Тема Незабравима (Unutulmaz) 252 ,"Kara Ekmek"

• 44 334
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Първо да благодаря на Деси   bouquetза прекрасната нова тема,в която се вихрим вече 5  ooooh!години!Тази седмица изпускам по Бтв Лейди сериала,дори и повторенията  Sad ,така че се радвам на всеки Ваш коментар .Чудесно е ,че и Гуффи  Hugе на линия за премиерата на Йозлем /и нея пропускам Sad/ надявам се да има успех Peace.

Защо ли този с брадата ми напомня на единия джигит от Качак,да не би да е той?  newsm78

Последна редакция: пт, 16 яну 2015, 14:06 от nadejda 67

# 46
Да, Толга направи всичко възможно да свали Еда и то не само от автобуса...За такава жена и аз бих направил същото и дори повече - примерно бих се усъвършенствал в ските, че си останах недоучен. Но тук при мене е топло и ски много не ми трябват.

Поздрави и пожелания за успешен ден!

Ваш брат Галев,
Йоханесбург, ЮАР

PS - И да знаете, че аз забавям, но не забравям /затова съм и в тази тема/, така че да внимавате какви ги пишете тука!!!
И аз заради Серхан бей бих направила много, например да си коригирам носа...но не бих си намалила килограмите/ ще загубя ориенталския си тип hahaha/.
Бганьо, внимавай там, където си, че г-жа Сертова да не те върне и теб! hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy по нощите с нечий автомобил и ще стъпваш тихо тихо по терлички като в панички  дет се вика ни лук ял ни мирисъл  Joy Joy Joy Joy Joy

Вени сакън недей молимти се килограмите си остави ,че батко от Незабравима беше артисъл направо се дагатисъл я виж сега 4 години са нужни на човечеца да възстанови дух и тяло  и като гледам изгледите му за почивка са задълбочени в насока до старини  Grinning а ти тук си нашия свеж полъх сутрин разчитаме на твоето ароматно кафе и в действителност сме много пристрастени към тази сутрешна доза кофейн от която лъха дъх на настроение а без него за къде сме  Hug Heart Eyes

# 47
Аз ли нещо неразбирам но сега видях в рекламата да пише 23 осак  newsm78 демек другия петък  newsm78

http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin

От тенис треньор на ски треньор  Hug има ли желаещи  Joy Joy Joy

# 48
  • София
Защо ли този с брадата ми напомня на единия джигит от Качак,да не би да е той?  newsm78

Да Йози е била на приятелско посещение на снимачната площадка на Качак Peace

# 49
  • Русе
Аз ли нещо неразбирам но сега видях в рекламата да пише 23 осак  newsm78 демек другия петък  newsm78

От тенис треньор на ски треньор  Hug има ли желаещи  Joy Joy Joy
#Silly #Silly #Silly #Shocked #Shocked #Shocked #Onfire #Onfire #Onfire smile3544 smile3544 smile3544
В първия момент помислих, че Батко започва нещо в петък 23-ти! smile3555 Шантава работа! Misc Ghost Misc Ghost Misc Ghost Как може след толкова години така лесно да захапвам плувката?! newsm47 Добре, че не хващам бг канали - внучката като нищо ще научи турския преди българския език.

# 50
  • Варна

От тенис треньор на ски треньор  Hug има ли желаещи  Joy Joy Joy
jump smile3508 Има, има желаещи за всичко, каквото и да е то! newsm53

Ей, удари го на живот тоя Серхан и заряза и кино, и сериали, и фенове, и всичко! smile3533
 Режим "Всичко по дяволите!"- активиран на макс! newsm10
Ама аз не губя надежда и все още чакам да почне да снима нещо! clock Е не може да безделничи безкрайно я! Crossing Arms

Пък тая вечер взех, та се подредих  atwork- да открия сезона на "Кара екмек", пък то  pliok -началото било другия петък на 23.01.  Crossing Arms Язък ми за барута! Grinning

Желая приятна вечер на всички! Hug

# 51
  • София
До Дани....

Аз скиор съм и рибар
и дори турист заклет
В киното съм вече star
В тениса не давам сет

Но обичам най на маса
да заседна от зори
Нямам аз за труд нагласа
Мене ти недей кори

# 52
  • София
До Дани....

Аз скиор съм и рибар
и дори турист заклет
В киното съм вече star
В тениса не давам сет

Но обичам най на маса
да заседна от зори
Нямам аз за труд нагласа
Мене ти недей кори

newsm10 smile3508 smile3501

# 53
Уникален и незабравим си Бганьо   bouquet  bouquet  bouquet  smile3501 smile3501 smile3501 право в десятката  с последното ти творение. newsm74 Ама вий мъжете само с поглед се разбирате хванал си всички тънкости на батко и си го разконспирирал тотално .  bouquet  bouquet  bouquet

# 54
  • София
Аз като мъж само едно не успях а разбера - как можа батко да изтърве жена като Йозлем.

# 55
Аз като мъж само едно не успях а разбера - как можа батко да изтърве жена като Йозлем.

На този въпрос едва ли и той би  отговорил  ooooh! Предполагам се е сетил ама доста късно а може и още да търси отговора та чак до дълги старини  ooooh! ooooh! ooooh! С две думи Йозлем е огнена жена  но такава им била съдбата  Tired пътищата да им са разделени но аз си оставам на мнение,че тази млада дама е причина батко да се поразкърши ,поотърси от срамежлив в един по обигран мъж. Hug

# 56
  • Варна
До Дани....

Аз скиор съм и рибар
и дори турист заклет
В киното съм вече star
В тениса не давам сет

Но обичам най на маса
да заседна от зори
Нямам аз за труд нагласа
Мене ти недей кори

Писмо до Серхан

Стана ми професия
да дебна фотосесия...
Изгледах си очите...
Така минават дните...

Софри... Разходки...
Ски писти... Лодки...
И цялата мистерия
ми докарват истерия!

Стига почивки вече!
Ти си актьор, човече!
Баста развлечения!
Имаш задължения!

Върни се на екрана,
че паяжини хвана!
Фенките горещи
чакат нови срещи...

# 57
Дани отговорът ти е  newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 абе с Бганьо сте невероятно талантливи творци за наша радост и удоволствие. Hug как може човек да устои без вашата незабравима компания  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 58
От Серхан

И ловец съм и рибар съм
на купона господар съм
гледам рибата да хвана ,
ама не и от екрана
търся булка прословута
за кадем и за сполука ,
че изпуснах си една
Йозка хубава мома
а пък тя ,че взе Ахмед
да ме яд много време занапред
така натири ми носа
да го помня  вечни времена.
А пък фенките горещи
да запалят малко свещи
щото романтиката липсва
ще ме скове отново гипса
нямам хубавата Йозка за кадем
няма роля и за мен .
Опашката била голяма
и няма роля за Серхана.
Момите са заети ,сериалите превзети ,
нищо не остана освен ските да хвана
туко виж излезнал ми късмета с някои нови гълбета.
Затуй се трудя на софрата
да ми е добре на душата
телцето да ми е перфектно
за тенисист или за скиор
или за поредния плейбой.

Наде само да допълня днешната серия излъчена по БТВ Лейди е 9 серия в която Бат Серхо проследи Еда и я помоли да не се омъжва за Толга .По памет не съм проверила до сега но май сериите малко са преработени. Thinking

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 21:26 от mariq_72

# 59
  • София
Е, как да си легне човек след поредната доза незабравима поезия! Моите аплодисменти на авторките, като се надявам с тях да не събудя заспалите.

Общи условия

Активация на акаунт