ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 99 866
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
И аз ще чакам отзиви за Иво Величков. А каква е цената на сеанс?
50 лв е цената на сеанс.Като на всякъде за жалост,за нищо ги нямат парите.

# 286
Евак, овулация? Пресметни си МЦ

# 287
Извинявам се, че ви занимавам с тезу проблеми, но направо съм се ошашкала. Ами днес ми е пети ден от цикъла, тосет края на цикъла.

# 288
alinnna Какво е НЛП?  Rolling Eyes

sladki64eto89 Аз също имам дереализация в момента на паник атака и имам чувството, че полудявам, но това е доказано, че идва от повърхностното и плитко дишане по време на паниката. Опитвай се да дишаш дълбоко и бавно и дереализацията бързо преминава.

evak И при мен понякога се получава това с болка като ток в някой яйчник, даже последно беше сега наскоро 2ри ден от цикъла. Взех си болкоуспокояващото и ми мина. Не се шашкай за това чак толкова, приеми го така, че от цикъла понякога така болят яйчниците, поне аз така се успокоявам Simple Smile но при първа възможност нека те види гинеколог.

# 289
Евак, правилно са ти написали момичетата, че е от яйчниците.

# 290
mimitOoO ,юойте са постоянни 24 часа в денонощието за съжаление.Аз имах няколко пъти паник атака преди да започна лечението и 2-3 пъти докато пиех гадния велаксин.по това време получих и дереализацията,мисля че велаксина мн мн и помогна,а лечение с АД започнах защото изпитват деперсонализация и имах чувството че ще полудея цялата се тресях от нерви .А сега съм 100 пъти по-зле от преди приемането ми на лекарства.и аз вече не знам ...  Sad Sad Sad

# 291
Евак, на мен изведнъж ми стана миналия месец така. Но имах и болки при допир отдясно. Направо не можех да спя по корем. Дойде ми, спря ми и сега нищо ми няма.

Спрях флуанксола и натрапчивите мисли взеха да дрънчат като барабанче. Правилен си е лафът - Като върви нещо, не го променяй. Нали без това пси-то ми каза да го пия още месец. Заведох се сутринта о аптеката да си купя.

На мен много ми помага другата ми работа да се овладявам. Да не мисля много много. То трудно да се нарече работа, просто работя от нас , на компютъра. Не е за пари. Как се изразявам, не че не ми трябват. Повече я използвам да се разсейвам и задълбавам в други неща, по-точно в текущото ми състояние.

# 292
mimitOoO ,юойте са постоянни 24 часа в денонощието за съжаление.Аз имах няколко пъти паник атака преди да започна лечението и 2-3 пъти докато пиех гадния велаксин.по това време получих и дереализацията,мисля че велаксина мн мн и помогна,а лечение с АД започнах защото изпитват деперсонализация и имах чувството че ще полудея цялата се тресях от нерви .А сега съм 100 пъти по-зле от преди приемането ми на лекарства.и аз вече не знам ...  Sad Sad Sad

Значи, доколкото разбирам от този велаксин ти се е получила дереализацията..
Не знам, аз съм против АД по принцип и за мен те вредят повече, отколкото да помагат.
Прочети книгата на Джон Кехоу - Подсъзнанието може всичко. И се замисли за нещата, които казва автора. На мен много ми помогна тази книга! Не се предавай. Знаеш, че тези ПР и придружаващите симптоми се случват, защото трябва да променим нещо в себе си, нещо някъде куца това ни се подсказва с тях.

# 293
Здравейте! Приемате ли нови попълнения в групата. От 3 години страдам от ПР - не мога да стоя сама в нас, не мога и по улиците да ходя сама. Имам чувството,че ще припадна и няма кой да ми окаже първа помощ - остана ли сама е някакъв ад - започват да ми се подкосяват краката, обзема ме една ужасна паника, започва сърцебиене, вдигам кръвно - картинката е пълна. От една година пия деанксид, но ми помага до степен, че гледам да не се задълбочавам в проблемите си, но сама не оставам дори и с него. Не съм пила други хапчета, ходих няколко месеца на психоаналитик, но нямаше промяна в състоянието ми и се отказах. Изчетох доста позитивни книги, мисля, че мога спокойно да излекувам някой, но при мен нещата не действат - атаките са по силни от разума. Знам, че е глупаво, но не мога да направя нищо. Ще ви чета с интерес, дано открия тук и лечение за мен.

# 294
Jerry аз нали вече спрях флуанксола и при мен беше така.Първите 3-4 дни сякаш всичко се завърна с всичка сила .Отново в главата ми нахлуха ужасяващите мисли че съм болна.Но постепенно нещата се нормализираха и сека съм окей.svetli добре дошла в този отбор.Диаксита е слаб и според мен за по леки случай /временно /.Не знам колко ще те успокоя но нашета кумица беше със същите симтоми но се лекува с АД.Вече е добре и повече от 1 година нищо не пие.Така че потърси и психиатър според мен

# 295
  • София
Здравей, svetli333 и добре дошла!
Твоята публикация трябва да я запазя някъде и да я навирам в лицето на всеки многознайко, който ми казва, че никакви хапчета не помагат, а само психотерапия!
Знаеш ли колко хора сме така - уж с психотерапия се оправяло всичко, никакви хапчета да не сме пиели, а нещата се задълбочават и накрая имат наглостта да ти кажат, че това е защото ти не правиш нищо да се оправиш и така си измиват ръцете и свалят всяка отговорност от себе си. Колко елегантно само. Много съм се напушил на тая тема и затова ми хареса публикацията ти. Показва реалната ситуация на нещата Simple Smile
Иначе, моето мнение е, че нямаш особена полза от деанксита, щом нещата не се оправят. В такъв случай се ходи пак на психиатър и се мислят други варианти. Няма нищо срамно в това. Целта е да се почувстваш отново човек и да се върнеш към нормалния си ритъм на живот.

Джери, много правилно е това, и аз съм на тоя принцип - нещо като работи добре, не се пипа Simple Smile

Поздрави на всички ви  Hug

# 296
enjo изпреварих те  smile3533.Всеки да си пиши каквото иска.Аз видях и двете страни.знам че не са полезни АД.Но пък побъркан.неадекватен и  само да каже че съществувам...........не благодаря.

# 297
  • София
Нормално, аз моето докато го измъдря... Пък и твоето е по-кратко, то така и баба знае  Mr. Green

# 298
Здравей, svetli333 и добре дошла!
Твоята публикация трябва да я запазя някъде и да я навирам в лицето на всеки многознайко, който ми казва, че никакви хапчета не помагат, а само психотерапия!
Знаеш ли колко хора сме така - уж с психотерапия се оправяло всичко, никакви хапчета да не сме пиели, а нещата се задълбочават и накрая имат наглостта да ти кажат, че това е защото ти не правиш нищо да се оправиш и така си измиват ръцете и свалят всяка отговорност от себе си. Колко елегантно само. Много съм се напушил на тая тема и затова ми хареса публикацията ти. Показва реалната ситуация на нещата Simple Smile
Иначе, моето мнение е, че нямаш особена полза от деанксита, щом нещата не се оправят. В такъв случай се ходи пак на психиатър и се мислят други варианти. Няма нищо срамно в това. Целта е да се почувстваш отново човек и да се върнеш към нормалния си ритъм на живот.

Джери, много правилно е това, и аз съм на тоя принцип - нещо като работи добре, не се пипа Simple Smile

Поздрави на всички ви  Hug

Благодаря! Психиатър, психоаналитик или психотерапевт. Всъщност забравих да напиша, че направих един опит с хомеопатия - и тия 10 дена бяха най -кошмарните в живота ми. Бях запозната, че в началото хомеопатията леко разболява и после започва да действа, но аз не можах да издържа този първи етап. Започна ме ужасна криза, гледах в една точка и дори не исках да стана от леглото. Преди да започна хапчетата бях свикнала да спя сама с детето, без да искам около мен да има поне още един човек, но след хапчетата и тая малка победа изчезна. Ои деанксита съм бодра и гледам по весело на нещата около мен, имамнадежда, че ще се излекувам и не се отчайвам.

# 299
Психиатър-психотерапевт според мен

Общи условия

Активация на акаунт