Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 488
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

wavey wavey wavey   Хайде дами в 20,00 часа на линия  atwork

# 241
# 242
Така явно тази вечер  си гледам сама  Tired но да споделя .Серията започна половин час по -късно на ход бяха рекламите но пък за сметка на това вече почти два часа без прекъсване и аз смятам ,че това ще е и финала на серията  Hug Накратко само по картинки мащехата се усети ,че има нещо гнило и незная по нюх ли но отиде в къщата където Асие играе игра която в края на серията ще се разбере от още един човек .Вече достатъчно се вкара във филма как ще излезе от цялата тази каша която забърка предстои да видим.Та така младия господин незнам какъв се пада на Четин но на две на три отпрати мащехата като преди това тя отиде в болницата при онзи които Асие наръга показвайки колието и го попита това на Асие ли е и той и отговори ,че не е а и там беше и другото момче което е влюбено в Мине  и доколкото схващам мащехата му е хвърлила око след което вече се  явно се усети и отиде в  богаташкия дом там   тя показвайки отново колието на Четин му омекнаха крачетата но му се размина за да става филма.От другите жени в къщата все още немога да разбера коя каква се пада  newsm78 младата е жената на вуйчото / ако изобщо се води такъв /,едната би следвало да е майката на Четин но другата  newsm78 идея нямам не успях да хвърля око на превода на рускините Tired тя отиде в магазина където работеше момичето което почина и започна да разпитва за нея но продавачката набързо и даде да се разбере ,че няма да и се отвори парашута.Направиха погребението на Асие  ooooh! мъката на баща й и баба й е голяма а пък тя имаше неблагоразумието да накара Четин да я откара до гробището и там уж криейки се я видя този и брат който е болен  ooooh!Мине никак не остана доволна от сестра си нещо я нахока но Асие пак с острия си език се измъкна . ooooh!Яко тормози Четин и той като в небрано лозе много го е яд на нея  но нищо неможе да и направи в момента тя го води за носа и играе много опасна игра .  ooooh!Вече добре издокарана усещайки ,че си е намерила точното място за нейно щастие прислужницата дочу една разправия между нея и Четин явно той иска тя да напусне този дом и ,че тя е бременна нещата придобиха друг обрат.Тя побърза да каже на майка му и в момента в който той изнасяше багажа да я отпраща тя ги пресрещна и върна  понахока го и им каза , че знае за бебето при което Асие остана много доволна.Като в този момент дойдоха вуйчото и жена му и те научиха .явно майката каза ,че той трябва да си понесе отговорност и той избухвайки тръгна навън но на вратата  се срещна със страта Мине която нахлу бясна и плачейки в дома им  да търси Асие за да може да и каже ,че сестра им Айше е много болна/ забравих да добавя ,че мащехата я къпеше държеше се ужастно с детето бабата я умоляваше да не съе държи така но онази луда вика вика и детето припадна при което го заведоха на лекар и там установиха ,че то е много болно/ .Серията завърши как Мине отиде при Асие да и каже за сестра им и вуйчото слезе видя ги тримата сети се за болницата като преди това даваха и кадри как отново се върна в болницата и видя колата която качваше ковчега ,бащата и Мине и се сети за тяхното дете което е починала.Попита нещо Асие и така се получи завършека без фрагман за следващата серия.Не мога да кажа дали серията е била силна за мен  не е и ако се гони рейтинг се съмнявам ,че тази вечер е постигнал по-голям резултат от миналия петък. Thinking

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 23:20 от mariq_72

# 243
# 244
  • София
Марийче тука съм  wavey wavey wavey
Снощи започнах да гледам сериала, но някъде по средата ми заби и се отказах, а след това съм заспала. Днес ще изгледам първа серия с руски превод и ще изчакам превода на втори епизод, защото така си гледам само картинки и нищо не мога да разбера.
Благодаря ти за краткото експозе на 2-ри епизод така горе долу ми се изясниха някои неща...

# 245
 Hug Hug Hug
И аз изгледах 2-ри епизод. До тук сериалът ми харесва. Има напрежение и динамика.През цялото време бях на тръни да не я разкрият Асие. Играе доста опасна игра хладнокръвно и без никакви скрупули. За сега май само Семра-бабата на Четин я харесва. Дядото Ахмет и той се усъмни по едно време и почна да задава въпроси, но Семра го парира всеки път. Жената ,която отиде в магазина да разпитва за Селин /Асие/ дали работи там е майка на снахата Хале и се казва Несрин. Тия двете в тандем ще създават големи проблеми ooooh! А и като се присъедини и Первин /мащехата/, която няма начин да не открие Асие/нали си написа адреса на една бележка и я даде на Мине/ ще стане голям екшън ooooh! ooooh!
Все ми се струва, че мащехата ще цъфне в богатата къща като лична помощничка на Асие в някоя от следващите серии. Обещаха ни много интриги и любов. Само дето любовта не я виждам още между кого ще е  newsm78  Може би вуйчото Тайлян да се влюби в Асие  или пък разглезеният Четин да започне да гледа с други очи на врага си. Laughing Ще гледаме-ще видим.
Добре, че има руски превод, защото няма как да се коментира нещо, което не се знае в детайли. Само по картинки и от тук от там разбрани диалози-трудна работа ooooh!
Дано повече хора го загледат сериала. Praynig Според мен си струва.

