Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 360
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Атанас гилди - яз гилди! Честит имен ден на имениците и честит ви край на зимата! Час сега разбрах защо Серхан се е качил в планината днес - заради чистия въздух, ските и още нещо...Отивам да си пия кафето на Вени...

Скрит текст:
10 000 любители на зимните спортове превзеха пистите в най-известните турски зимни курорти, където за туристите са подготвени атрактивни промоции и много забавления в Деня на снега. Купонът в планината започна още вчера. За тях концесионерите от фирма "Гюлтен" пуснаха промоция от 1 лира за всички съоръжения. Напливът от мераклии да спортуват на аванта сред природата и ежедневният поток от хиляди туристи доведе до задръствания пред началните станции на кабинковите лифтове. Работят всички 17 трасета в ски центровете, които са отлично обработени. Идеята е да се даде възможност на хората да излязат сред природата, да оставят таблети, компютри и тежки софри, за да се полюбуват на белия спорт в планината. Първи уроци без пари взеха над 120 деца и по-големи кандидат-скиори и сноубордисти.

# 76
Хубав ден приятели  HugЗначи и съседите са по авантите  Joy Joy JoyА батко карайки ски  дано намери някое момиче-кокиче което да го накара да похарчи повечко пари и хайде после парсата е свършила и трябва да се работи примерно по някой нов проект  Hug

# 77
  • София
Не съседите, а Съседът и то турският. Това беше адаптиран вариант на репортаж за деня на снега по нашите курорти...., в който да предположим, че се е включил и един безработен турски актьор, рибар, турист, тенисист и т.н. с ограничени доходи.

А може би не авантата, а друга да е причината да видим Серхан в снежната планина...Да не би да се подготвя за някоя роля на светец...

Скрит текст:
В народните вярвания св. Атанас е властелин на снеговете и ледовете. Облечен с копринена риза и сив костюм, той отива в планината на своя бял кон/черен мерцедес или БМВ и се провиква: "Иди си, зимо, идвай, лято!".

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 12:35 от bganio

# 78
 Hug Hug Hug
Честито на всички именници и весел празник! newsm24

# 79
Лека и спорна нова работна седмица приятели  Hug Heart Eyes

# 80
Здравейте  Hug
в петък вечерта май комшиите ни пратиха за зелен хайвер  Laughing, защото така и не стартираха новия сериал. Сега ще трябва търпеливо  smile3539 да изчакаме този петък за да видим най-накрая новия проект на Йозлем.
До тогава ще се задоволим с поредното гледане на сериала по БТВ лейди Чакам си серията с момента когато избягаха за един ден от Истанбул  Heart Eyes и където циганката им гледа. Само колко ни крепеше това нейно гледане, докато гледахме сериала  Whistling с надежда за щастлив финал. 
И да си кажа батко повече го възприемам със стария нос и визия отколкото направеното му тунинговане  Wink.

# 81
  • София
Здравейте  Hug
в петък вечерта май комшиите ни пратиха за зелен хайвер  Laughing, защото така и не стартираха новия сериал. Сега ще трябва търпеливо  smile3539 да изчакаме този петък за да видим най-накрая новия проект на Йозлем.
До тогава ще се задоволим с поредното гледане на сериала по БТВ лейди Чакам си серията с момента когато избягаха за един ден от Истанбул  Heart Eyes и където циганката им гледа. Само колко ни крепеше това нейно гледане, докато гледахме сериала  Whistling с надежда за щастлив финал. 
И да си кажа батко повече го възприемам със стария нос и визия отколкото направеното му тунинговане  Wink.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm26 newsm26 newsm26
 И аз...

# 82
  • Русе
Привет, дружина! Hug
Цяла сутрин се мъча да вляза в темата... smile3511 Компа ми плаче за пенсиниране, но и аз, като нашите управници, го измъчвам и цедя до последно. newsm47
Дано успея с този пост! Rolling Eyes
Гуфи, най-после да те "видя" в темата! newsm44 welcome
А на мен ми харесва факта, че Серхан не стои на едно място, де Италия, де туризъм или ски... newsm10 Не му броя лирите, ама...да се беше показал поне в още едно ерго. Ето пример за нов сценарий :Батко е ски-инструктор и има две сестри, които обучава. Едната лудо го преследва, а другата по му лежи на сърце...и т.н. hahaha
Спорен следобед и прекрасна нова седмица! smile3525

# 83
# 84
  • Sofia
На този сериал излъчван ли е края в БГ?
Гледах го няколко пъти,но финала не си спомням да е излъчван...

# 85
  • София
На този сериал излъчван ли е края в БГ?
Гледах го няколко пъти,но финала не си спомням да е излъчван...
Doli  welcome welcome welcome
От сериала излъчиха само първи сезон, до момента на стрелбата на бащата на Еда по нея и детето и. Втори сезон така и не го излъчиха. Аз го изгледах понеже тук в темата имаше едни прекрасни и неуморни момичета, които го преведоха и го качиха в един торент, от където си го изтеглих. Мога да ти кажа, че втори сезон ми хареса много, дано този път да го излъчат целия сериал до края... newsm17 newsm17 newsm17

Последна редакция: пн, 19 яну 2015, 18:35 от БлагаВест

# 86
# 87
ха  ха големи майстори сте еййй  Joy

# 88
# 89
  • София
Партнъорът на Йозлем от Emanet Мехмет Акиф Алакурт ще го гледаме по БТВ

Очаквайте по БТВ:
 - съвсем скоро с началото на месец февруари по телевизията стартира новият турски сериал
"Завръщане" (Sıla) с Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт, който ще замести "Милост" и ще се излъчва всяка делнична вечер между 20.00 и 21.30 часа

Общи условия

Активация на акаунт