Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 63

• 36 385
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
Добро Утро!
Благодаря още веднъж, Момичета, за прекрасните пожелания!   bouquet
Би,значи и ти си водолейче  Twisted Evil Mr. Green
Вив,неприятно е отлагането, но и това ще мине, ще започнеш да тренираш и ще остане зад гърба ти, макар и сега да изглежда далече.. Hug
Гугъл, благодаря за разказа. Нали се каня и аз да възобновя тичането на пролет, и ми беше изключително приятно да прочета отново твоята лична история.
Фея, прекрасни произведения и снимки, както винаги. И един въпрос- в смутитата карфиола и броколите мога ли да ги слагам сурови или е по-добре да ги обработя малко на пара преди това.
Дриими,страхотно изглежда тортата. Скоро трябва да правя торта за РД на дъщерята на ММ и мисля да я изпробвам.
И отчет за днес  Mr. Green : яка тренировка за рамо и крака в три- и суперсетове, 4 серии всеки, с лост и пудовка, доволно се натоварих.
Лек ден!

# 601
От мен - ден 1 от 90ДП, ниво 2, дано този път да ми е на късмет и да я изкарам цялата всички дни  Laughing

Гугъл много мотивиращ разказ. Много ми се тича и на мен, но ми е студено и не ми се диша студен въздух. Яд ме е, че хубавите и топли дни съм на работа, но пролетта тепърва предстои

Тортата на Дрийми изглежда много вкусно, благодаря за рецептата. Колко см. тавичка ползва?

За тези от вас които пият протеин искам да похваля този с вкус на бисквитка и сметана - много, много е вкусен. Преди това пих един на now и даже имам още от него, но има един изострен вкус на посладител и никак не ми харесва. Благодаря за Теди, че ме светна за този на Пюр, разликата е огромна

За пороците  и аз да се разпиша - пийвам винце и ракия, лятото и бира  Mr. Green  Не всяка вечер, разбира се, но в седмицата веднъж - дваж се случва... наскоро открих живата бира (има я в Била) и много ми хареса, станах и фен, добре, че няма Била наоколо  Laughing Но за цигарите съм твърдо против. Изпуших си полагаемото. На фирмения купон тази година си позволих да изпуша 1 цигара от най  - най леките, до половината ми беше кеф и после ми стана гадно на гърлото и в устата и ме боля гърлото 2-3 дни след това. Е, бях си и настинала, но и цигарите до някъде са виновни  Grinning За протокола - когато започнах да тичам юли мин. година ги спрях защото не можех въздух да си поема.

# 602
Отворили сте една тема за грехове и пороци, като за мен работа  Grinning

Аз съм бивш пушач от 5 години и редовно спортуваща вече от 4 години. Смятам живота си разделен на период преди и след, до такава степен бях пристрастена към цигарите, кафета по много, алкохол редовно.
Определено не желая да се връщам дори и малка крачка назад. Толкова силна, здрава и уверена в себе си се чувствам сега, че и се харесвам визуално Grinning  Wink
Не пуша грам, не искам да се завирам в задимени помещения въобще, ни най-малко да подлагам децата си на това. Алкохол - чаша вино в почивните дни, през седмицата - билков чай  Heart Eyes

Свети, що такъв емотокон душице, толкоз ли сме проклети водолейките значи  Mr. Green Joy

Тези тежести от Лидл, комплекта който коментирате са си ОК за кардио, при бягане и т.н. Нямат нищо общо с гири, които за мен смислени такива са 3 и 5 килограмовите. Има смисъл в тях, зависи от целите на трениращия  Peace

Започнах този 5 дневен план на Фитнес Блендер и отчитам ден 1 -
http://www.fitnessblender.com/videos/day-1-fitness-blenders-5-day-workout-challenge-to-burn-fat-and-build-lean-muscle

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 23:07 от ~Би~

# 603
Машинки, изписали сте много страници...( даже си записвах на едно листче на кой какво искам да кажа  Joy )
Днес сутринта станах и си направих любимата бананова палачинка с авокадо си я хапнах, а за обяд и за вечеря козе сирене със салатка и маслинки  Peace
Отидох в лидл и си купих и тежестите, и ластиците ( ама розовите, не знаех кои и каква е разликата, сивите ли са по-добри?  Thinking ) ...и отчетът: днешната тренировка на Румяна с тежести на краката -3 кръга, много добре ми дойде и ден 25 от йогата.  Party
Аз не пуша  и не искам да започвам, това ми е възможно най-гадното нещо..като алкохолизма почти. Толкова мразя да мириша на цигари, става ми лошо и ми се повръща . И алкохол не пия... Naughty
Фея, страхотни вкусотии. Остават ми очите, искам да опитам всичко и Тиквичката е права- трябва да си направиш един блог с рецептите, обещавам да съм верен последовател и почитател!   bouquet Извинявай за глупавия въпрос, но наистина не съм наясно- ти си веган нали? Никаква ли топла храна не хапваш? И ако хапваш, как я топлиш?  Hug
Тили, Тиквичке- радвам се, че вече сте по-добре  Hug
Фъстъчка, смятам, че местенето си е много голяма тренировка. А колкото до това, което ви е се е случило- счупеното носи късмет, не се ядосвайте  Heart Eyes
Дрийми, какво е това блаженство...веднага си запазвам блога ти да следя за още вкусотии   
bouquet
Гугъл, много ми хареса разказа ти и аз от пролетта мисля да включа тичането към тренировките си  Peace