В туитър вчера имаше интервю с актьора, който играе вуйчото Тайлян /Енгин Хепилери/ и там той казва, че сценарият е различен от видяното до сега и перфектен, първи епизод е имал широк отзвук в социалните мрежи , всеки следващ епизод ще е по-динамичен от предния. Трета серия била още по-вълнуваща. За героя си казва ,че го харесва, след пристигането на Асие в дома му живота му става по-сложен...и т. н. въпроси за личния му живот.

Рейтингът тази седмица е:
TOTAL-17-то място
AB -10-то
ABC1 -10-то
Добре ,че няма мачове в петък, че ще идем на опашката.

П.П Адмирации за Йозлем , играе страхотно!Умее да пресъздава емоции! Интересно ми е как ще й развият образа на героинята. Напълно отрицателен ли ще е или от време на време ще е "бяла и добра" Laughing

# 246
Бон Бон благодаря ти за разясненията  Hug Heart EyesНе бях успяла да схвана на всички имената и позицийте им действително трябва да се види с руския превод и едно голямо браво на рускините дано продължават в този дух за да можем и ние да придобием по -добра представа за сценария а относно играта на Йози ушлайфан професионалист  Peace няма нещо което да и се опъне и да неможе да пресъздаде. Hug Дано дано има голям успех в кариерата си с нещо още по-голямо и незабравимо и най-вече оценено с някоя и друга филмова награда . Praynig Тя го заслужава  Hug

# 247

Към тази снимка от премиерата на сериала Йозлем е написала
" И разбира се не съм сама...Скъпата ми мениджърка,симпатичният татко Фарук и другата ми половина"
Значи Йозлем има вече мениджър.Не знаех. Това е сериозна предпоставка за бъдещите  й успехи като актриса. Дано да й дава правилните съвети при подбор на роли и сценарии.
.............
За протокола- мениджърката се казва Ayşegül Bafralı а мъжът до нея е съпругът й.

# 248
http://www.karaekmekdizisi.net/ozlem-yilmaz-ile-roportaj-ev-kadi … i-olsam-cekilmem/

Интервю с Йозлем Йълмаз:
"Ако съм жена-домакиня няма да бъда изтърпяна"
Скрит текст:
Познаваме Йозлем Йълмаз от много сериали, но в главната роля в "Zoraki koca" с Бурак Йозчивит влезе в сърцата на турските зрители.След това участва в гръмки проекти като "Незабравима" и "Беглец". Последнто участие в сериала "Доверие" в ролята на Зелял накара много да се говори за нея. Заснетите секси сцени с М.А.Алакурт под дъжда са все още в съзнанието, сега ще участва и в сериала "Черен хляб". Срещнахме се с красивата актриса и говорихме за тези сцени, също и за актьорската й кариера и за брачният й живот.

Според Вас трябва ли да се изтърпят всички пречки и проблеми заради любовта или има нужда от повече болка в любовта?
Й.Й.:Това, което се постига с трудности са много по-стойностни неща, но когато става въпрос за любовта аз не мисля така. Мисля,че и двамата трябва в еднакво отношение да се преборят, обаче в любовта не се случва така. Най-малкото това се отнася за новата любов..

Последно играхте в сериала "Доверие". Много се говори за заснетите секси сцени под дъжда, които се определиха като малко по-смели за Вас. Проява на подвиг ли е да се снимат такива сцени?
Й.Й.:Не е подвиг , по-скоро луда работа според мен! Без да обръщаш внимание на студеното и горещото или при хилядите думи, които ги изричаш отвътре пак да продължаваш да го правиш, това означава ,че си луд. Само да обичаш професията си не стига. Трябва да можеш да обичаш и лудо / безумно/!
При трудни условия, при нездравословни обстоятелства, на глад, на безсъние и много страдание, трябва да можеш да изтърпиш всичко това. При условията в Турция, зда можеш да правиш това и да работиш при най-добрите и внимателни продуценти, ето тук вече се изисква проява на подвиг.

Реагира ли на тези сцени Вашият съпруг?
Й.Й.:Разбира се ,като съпруг, като любовник и като мъж "Какви са тези сцени?" не ми е казвал. Дори и аз,която работя тази работа на много неща не мога да отдам смисъл и неговото отношение към тези неща, не мога да чакам да подходи с разбиране и да отправи положителни коментари за това, което правя.Той знае, че това ми е работата и за това много не говорим.

Снимките се правят в различни градове.Не е ли трудно да работите в различни области, когато сте семейна? Липсвате ли си?
Й.Й.:Може ли да не си липсваме? Обаче, когато се снима на различни места е все едно, че се снима в същия град, разликата е единствено, че не спите в собственото си легло. В такава работеща система не знаеш нощ ли е , ден ли е, с това темпо на работа, в такива моменти имате нужда само от сън, но дори и за това не ви остава време. В такива моменти като намеря промеждутък веднага отскачам до Истанбул.

