тя е боядисана.. не пасва.. Thinking

# 369
Ако тъмната коса винаги надделяваше над русата, то руси хора нямаше да има. Тъмният цвят е по-доминантен, но това не означава, че русото не може да избие. За очите бях чела, че при един тъмноок и един светлоок шансовете са равни. Обаче при двама светлооки родители няма никакъв шанс детето да е тъмнооко, докато при двама тъмнооки има шанс детето да е светлооко.
Аз май ще съм към скритата самоличност - по принцип съм тъмно кестенява, но в момента съм с една трета от косата боядисана в синьо Grinning

# 370
  • Вестерос
Наистина сте трудни за проследяване. Общо взето от последните страници нищо не разбрах, освен че стана време да се подстрижа Embarassed
hahaha hahaha

# 371
  • Вестерос
Четене с разбиране Джони, четене с разбиране
престани да слагаш по 2-3-4 поста един след друг в период от 10 минути
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761540.msg26194152#msg26194152

Не му се карай де  Embarassed

# 372
  • Вестерос
Ако тъмната коса винаги надделяваше над русата, то руси хора нямаше да има. Тъмният цвят е по-доминантен, но това не означава, че русото не може да избие. За очите бях чела, че при един тъмноок и един светлоок шансовете са равни. Обаче при двама светлооки родители няма никакъв шанс детето да е тъмнооко, докато при двама тъмнооки има шанс детето да е светлооко.
Аз май ще съм към скритата самоличност - по принцип съм тъмно кестенява, но в момента съм с една трета от косата боядисана в синьо Grinning

Аз се присъединявам към теб. Реално съм от Тирелите, но се правя на Тъли  Joy

# 373
Ти сега реши да си солидарна с него ли?
Стига сте пускали флууд. Tired Като ми е бавен нета на телефона е отвратително  Crossing Arms

# 374
  • Вестерос
Просто чета и отговарям, затова последователни постове се получават, а не отговарям след всичко изчетено   Whistling  Hug

Общи условия

Активация на акаунт