ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО - Тема №19

• 95 390
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ти.... А възможно ли е да имам понижено сексуално желание Simple Smile

Ами доколкото съм прехвърляла темите май,май 90% сме така  Mr. Green

# 556
simple, аз пиех оропрам и ксанакс и не съм имала намален апетит. Гадеше ми се, но пак си имах апетит. Но всеки организъм си е различен. Де да ме хване тоз късмет - безапетитие Mr. Green
Сексуално желание и аз нямам, само като Noa, ако се влюбя, ако приятелят е нов имам фантазии. Иначе не!

Имам една презентация днес. От сега треперя. Пак ще се пие ксанак.

Лек и спокоен ден момичета и момчета Hug

# 557
  • София
*NOA*, здравей! Отдавна не сме те виждали тук   bouquet long time no see Wink
Имай малко вяра, нещата не може постоянно да са лоши. И твоето време ще дойде! Стискам палци с новата терапия това да стане  Hug

# 558
*NOA*, здравей! Отдавна не сме те виждали тук   bouquet long time no see Wink
Имай малко вяра, нещата не може постоянно да са лоши. И твоето време ще дойде! Стискам палци с новата терапия това да стане  Hug
Да, от векове не бях влизала в темата...
Мерси, дано и ти си много по-добре!  bouquet

# 559
Jerry F, При мен вече 4ти ден (откакто ги пия) не съм яла,започвам се се чувствам по-слаба не само физически,но и психически! Гади ми се,та аз бях по-добре преди да започна да ги пия тези лекарства!

# 560
Simple, върви при пси-то тогава. Може да ти даде още нещо Hug

# 561
та аз бях по-добре преди да започна да ги пия тези лекарства!
Ето това не ми дава мира и на мен в последните 2 месеца ooooh!

# 562
На мен гастро ми беше изписала някакви хапчета против гадене и с тях бях в началото.
Ах Джери, Джери, какво ли щеше да му се случи на бедния Кандарлиев ако имаше сексуален апетит  Grinning

# 563
та аз бях по-добре преди да започна да ги пия тези лекарства!
Ето това не ми дава мира и на мен в последните 2 месеца ooooh!
+1 и аз съю така

# 564
Аз да попитам за Ани Владимирова... в кой град работи? Че така се казваше учителката ми по психология в училище Simple Smile Дали пък не е същата...
В София работи и е доста популярна. Това е психоложката на Биг брадър, и Истински истории,участва в доста проекти, работи и онлайн. Лично аз, обаче бих отишла при психотерапевт.

# 565
Момичета и момчета от София кажете ми някой Читав психиатър при който да ида,моля ВИ се!Четох мн мн за доктор Славчев но мненията са 50 на 50 за него.то е ясно че няма лекар със 100% рейтинг но все пак моля за препоръка и съвет

# 566
  • софия
д-р Карадалиев и проф,Крум Миланов и при двамата съм ходила,и са добри.Миланов има полезен сайт за всеки,който му се чете,свързано с ПР.

# 567
д-р Карадалиев и проф,Крум Миланов и при двамата съм ходила,и са добри.Миланов има полезен сайт за всеки,който му се чете,свързано с ПР.
При Караделиев ходих той беше първият ми психиатър изпиаа ми ксетанор и ме вкара 3метра под земята.и от там почна най-голямият ми кошмар.не съм доволна от него.а другия лекар не съм го чува ще се поразровя да прочета за него !Благодаря!

# 568
Сладкишче, това не е от лекаря, а от ксетанора. При много хора действа прекрасно, но при някой по-чувствителни, екстрите му се проявяват с пълна сила. Аз не можех да стана от леглото, дори имах чувството, че съм висока като гигант. И точно Мишо Мишев, който боготворя ми го изписа. Каза, че само аз и още една клиентка сме имали такива изживявания. Но веднага ми го смени. При ксетанора лошото е, че после трябва да изчакаш поне 2 седмици , докато се изчистиш, особено ако ще приемаш флувоксамин съдържащи АД.

# 569
Сладкишче, това не е от лекаря, а от ксетанора. При много хора действа прекрасно, но при някой по-чувствителни, екстрите му се проявяват с пълна сила. Аз не можех да стана от леглото, дори имах чувството, че съм висока като гигант. И точно Мишо Мишев, който боготворя ми го изписа. Каза, че само аз и още една клиентка сме имали такива изживявания. Но веднага ми го смени. При ксетанора лошото е, че после трябва да изчакаш поне 2 седмици , докато се изчистиш, особено ако ще приемаш флувоксамин съдържащи АД.
И на мен адски много ми засили деперсонализацията,не можех да стана от кревата,почна мн да ми се мрежи пред очите,спрях да усещам допир и болка,скъсах се да повръщам и какво ли още не .....станах мн мн зле и се притесних и не посмях да се върна при Караделиев

Общи условия

Активация на акаунт