Как върви бракът Ви?
Й.Й.:Понякога сме като двойка живяла 40 години, понякога сме като двойка младоженци. Понякога флиртуваме като двойка любовници, а понякога сякаш никога не сме били любовници. Така продължава нашият брак..

Как се запознахте със съпруга си?
Й.Й.:Съпругът ми Ахмет е академик. Имаме интересна история на нашето запознанство. Приятелката ми имаше проблем с дипломата си и затова бяхме отишли до университета.Преподаватели ни насочиха.
Когато влязох в една от стаите, насреща си видях Ахмет. После още веднъж се срещнахме и ни покани на кафе.Почнахме да се виждаме и се оженихме. След като съм влязла в стаята му, Ахмет си е казал "Това ще е жената, за която ще се оженя"

Мислите ли да имате деца?
Й.Й.:Не. Всъщност стана много категорично не, така да го кажа-сега и двамата сме концентрирани в работата си и не сме готови за деца. Най-малкото, аз мисля така. За напред, може би.

Йозлем Йълмаз каква майка ще бъде?
Й.Й.:Ако вземем под внимание привързаността ми към Симит /кучето й/, не е трудно да се предположи каква майка ще стана на детето си, обаче е плашещо. Мога да се превърна в прекалено любяща, привързана и разглезваща сина си майка. Както става със Симит, мога да го ядосвам, ядосвам и да отида в другата стая да си поплача.

Коя е ролята, която искате да изиграете?
Й.Й.:Искам вече да играя роли в комедийни сериали. От пет години само плача, жалко е за мен.
Да оставим шегата настрана, не че със сигурност трябва да играя, но ако има един хубав сценарий, мога да пожелая роля на агент.В личния си живот обичам да играя ролята на дедектив.

Как искате да бъдете споменавани след години?
Й.Й.:Като човек...Като себе си искам да бъда споменавана.Разбира се има много големи и опитни актьори, не че не ги имам за пример ,само че всеки е ограничен със себе си и вместо да бъда като друг по-добре да ме споменават такава каквато съм. Само да не заминем от тук забравени....

Трудно ли е да играете роли и в същото време да сте омъжена?
Й.Й.:Зависи за кой сте омъжена предполагам. Обаче ако съм жена, която е домакиня и си е в къщи 7 дни по 24 часа, ще се превърна в жена, която няма да бъде изтърпяна дълго време. Сигурна съм в това. Joy Joy Joy

Ревнувате ли съпруга си?
Й.Й.: Ревнувам. Аз се доверявам на Ахмет- все така започват тези изречения, но ако усетя, че нещо не е наред мога да изтръгна сърцето му. И без това не ми спира ченето и много приказвам.( ха ха ха )

Чухме ,че се интересувате от футбол. Откъде идва това Ви желание?
Й.Й.:Това беше много отдавна. В последните години вече не се интересувам толкова много от футбол.Освен най-интересните дерби мачове, другите не ги гледам вече.

Гледате ли заедно мач със съпруга Ви? Спорите ли за футбол или за някой отбор?
Й.Й.:Съпругът ми е от отборът на Галатасарай, аз съм от Фенербахче. Не му доставя голямо удоволствие да гледа мач с мен.

# 249
Бон бон  bouquet,благодаря за интервюто.

# 250
# 251
  • София
Че Ахмет нали беше юрист, кога стана академик? Или може би се занимава с академични науки, да речем в турския еквивалент на Институт по право към БАН /съответно ТАН/. Интервюто с нищо не ме изненада - това е Йозлем, доколкото успяхме вече да я опознаем покрай всичките й роли и прояви извън тях.

# 252
  • Русе
Че Ахмет нали беше юрист, кога стана академик? Или може би се занимава с академични науки, да речем в турския еквивалент на Институт по право към БАН /съответно ТАН/. Интервюто с нищо не ме изненада - това е Йозлем, доколкото успяхме вече да я опознаем покрай всичките й роли и прояви извън тях.
smile3521 И на мен ми направи впечатление, но не можех да пиша-клавира ми отказа. smile3515
Бонбонче, и аз ти благодаря за интервюто! newsm51

# 253
  • София
И сега какво -  Йози си има мъж академик и меринджей - жена! Язък за последното, понеже да си призная тайно съм си мислел да й се самопредложа за тази позиция и даже щях да ви помоля за някоя и друга препоръка, ама съм закъснял явно.

# 254

Да, той е адвокат, но също така е преподавател в  Kadir Has Üniversitesi в Юридическият факултет, катедра Гражданско право. Освен това  пише и докторат а може и вече да го е завършил. Сигурно Йозлем това е имала в предвид като е казала,че е академик. Често участва и в някакво адвокатско   предаване по телевизията и го представят като научен сътрудник към университета.
https://www.youtube.com/watch?v=DBTf7x0kau4

П.П. И аз си помислих, че е старо интервю, но после видях, че е от декември 2014г. Поне разбрахме ,че засега Йозлем няма намерение да спира с актьорските изяви и ще продължаваме да я гледаме на екран.

Общи условия

Активация на акаунт