# 604
мария.терзиева, нека силата бъде с нас!  Hug
TuЛи, точно си ме описала, само че аз мога и сама да пуша - когато съм ядосана или ми е скучно.

Ходих до Лидл - имаше и ластици и експандери. Исках да си купя ластици, но нещо не ме грабнаха. Има подобни на лидълските в кауфланд на цена 7 или 8 лв. /в лидл са 12лв./

# 605
За пушачите настоящи или бивши (но такива, на които още им е пуши) препоръчвам с хиляда ръце тази книга http://chitanka.info/book/4926-ne-pusha-veche
Това не е просто книга,а докосване в подсъзнанието на един пушач. Благодарение на нея спрях цигарите преди повече от 4 години (така и не знам колко време е минало, защото в книгата се казваше да не се брои времето, все едно чакаш отново да запалиш). Пуших 5-6години редовно, по 1 кутия на ден, никога не съм искала да ги откажа! Намерих книгата случайно, започнах да я чета с насмешка, спрях ги от раз, от тогава НИКОГА НЕ МИ СЕ Е ПРИИСКАЛО ДА ЗАПАЛЯ! Има разлика между това да ги спреш насила и да продължава да ти се пуши и това да ги спреш, защото искаш, осъзнавайки че това е просто зависимост, която се преодолява лесно ако знаеш как точно. Книгата ти дава точно това - свободата да избереш и да се наслаждаваш на избора си. Интересното в нея е,че никъде не пише "спрете да пушите" Grinning Много мои познати също я четоха и също ги спряха.

Фъстъчка, много се радвам за новината! Приеми проблемите, които ви изникват като проверка на желанията ви да се изнесете! Всичко ще мине и ще се нареди ако затвърдите постигнатото с упоритост!

И аз съм в общия МЦ  Grinning И за мен никога не е било проблем да тренирам по времето му. Само разтяганията ми идват малко некомфортно. А тренирането определено повлиява болката и я намалява драстично.

Днес се размърдах. Два кръга основни упражнения за долна част + малко разтягане = треперещи крачка. Срам и мъка... Утре дано не съм с голяма мускулна.

# 606
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здрасти и от мен  Grinning

Аз днес и утре реших да си дам почивка и се "разболях"  Crazy. Тук системата е много благодатна. 4 пъти в годината мога сама да си напиша болничен за по 3 дни, отделно имам и 15 дни ако децата са болни, та, аз и без това не се разболявам и отдавна не съм ползвала тази облага, та реших тази седмица да се разболея  Crazy
Използвахме мекото време да се разходим на въздух със съпружието (нещо, на което рядко се радваме зимата тук), но не тренирах. За сметка на това доволно поспах.

Аз също тренирам по време на МЦ, даже в първите дни отбелязвам завидна издържливост и тогава и аз отчитам най- добри бягания. Откакто пък ползвам менструална чашка (вече пета година), направо е песен. И на челна стойка да застана, дори на флъонга да се усуча, не усещам дискомфот  Peace

Аз други пороци освен алкохола нямам. Обичам да си пийвам червено винце понякога, биричка през лятото и ракийка с компания (това последното много рядко ми се случва).
Цигари никога не съм пушила, но съм опитвала и няма такава велика гадист. Винаги съм се чудила, как веднъж опитал тази гняс, някой може да продължи да се трови с нея. А как ми смърдиииии, корема ми се обръща.  Sick Мили пушачи- смърди, та не се трае. Вие не го усещате, но за нас останалите е мъчение. Никога не съм могла да схвана семейство, в което само единият пуши. Това е любов!!!  Shocked

# 607
Какво е това менструална чашка? Звучи ми болезнено  Crazy Също както и спиралата против забременяване, става ми лошо само като си помисля за нещо такова  Confused

Забравих да се похваля, че се снабдих с ролер от Лидл, но мисля да го пробвам в цялата му прелест уикенда, нямам търпение да се намачкам  Laughing Изглежда ми доста стабилно. Такива в ББ-тийм гледах на 2-3 по - скъпа цена, радвам се, че лидл пуснаха и то на такава цена  Grinning

# 608
Freya, много съм слушала за ефекта от тази книга - прочиташ я и ги спираш от раз. Знам, че е много търсена и е преиздавана вече няколко пъти. Авторът заслужава голямо признание.

