Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 358
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
Много бих искала да разберем дали БТВ Лейди ,ще излъчат целия сериал .Дано зарадват почитателите на сериала  и не се изложат като Нова. Praynig От мен лека и спокойна нощ аз се бях заредила тази вечер за старт пък той се оказа лъжливото овчарче ама що ли пък и ние сме им свикнали Joy и не ни прави толкова голямо впечатление . Hug

# 61
  • Варна
Миме, браво!   bouquet Накара ме да се усмихвам с твоята оригинална поема! Grinning
Каква е тая нашата пристрастеност и отдаденост към "Незабравима" и към Серхан и Йозлем?!  Crazy
Отприщиха се таланти, то красноречие, оригиналност, хумор, финес, хубави чувства, положителни емоции, станахме по- добри хора! Hug Много е приятно това усещане- да си част от темата!  Heart Eyes
Явно не само аз мисля така, щом все повече и повече хора следят и се завръщат.  Hug
Дано "Кара екмек" да си струва и да привлече интереса на повече хора! Praynig
Все още имаме много какво да си кажем! Peace

# 62
  • Русе

Привет, незабравими! wavey wavey wavey

Изключително приятна изненада е за мен да чета стихотворна щафета! Отново! Тук, в темата!
Бганьо, Дани, Марийче,браво!  Искам още! newsm44 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10
Приятна и спокойна събота!
Днес е Антоновден - честито на празнуващите! cheers cheers cheers baloni baloni baloni

# 63

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 18:10 от bon bon

# 64
# 65
Бон Бон благодаря ти за новите снимчици.  bouquet Heart Eyes Определено батко изглежда  newsm74 newsm74 само дето не знаем дали до него  има дама или все още е соло. Hug

Скоро ни очакват и тези незабравими моменти  има няма 5-6 серийки  hahahaВсе си мисля ,че тогава Еда искаше да му признае за бебето и ,че го е излъгала но ако беше станало така филма щеше да свърши бързо бързо а така ни държа топло цели 2 години и продължава да е така.

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 21:24 от mariq_72

# 66
  • Русе
Бонбонче, и аз ти благодаря за новите снимки! newsm51

Като ги гледам, на всички има двойки, а само Батко е сам... Weary А може би фотографът е неговата половинка?! Peace

# 67
Страхотни стихове сте написали Миме   bouquet,Дани   bouquetи Бганьо!Много се забавлявах като ви четях.''Батко'' го е ударил на живот,изобщо не го вълнуват сериали,а ние чакаме ли ,чакаме. Sad
Благодаря за новите снимки.  bouquet

# 68
  • София
На последната снимка горе броят на дамите е равен на този на мъжете, което още нищо не значи, но все пак е някакъв индикатор. А батко може да е тръгнал на ски по случай деня на снега. Той всякакви дни май отбелязва подобаващо -  на рибаря, на кулинаря, на туриста, на тенисиста, на артиста и т.н., ако има такива, де. Денят на бащата сигурно си го празнува от край време, на текстилния бранш - също. Надявам се, че пропуска 2 февруари, а и от от деня за ходене без панталони нямаме негова снимка.

А сега чета за предстоящия италиански сериал "С аромат на Св.Валентин", че се състоял от един сезон с 6 епизода от по 95 минути всеки! Стига бе - и на това му викат сериал! Въобще не може да се мери с аромата на Незабравима, излъчващ се в продължение на 2 сезона и 90 епизода общо от по 90-100-110 и кусур минути всеки /според зависи/, прекъсвани през 5 минути от реклами, особено към края. Комшиите много са дръпнали....

# 69
На последната снимка горе броят на дамите е равен на този на мъжете, което още нищо не значи, но все пак е някакъв индикатор. А батко може да е тръгнал на ски по случай деня на снега. Той всякакви дни май отбелязва подобаващо -  на рибаря, на кулинаря, на туриста, на тенисиста, на артиста и т.н., ако има такива, де. Денят на бащата сигурно си го празнува от край време, на текстилния бранш - също. Надявам се, че пропуска 2 февруари, а и от от деня за ходене без панталони нямаме негова снимка.

А сега чета за предстоящия италиански сериал "С аромат на Св.Валентин", че се състоял от един сезон с 6 епизода от по 95 минути всеки! Стига бе - и на това му викат сериал! Въобще не може да се мери с аромата на Незабравима, излъчващ се в продължение на 2 сезона и 90 епизода общо от по 90-100-110 и кусур минути всеки /според зависи/, прекъсвани през 5 минути от реклами, особено към края. Комшиите много са дръпнали....

Joy Joy Joy Joy Joy добре ,че е ходил в миналото без панталони ,че да празнува празника на бащата щото инак 2 февруари ще да е под съмнение  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Оф... много съм лоша  smile3505 пък и за толкоз години неможа една снимка на бившата г-жа Яваш да скифтаме от някъде   Embarassed брей да му се невиди много потайна таз жена  newsm78 дъщерята и тя скромна  пълно затъмнение  Thinking а любопитсвото е голяма работа  Joy Joy Joy

# 70
  • Варна
Здравейте, приятели! Hug
Видях новите снимки на Серхан в компанията на духовните му братя и сестри. Не знам има или няма жена до него, но каквото и да е му се отразява чудесно- изглежда зашеметяващо, в отлична форма е! Heart Eyes
Само той е сам на снимките- или неговата дружка снима, или някой от мъжете е със сестра си. Grinning
Една малка ретроспекция на туристическите подвизи на Серхан  Sunglasses

# 71

ей...много се ядосах 1/3 а може и по-голяма част да са  от клиповете на Незабравима са ги направили частни  Embarassed ooooh! smile3511 и неможе да се гледат и слушат  tantrum newsm45

# 72
  • София
Здравейте, приятели! Hug
Видях новите снимки на Серхан в компанията на духовните му братя и сестри. Не знам има или няма жена до него, но каквото и да е му се отразява чудесно- изглежда зашеметяващо, в отлична форма е! Heart Eyes
Само той е сам на снимките- или неговата дружка снима, или някой от мъжете е със сестра си. Grinning
Една малка ретроспекция на туристическите подвизи на Серхан  Sunglasses

Дани, успя пак да ме разсмееш в полунощ.

Това, което е около него, явно му се отразява добре, независимо дали е жена или нещо друго...

Може пък да му е сестра /на някой от мъжете/....

# 73
  • София
А аз се чудя на какво се дължи отчетеното от НСИ напоследък оживление на деловата активност и  нарастване на оптимизма по отношение на бизнес перспективите...

Скрит текст:
Бургаски младежи продават въшки на съучениците си, за да спестятцели 3 дни от часовете. За толкова време личният лекар на подрастващите ги освобождава от уроците. По 1 лев струвала бройката на паразит, старателно опакован в кибритена кутийка, съобщава „Флагман”. Мълвата се разнася от уста на уста и не е тайна, че "бизнесът" с въшки процъфтява, докато майките се виждат в чудо. Подобни градски легенди се носеха в годините на соца, когато паразитът се продаваше за цели 5 лева.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт