ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 97 240
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Който има проблеми с аритмиите да не забравя магнезий. Първо с това се почва.

# 31
Алина, разбира се, че правя реклама на терапевти - та аз съм изредила няколко в поста си. Звучиш налудничаво! Да, разбира се, че вместо да отидеш на терапия, много по-резонно е да направиш 18 теми, в които да се оплакваш. Не мога да поварвам, че млади хора и жени стоят с часове тук, за да се оплакват вместо да правят секс с мъжете си или да излизат с приятелки. Да се поема от здровната каса?!?! Това не е болест! Има хора, на които им е приятно да им е лошо и да се оплакват, за да будят състрадание в хората, горките те! Вместо да пишеш постове колко ужасно било и как няма излизане от това и да настройваш другите момичета - пржсто се бори за себе си и здравето си. Ама то това изисква усилие, друго си е като не ти се живее и не се бориш само да се оплакваш по форумите! Засрами се! Има хиляди деца парализирани или с левкемия, ти обясняваш за рецидиви след 10 години. Затова д-р Първанов взима за терапия само високо-мотивирани хора, когато види някой да хленчи и да се оплаква и вижда, че си му е добре така да мрънка само без да си мръдне пръста, не го взима! Исках да споделя моя път, но явно тук не е мястото. Излизам за се забавлявам с приятели. На всички момичета желая успех и помнете - изход има!

# 32
  • София
childofsky, защо толкова злъч и злоба в думите ти?
Наистина, направи най-доброто, което може да се направи в твоя случай - зарежи тези, които само се оплакват и отиди да се забавляваш с приятелите си. Какво толкова е станало, не мога да разбера...
А и нали не мислиш, че пишещите тук за първи път чуват това, което си написала и не са го знаели досега?

# 33
   И аз тук пак с въпрос  Embarassed
Колко време е препоръчително максимум да се пие Ривотрил с АД  и защо по принцип го изписват?
За успокоение? -нали за това е ад-то, при проблеми със съня-аз например нямам такива.
Мога ли в такъв случай да пия само Золофт, а Ривотрила да го спра?

# 34
  • София
Wonderr, ривотрила го изписват само при започването на АД, за да потуши страничните ефекти в началото от приема, които изчезват за 2-3 седмици. Обикновено се изписва за около 30 дни, точно за този начален период.
През другото време е желателно да се избягва и само в по-тежки моменти да се пие, както се казва, при нужда.
Но като цяло нагласата към ривотрил и подобните му трябва да ти е като на дявол към тамян - по възможност, да се избягват. Това са наркотични вещества.

# 35
А как мога да се запиша при Тодор Първанов  имате ли му координатите  и колко струва 1 посещение при него?

# 36
enyo,много благодаря за вниманието и отзивчивостта.  bouquet
   Точно защото знам за този ефект на Ривотрила,затова искам да се спася колкото може по-навреме.Сега ще го намаля на четвъртинки за една седмица,после ще опитам да го заменя евентуално с нещо по-безопасно.

# 37
Джери, ами ние значи сме "съседки" по работа  Embarassed Гаранция сме се виждали  Grinning

# 38
StanyS,силно  Hug

гала,пия успокоителни -Золофт и Ривотрил,но не знам защо сутрин ми е адски подтиснато под диафрагмата и пулса го усещам още в леглото  Sad

Благодаря скъпа! И моя проблем е този..само сутрин...

# 39
Тоя въпрос сме го разисквали, някои успяват да се справят без лекарства, някои не, всеки случай е различен, то ако беше така всеки щеше да минава през психотерапия и готово.
Аз ходих днес на кардиолог. Много неща се видяха и чести камерни екстрасистули и исхемия и ускорен пулс. Дето се вика айде честито. Лошото е, че това е на фона на лечение, засега изписа още едно лекарство та да видим, пак за нова коронарография ми говори, после пак нямало смисъл от нея. Та така. Не се ле намери лечение остави тия коронарографии ей така само да се подлагам на излишен стрес. Стискайте ми палци.

# 40
гала, а ти пробвала ли си?

# 41
Ама разбира се, че съм провала. Приятно ми беше много, поговорихме си доста със жената, жалко че е скъпичко, ефект нулев. Но при мен нещата както се оказаха са органични, не психични, но в един момент изпаднах в страшна депресия, в която ако не беше АД и една екскурзия до Рим /с равни ползи/ не знам как щях да изкоча.

# 42
Nefertarri , може да пием кафенце  Hug

Ксанакс, Ривотрил, Лексотан и подобни са един ужасен капан. Имаш, малко ти стане кофти пийнеш си, после пак, по някое време се сещаш, че трябва постепенно да ги отказваш. Изпадаш в абстиненция или паника, че нямаш. Те са наркотици. Поне при мен е така. А много неудобно се чувствам да ходя да си искам по лекари.

Новото успокоително ме занити в 18.30 вчера, та спане допреди малко.
Нещо им нямам вяра на психотерапевти и психоаналитици. За това и не ходя при тях. Мисля, че вече мога сама да се справя, само да не бяха физическите прояви.
Сега ще си почвам една тренировка да се раздвижа предработно.

# 43
Може, може  Crazy, Джери
Тъмън ще видиш кака ти Нефертари каква е кукувица  Mr. Green
Прегръдки на всички  Hug Стискайте фронта   bouquet
Аз съм сравнително добре, лични проблеми вървят един след друг, но съм почнала разрешаването им един по един. По някой валидол влиза в употреба, защото мотора много хлопа  Mr. Green Но знам, че като имам проблеми съм супер стегната, последователна и дисциплинирана. Но като ми се наредят вече живота и нещата добре, тогава почват проблемите. Никаква логика  newsm78

# 44
То по принцип ако знаеш, че нямаш някое лекарство, което да ти помогне изпадаш в паника. Давам пример с моите за сърце, те не са упокоителни и няма привикване към тях.

Общи условия

Активация на акаунт