Утре смятам да тренирам рано преди работа.
Разгледах седмичния план на Румяна. Почвам с ден 1 - силова без подскоци. А упражненията от ден 2 са наистина интересни и необичайни. Много обичам новите упражнения Hug.

# 609
Eй, Бобче, аз тъкмо се навивам да си купя такава чашка. Изчетох даже темата тук в бг мама. Сподели моля те две думи, има ли някакви недостатъци. Моя гинеколог не беше възхитен от идеята нещо да стои толкоз време вътре.

Днес отчитам силовата на Руми, и аз с тежести на краката.
Мис Дрийми, страхотна торта. По повод шампоана, ползвам Себамед. Спрях да ползвам балсам, не ми е необходим, ползвам мадлото от шеа вместо кристали. Освен това си чистя водоустойчивата спирала с кокосово масло. Учудващо добре я сваля.

# 610
  • Stavanger,Norway/ Varna
Момичета, купуването и ползването на менструална чашка е едно от най- смислените неща, които съм правила в живота си. Не мога и да помисля да се върна към тампоните и превръзките.

Анник гинеколозите знаят много малко за чашките, затова са така скептични. Има много информация в гугъл, Маги не само, че не е болезнено, но не усещаш че си в цикъл, а и е много по- хигиенично. Прочети тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746784.0;topicrefid=19, както и предишните теми. Аз лично използвам Мелуна софт, мнооого съм доволна. Анник, не ги мисли, ами поръчай  Peace

Тук съм написала на кратко няколко реда : http://ladycolors.blogg.no/1366451646_menstrual_cup.html

# 611
привет,
аз продължавам да съм в почивка, май ми дойде, отделно този вирус не ми минава.Утре ще бъда на лекар.
В нашата фирма голяма част сме болни  Whistling
Гугъл, благодаря ти за информацията относно МЦ , аз все още се страхувам и избягвам тогава тренировки, но ще трябва да го пречупя това.

Пушех доста, много ми харесваше. Спрях ви веднъж, беше началото на запознанството ни с фитнеса.
После спрях спорта и след две години пропуших отново.
Сега открих домашните тренировки и отново спрях цигарите. Скоро ще станат две години.
Вече избягвам да се хваля, защото ме е страх да не ги започна пак  newsm78 .

В момента съм много щастлива без тях, някак свободна!
Не пия и много алкохол, но за сметка на тези неща съм голям магарешки инат.

И заради Маги си поръчвам протеин бисквитка със сметана. Това ще бъда първия ми. Оказвам ти голямо доверие и смятам, че няма да сгреша.
По- късно ще споделя.

Последна редакция: пн, 26 яну 2015, 22:35 от Зизу

# 612
Бобче, мерси много. Направо ми помогна да реша. Хубава вечер!

# 613

Смоук, все забравям да те питам дали знаеш за тази книга.

Да, но не съм я чела  Peace

Днес отчитам само едно бягане, защото буквално не ми остана никакво време  Flutter

# 614
Момичета, не съм писала от цели няколко дни, хаха.  Laughing

Исках да пожелая успех на Вив. За днес не успях, та то затова се и отложило.

Точно щях да питам някой купил си е фоумролера от Лидл, загледах го и аз. Някой може ли да ми каже хвалебствия за него, за да ме доубеди. Рейн, казваш стабилна работа е.

Дрийми, чудесна рецепта и блог. Малко съм неосведомена, но предполагам, че carob е рожков. Все чета, че го ползвате, но досега не съм го виждала или ползвала.

Фея, добре че похапвах като ти видях рецептите. Може ли да кажеш от какво са бъргърите? Заприлича ми на сусамена смеска с пармезан, но не може да е кашкавал.

И аз май ще имам желание да се присъединя към тичащите на пролет. Но да не казвам голяма дума де. Ще му дойде времето и на това.

За пушенето слушах онзи ден едно много интересно предаване по радиото - "От пушач към непушач за 3 часа". Беше ми много интересно, дори като заклет непушач. Водеше го бивш пушач, който организира семинари за хора, които искат да ги откажат. Имаше разни трикове как да се усети гадния вкус на катрана и другите добавки в устата, които иначе се полепват по белия дроб. Имаше разбира се и психологически разсъждения, които тук вече се споменаха, как това е зависимост и за извиненията, които човек си измисля, от рода на цигара с кафе. Че трябва да се откажат от таз и че няма такова нещо като намаляне на количеството. И най-вече да не се осъждат или упрекват пушачите, колкото и гадно да ни се струва. Peace

Рейн, не че нещо, но аз някак се зарибих май по ripped in 30. Embarassed Ще чакам да кажеш първи впечатления и може да те настигна с 90 ДП.

Общи условия

Активация на акаунт