но да споделя .Серията започна половин час по -късно на ход бяха рекламите но пък за сметка на това вече почти два часа без прекъсване и аз смятам ,че това ще е и финала на серията
Накратко само по картинки мащехата се усети ,че има нещо гнило и незная по нюх ли но отиде в къщата където Асие играе игра която в края на серията ще се разбере от още един човек .Вече достатъчно се вкара във филма как ще излезе от цялата тази каша която забърка предстои да видим.Та така младия господин незнам какъв се пада на Четин но на две на три отпрати мащехата като преди това тя отиде в болницата при онзи които Асие наръга показвайки колието и го попита това на Асие ли е и той и отговори ,че не е а и там беше и другото момче което е влюбено в Мине и доколкото схващам мащехата му е хвърлила око след което вече се явно се усети и отиде в богаташкия дом там тя показвайки отново колието на Четин му омекнаха крачетата но му се размина за да става филма.От другите жени в къщата все още немога да разбера коя каква се пада
младата е жената на вуйчото / ако изобщо се води такъв /,едната би следвало да е майката на Четин но другата
идея нямам не успях да хвърля око на превода на рускините
тя отиде в магазина където работеше момичето което почина и започна да разпитва за нея но продавачката набързо и даде да се разбере ,че няма да и се отвори парашута.Направиха погребението на Асие
мъката на баща й и баба й е голяма а пък тя имаше неблагоразумието да накара Четин да я откара до гробището и там уж криейки се я видя този и брат който е болен
Мине никак не остана доволна от сестра си нещо я нахока но Асие пак с острия си език се измъкна .
Яко тормози Четин и той като в небрано лозе много го е яд на нея но нищо неможе да и направи в момента тя го води за носа и играе много опасна игра .
Вече добре издокарана усещайки ,че си е намерила точното място за нейно щастие прислужницата дочу една разправия между нея и Четин явно той иска тя да напусне този дом и ,че тя е бременна нещата придобиха друг обрат.Тя побърза да каже на майка му и в момента в който той изнасяше багажа да я отпраща тя ги пресрещна и върна понахока го и им каза , че знае за бебето при което Асие остана много доволна.Като в този момент дойдоха вуйчото и жена му и те научиха .явно майката каза ,че той трябва да си понесе отговорност и той избухвайки тръгна навън но на вратата се срещна със страта Мине която нахлу бясна и плачейки в дома им да търси Асие за да може да и каже ,че сестра им Айше е много болна/ забравих да добавя ,че мащехата я къпеше държеше се ужастно с детето бабата я умоляваше да не съе държи така но онази луда вика вика и детето припадна при което го заведоха на лекар и там установиха ,че то е много болно/ .Серията завърши как Мине отиде при Асие да и каже за сестра им и вуйчото слезе видя ги тримата сети се за болницата като преди това даваха и кадри как отново се върна в болницата и видя колата която качваше ковчега ,бащата и Мине и се сети за тяхното дете което е починала.Попита нещо Асие и така се получи завършека без фрагман за следващата серия.Не мога да кажа дали серията е била силна за мен не е и ако се гони рейтинг се съмнявам ,че тази вечер е постигнал по-голям резултат от миналия петък. 

А и като се присъедини и Первин /мащехата/, която няма начин да не открие Асие/нали си написа адреса на една бележка и я даде на Мине/ ще стане голям екшън

Може би вуйчото Тайлян да се влюби в Асие или пък разглезеният Четин да започне да гледа с други очи на врага си. 
Според мен си струва.
Не бях успяла да схвана на всички имената и позицийте им действително трябва да се види с руския превод и едно голямо браво на рускините дано продължават в този дух за да можем и ние да придобием по -добра представа за сценария а относно играта на Йози ушлайфан професионалист
няма нещо което да и се опъне и да неможе да пресъздаде.
Дано дано има голям успех в кариерата си с нещо още по-голямо и незабравимо и най-вече оценено с някоя и друга филмова награда .
Тя го заслужава

И на мен ми направи впечатление, но не можех да пиша-клавира ми отказа.